dijous, 2 de desembre del 2010

QUÈ FEM ARA AMB LES ILLETES DE LA FONT MENOR?


Amb la segona fase de remodelació de la Font Menor les illetes que distribuïen el trànsit en direcció a Xàtiva o per fer canvi de sentit a l'interior del casc urbà, han quedat aïllades, valga la redundància. És a dir, han perdut la seua utilitat en eliminar-se el trànsit per la part inferior de la Font, i han quedat com elements aliens a la trama urbana. No es pot entrar ni eixir, a no ser que es permeta circular per la nova zona de vianants, i provisionalment s'està utilitzant d'estacionament.
I ara què fem amb les illetes? Potser l'excel.lentíssim ajuntament de Simat ens té reservada una tercera fase de remodelació de la Font Menor de la que encara no tenim notícia, i recompose la calçada. El més sensat, no obstant, haguera estat buscar una solució en el mateix projecte de la segona fase de remodelació que s'està executant ara, que ben bé haguera pogut consistir en incloure les illetes en l'actuació i perllongar l'espai de la Font Menor per tal d'absorbir les illetes.

5 comentaris:

Anònim ha dit...

No doneu idées que igual es pega per allargar el passeig de la Font Menor i posar-se una medalleta per les properes eleccions.

Anònim ha dit...

No tingues por, que si es una idea de arc iris, no la portaran a terme.

Anònim ha dit...

Ah, però l'arc iris dona alguna idea? Jo encara no li n'he vist cap, sols tenen com a projecte criticar al Bloc i Esquerra, per què al PsoE no el critiquen que són els que paguen.

Anònim ha dit...

El psoe ja en té prou amb la cartera que li heu furtat. Tots menys el psoe sabien que anaveu a prendre-li el pèl.

Anònim ha dit...

Tal volta siga millor no tindre idees que tindre la idea de regalar-li l'alcaldia al BLOC o tot el pressupost a Serra.