dimarts, 31 de maig del 2011

ARC IRIS DEMANA AL NOU ALCALDE DE SIMAT QUE INTERCEDISCA EN EL PP PER IMPEDIR EL PAI DE LA FINCA DE SOS

Sebastián Mahíques Morant, nou alcalde de Simat a partir de l'11 de juny, té una oportunitat magnífica de demostrar que veritablement està per lluitar pels interessos de tots els simaters, i no de plegar-se a la voluntat irracional del seu partit. El conseller de Territori, Juan Cotino, ha anat a l'Aràbia Saudí a portar inversors per fer 800 xalés, un hotel de luxe de la cadena Hillton i un camp de golf a la Finca de Sos, en terme d'Alzira, però tocant a Simat i Benifairó. Es tracta d'un PAI marcià i irracional que va aprovar l'Ajuntament del PP d'Alzira en 2007, i que ningú volia executar per no poder fer front a la inversió i a les més que previsibles pèrdues. Recordem que uns metres més avant, al monestir d'Aigües Vives, tenim la patètica estampa de l'esquelet d'una urbanització sense acabar sobre la que Bankia va executar la hipoteca. Que ens diguen com pensen vendre ara 800 xalés a una ombria de la Vall d'Aigües Vives en els temps que corren. És un PAI fabricat i aprovat expressament per afavorir a la familia SOS, a la qual mantindre els tarongers no li rendeix. Quina casualitat que les dimensions del PAI coincideixquen amb les de la finca. L'ajuntament d'Alzira i la Conselleria de Territori, al servei de Sos.
Al marge dels interessos empresarials,  de les repercusions mediambientals, i de la saturació de la carretera d'Alzira, que ja no dóna per més trànsit, el PAI és tremendament perjudicial per a Simat, on tenim cases buides per tot arreu del casc urbà. Cal dir a més, que a 500 metres de la finca de Sos, només creuant la carretera, hi ha altre camp de golf ja construït, a terme de Carcaixent. Per quin motiu les autoritats estan més interessades en fer noves urbanitzacions, en compte de restaurar i rehabilitar les cases que ja tenim, i posar en valor els nostres pobles tradicionals? Que li ho pregunten a Cotino. Vindran els àrabs a lligar els gossos amb llonganisses? Contractaran gent de Simat i la Barraca, o se la portaran de Bangla Desh, com fan als emirats petrolífers? I a més a més, si la intenció del nou govern local de Simat és tirar endavant el PAI del golf al nostre terme, que vagen oblidant-se. Cotino no permetrà que els fem la competència als inversors àrabs.
Arc Iris demana al nou alcalde del PP de Simat que faça servir les seues influències al PP per tal de parar esta barbaritat urbanística que es prepara a només dos kilòmetres de Simat.

16 comentaris:

Anònim ha dit...

Encara no ha començat i ja li esteu posant deures? Colló, deixeu-lo resporar.

Anònim ha dit...

Deures no, medalles.

Anònim ha dit...

pero que es penseu!que serà el nostre salvador estos 4 anys?si que liu heu posat dificil si, ara vorem com seu apanya..jjejejej

Anònim ha dit...

Jo vaig a comprar unes vaques si el banc em dóna un prestec, si hi ha un "golfo" a Carcaixent, que es veu de la carretera anant a Alcira,un altre que faran a la finca del SOS, un altre que volen fer a Simat, de segur que de si no molts anys, en lloc de llauradors el negoci estarà en la ramaderia i verd no en faltarà. Visca els rucsssss!!!!!!!!!!

Anònim ha dit...

"en els temps que corren" diu l'article jejejeje. Pero Arc Iris no deia l'altre dia que tenim que fer el polígon??? o es que es pensaveu que amb els polígons deserts i els ERES que hi han ara les empreses es matarien a bacs per omplir el nostre? no serà que gent d'Arc Iris té interés en que es faja el polígon???

CONCLUSIÓ: Tots mirant per la butxaca, Cotino, SOS i Arc Iris

Anònim ha dit...

Jo comprare uns conills, i per conter de taronjes vendrem conillets. A lo millor eixim de la crisis.

Anònim ha dit...

Tots dien que hi havia que fer el poligon, pero han passat ja tants anys, que ja per a que....
Lo que no pot ser es deixar passar 15 o 20 anys desde que començaren a dir que volien fer-lo.

Anònim ha dit...

EL CAPITÀ MORO DIU:

Jo en compte de Polígon faria un aeroport sense aviosns per a que la gent puguera anar a passetjar a peu; i un altre circuit de Formula 1 dins del Monestir per atraure al turisme.
Posats a demanar podem posar-li també un poc de gespa al camp de futbol.

Anònim ha dit...

I ara amb qui pactem?
¿Serà capaç Serra de pactar amb el PP per tal d´agafar alguna regiduria?
No m´estranyaria gens.

Anònim ha dit...

La gespa al camp de futbol no tardarà molt en vindre.

Anònim ha dit...

Segur que els del PP no volen a Serra ni en pintura. Si s'ajuntáren, la popularitat del PP baixaria tant que les pròximes eleccions no trauria ni 2 regidors

Anònim ha dit...

AMÉN!!!!

NARNIA ha dit...

l'Oposició al PAI de la finca Sos és absolutament necessària. Serà que a ningú li interessa evitar aquest desficaci?

NARNIA ha dit...

l'Oposició al PAI de la finca Sos és absolutament necessària. Serà que a ningú li interessa evitar aquest desficaci?

Anònim ha dit...

Redeu troç de suro. Val més un militant d'Esquerra que qualsevol dretà ranci que no sap on té la mà dreta. Es molt fàcil votar al PP, ni té programa ni res tampoc, sols volen diners per a ell i que els pobres estiguen al seu servei. Encara hi ha borregos que els defenen...

Anònim ha dit...

Troç de suro aixó serà per a tú, ací ja sa vist lo que valen els militants que es diuen"esquerráns"


P.D. Tú si que eres BORREGO I SÒCA CAP DE SURO, sòls sabeu dir; "Es molt fàcil votar al PP, ni té programa ni res tampoc, sols volen diners per a ell i que els pobres estiguen al seu servei. Encara hi ha borregos que els defenen..."