dilluns, 23 d’agost del 2010

MÉS MALESTAR ENTRE ELS CAMIONERS

Davant l'entrada en servei de l'espai habilitat a les Cases Noves per a l'estacionament de camions, alguns camioners han estat sancionats per estacionament indegut a diversos indrets del casc urbà, segons han denunciat a Arc Iris alguns dels afectats.
Davant aquesta política disuasòria i recapatòria, Arc Iris recomana recórrer les sancions per la via d'alçada al.legant diversos motius: en primer lloc, si es cobra als camions l'impost sobre vehicles de tracció mecànica, eixe impost és per circular, i circular inclou estacionar. En segon lloc, l'espai habilitat per l'ajuntament per a l'estacionament de camions és clarament insuficient, amb la qual cosa no es dóna alternativa a l'estacionament a les vies públiques, i per tant la sanció és discutible. L'espai idoni, que seria el polígon industrial, dorm a un calaix. I en tercer lloc, caldria vore si les obres que ha executat l'ajuntament per a l'habilitació d'un aparcament de camions a les Cases Noves s'ajusta totalment a la legalitat.
Amb eixos arguments, l'alcaldessa tindrà difícil desestimar els recursos d'alçada sobre les sancions als camions.

6 comentaris:

Anònim ha dit...

En els impostos de circulació que els camioners paguen en benifairó tindriem tres alcaldes i sis assessors.

Anònim ha dit...

I perquè paguen els impostos a Benifairó?
Tal volta, ahi estiga la clau.

Anònim ha dit...

ALCALDES I assessors ? QUI VULLGA TREBALLAR PER L'AJUNTAMENT QUE FACI OPOSICIONS, i els Alcaldes que cobren el que cobra el de benifairó, 400 euros, així voreu com Agustineta se'n va ben aviat a Primat Reig

Anònim ha dit...

Tens raó, dona igual els habitants que tinga una població, ho fem fàcil, tots 400 iau. I Rita també!!!

Anònim ha dit...

Rita en el que ha guanyat fent i desfent el que tindria que pagar es una multa setmanal de 400 eruos de per vida

Anònim ha dit...

Vixca Ritaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!