dilluns, 30 de maig del 2011

ON ESTÀ L'AUTOCRÍTICA?

Un article d'ELADI MAINAR                                      

Acabe de llegir la nota que han fet alguns socialistes de Simat (http://www.socialistes-simat.com/valoracio-resultats-eleccions-2011/), no tots. En primer lloc, es diu el que diuen tots, gràcies, etc. etc. Més endavant parlen d'autocrítica, i després de llegir la nota atentament, no veig cap autocrítica, i a més, ho signa l'Agrupació Socialista de Simat. Encertat o no, vaig ser Secretari General Local, anterior Alcalde socialista (amb la meua responsabilitat en el tripartit, no la defuig), i jo no he sabut res d'aquesta reunió d'autocrítica, per què si la signa l'Agrupació, hauriem d'haver estat tots, o convidats tots.
No es pot fer autocrítica així, des d'una posició de desplaçament de les persones; no es pot fer autocrítica des de la manca de treball; no es pot fer autocrítica des de la vanitat; no es pot fer autocrítica sense sentir altres veues, i no es pot fer autocrítica sense asumir les responsabilitats, tant en la campanya, com en l'anterior govern, per què alguns, i sobre tot el cap de llista formava part de l'anterior govern, amb regidories molt importants, Hisenda i Economia.
Espere l'autocrítica sincera, sense soberbia, sense vanitat, amb responsabilitat i treball, i amb un programa seriós, progressiste, i sense rajola destructora.

35 comentaris:

Anònim ha dit...

2007 PSOE 504 VOTS AUTONOMIQUES 589
2009 PSOE 423 VOTS AUTONOMIQUES 513
Eleccions 2007 2.032 votans en 2011 2.089, simplement per aquest fet per igualar els resultat d’Eladi David tenía que haver tret :
Locals 510 es a dir 87 vots meyns que Eladi
Autonomiques 597 es a dir 84 vots meyns que Eladi.
David ja saps el que tendries que fer, no ?

Anònim ha dit...

si fan autocrítica eladiet no ixiria massa ben parat no...

Anònim ha dit...

DIMITIR DAVID I AGUSTINA, SERIA EL MILLOR.

Anònim ha dit...

... i serra<?????

Anònim ha dit...

jejejej qué gracia em fa l'Eladi. Hi ha que estar cego per a no vore que la pèrdua de centenars de vots des de 2003 està directament relacionada amb l'elecció d'Eladi com a candidat i la seua posterior decisió de formar el tripartit. Qualsevol candidat que s'haguera presentat en 2011 anava a pagar els plats trencats d'Eladi.

Anònim ha dit...

Al meu pareixer, no hi ha color entre David-Agustineta i el treball i dedicació de Serra. A ma casa hem votat PP, per algunes raons, pero no deixem de valorar la faena feta per Serra a Simat. Molta gent heu diu, que no es just, pero tampoc han eixit tant mal com David i Agustina, que han perdut un regidor cada ú, que son els regidors que ha guanyat el PP. Si guardeu els programes del 2007, compareu i voreu moltes coses de Serra en el programa del PP de ara.
A l'anterior, Eladi no tenia res que vore en les eleccions del 2003, i això que Eladi no és el meu sant favorit, pero cada cosa té el seu tapó, queda clar?

Anònim ha dit...

El programa serà to lo bo que vullgues, però treballar en una persona com serra, és estar sempre a la seua disposició i al eu servici, pr a mes gloria d'ell mateix.
i si alguns aguanten , com l'assessor, serà pel sou.

Anònim ha dit...

eladi, sempre ha anat a la seua.
que no ess queixe ara que els altres també vagen a la d'ells.

Anònim ha dit...

Estas equivocat, els meus pares i la meua familia no opinen com tu de Serra. No saps la mitat del que ha fet, segur, sense ganes d'ofendre a ningú, ni a tu, ni a ell ni a Javi. De totes formes, a cada ú el temps el coloca en el seu lloc. Ja vorem Sebastian que fa amb persones de dubtós origen democràtic, perque em diuen que son de Força Nova. Aguantara les pressions d'estes persones antidemocràtiques i d'extrema dreta? Estic transcrivint les paraules dels meus pares, que ara s'arrepentixen prou d'haver votat PP, perque el PP té massa majoria. Aixó també esta diguent-ho la cuadrilla seua d'amics i amigues, que pensaven que es tenia que castigar, pero no tant. Ja vorem que passa.

Anònim ha dit...

Eladi té un blog i està escrivint i contestant als socialistes de Simat.
http://www.eladimainar.blogspot.com/

antipp ha dit...

era a la vista qui anava ala llista de sebas no enganyava adingu,per exe mateix motiu per molt be que estiga hu en sebas la gent democratica tenia prou motius per no votarlo.

Anònim ha dit...

Sobre l'article de Mainar: "El mort li diu al degollat, qui t'ha fet eixe forat ?" MAINAR si tingueres vergonya no ixiries de casa

exsocialista ha dit...

Eladi, el done tota la rao.
No es pot excloure a una persona per no pensar exactament igual.
La debacle socialista ha segut espectacular, els promotors del psoe local " urbanístics o no" tindrien que dimitir dels seus carrecs.
Gerard, fent-li el xoc al PP.
Juli, fent el paperot , ell sabrà per què?
David, preocupat per la crisis. David podries explicar la tasca realitzada en tres anys? Impostos ,pressupostos, pagaments rebuts taxes....... que dificil és tindre criats, per criticar.
Per cert la campanya de Mac-Kartur esplèndida.

Anònim ha dit...

Per què Eladi s´ha passat al BLOC?
Per què Juli s´ha passat al PSOE?
No queien bé en els seus partits?
Per què Serra sempre busca el resquit?
Dimitirà Agustina quan isca de l´Alcaldia?
Algú em pot contestar?

Anònim ha dit...

Sempre parla qui més ha de callar. Un tío que en 2007 sense tro ni so perd dos regidors i més de 300 vots, i això que aleshores ni hi havia crisi ni hi havia res. I ara ix demanant conters a David. Xe, tu creus...

Anònim ha dit...

Sempre parla qui més ha de callar. Un tío que en 2007 sense tro ni so perd dos regidors i més de 300 vots, i això que aleshores ni hi havia crisi ni hi havia res. I ara ix demanant conters a David. Xe, tu creus...

Anònim ha dit...

"Jo no he sabut res d'aquesta reunió autocrítica". Però com que no has sabut res? Però tu no estaves fenli la campanya a agustina?

Anònim ha dit...

Eladi Manillar, David ha pagat els plats que tu vas trencar.

Anònim ha dit...

Mainar, torna el teléfono móvil que ja no el fa ninguna falta.

Anònim ha dit...

No te´ns vengonya En Eladi, ni la coneixes

Exsocialista ha dit...

Quina faena ha fet David, Fani durant tres anys? i Juli? Rafael Brines Monica, Sebastià, Belinda, Toni.....
I victor? sense Comentaris

Anònim ha dit...

Al tio este quan era alcalde mirava a tots per dalt del muscle, manrecorde un dia que estava fent cola en una tenda i va vindre ell i me se va colar...jo no se que es pensa.

Anònim ha dit...

i les bromes de mal gust masclistes, volia fer-te una broma a l'ajuntament i el menyspreava com a dona.

TANIA LA REVOLUCIONÀRIA ha dit...

A gos flac tot son puces. Al PSOE de Simat li ha eixit una puça que li diuen Eladi Mainar. La persona que més mal li ha fet al seu partit ha sigut ell, que vol ara? Si en el fons David li va fer un favor, perquè la debacle del PSOE ha sigut tota culpa d'ell, el tripartit, la prepotència, que mira a tots per damunt del muscle, i ha pagat un altre els seus errors. Fins i tot en campanya electoral va demanar el vot per al BLOC, que no em pareix ni mal ni bé, però si ets de un partit, no és normal que demanes el vot per a un altre, ja ho va dir ell, que no servia a ningú, que ell o manava o res, i ara vens a menejar merda d'on no has vulgut estar. Si jo fóra del teu partit ja t'havera tirat per traidor. Éts el pitjor.

Anònim ha dit...

EL CAPITÀ MORO DIU :

No es refieu de les persones interessades, perquè a l´Ajuntament hi ha uns quants.
Jo crec que estariem millor sense tota aquesta gent que vol manar i cobrar.
Si no trauen resquit no volen estar.
I el poble el que vol es pau i quietud, i no gent interessada.

Anònim ha dit...

Eladi és un prepotent, i que algú li se clave pel camí o li diga algo que la du clara, part o tota la culpa d´el fracas de l ´esquerra a Simat és seua. Ell volia ser alcalde per damunt de tot i ahí ho tenim, la dreta s´ha fet amb Simat.

Anònim ha dit...

PEPERO DIU :
Gràcies Eladi !!!

Anònim ha dit...

donali les gracies,donaliles,i molt be per la teua part ja que en este xicotet comentari et retrates com sou.sabeu que el estar el pp a simat merit lo que es diu merit per estar es ben poc i au sabeu ben be que esteu per malixies a altres i punt.lo que es diu de segon plat ...

Anònim ha dit...

A mi a vòltes m'agraden més els segons plats.

Anònim ha dit...

A mi tambe.

Anònim ha dit...

Gracies Eladio !!!!!!!!!!

Anònim ha dit...

Ja em som dos, m'agraden els segons plats però, no m'agrada ser-ho.............

Anònim ha dit...

tu si que as agafat be el concepte,pero el de 20:07...i pa postre diu "a voltes".i despues l`atre besantli el cul a eladio,com si tinges mes merit lo que va fer eladio per a pedre que els altres per guanyar,que trist no?viure de la carronya.

Anònim ha dit...

Soc el mateix, el de les 20:07 d'ahir i el de les19:24 de hui.

No vaig per lo de la politica, simplement em va eixir aixína però, a vòltes m'he mengat "segons plats" millor que lo que tenia per casa............

Anònim ha dit...

Ah! I no soc el agrait a Elàdi.

Fdº. El dels "plats"