dijous, 26 de maig del 2011

S'OBRI UN NOU PERIODE

Les eleccions municipals i autonòmiques del passat diumenge, 22 de maig, seran recordades a Simat per dos fets: En primer lloc, per primera vegada en la història, el PP aconsegueix majoria absoluta, posant fi a més de 30 anys de predomini socialista, bé sols o bé amb pactes. En segon lloc pel fracàs del govern tripartit que ha sigut una oportunitat perduda per a demostrar que les coses es poden fer d’un altra manera.
Els resultats a Simat venen marcats principalment per dos fets.
Per una part el vot en clau estatal. Ha estat el Partit Socialista qui més ha patit la debacle, i a qui l'electorat responsabilitza en major mesura de la crisi en unes eleccions que, d'altra banda, el PP havia plantejat com un plebiscit a José Luis Rodríguez Zapatero. I no sols ha sigut Simat, doncs al territori valencià, el PSOE ha perdut Gandia i també altres feus com Elx, Xirivella, Aldaia, Alfafar, Onda, Vinaròs i Benicàssim.
Per altra part, el resultat també ha sigut conseqüència de les formes que ha gastat el tripartit, tant a l’hora de fer la moció de censura, com la manera de dur la gestió a l’ajuntament.
Una moció de censura, efectivament legal, però que tardaren més d’un any a presentar, donant la sensació que l’única cosa que interessava era com quedava el repartiment del poder, càrrecs i assessors.
Una gestió, que no ha aportat cap novetat respecte a altres legislatures, amb el mateixos vicis, la mateixa prepotència, la nul•la participació de la gent o el poc cas a iniciatives ciutadanes, l’obscurantisme en la presa de decisions i l’ incompliment de promeses.
A la fidelitat tradicional del vot al PP (o a UV quan no hi havia PP, o al CDS quan no hi havia ni UV ni PP), cal afegir els vots de tots aquells que por motius variats han acabat farts, siga per l’atur, per les maneres del tripartit, pels impostos, o simplement per Zapatero.
D’ara endavant s'obri un nou període, un nou camí que encara està per veure cap on anirà.
I els dubtes son grans, perquè quan es té majoria absoluta, les temptacions de fer el que “em dona la gana” son difícils de resistir, posant com excusa que això és el que vol el poble. Esta situació ja s'ha patit en temps de Palomares, i ara està per veure si també anem a patir-ho amb Sebastià.
Des d’Arc Iris, seguirem insistint en reclamar una gestió del territori adaptada a les necessitats de la gent i no al gust d'immobiliàries o especuladors.
Seguirem demanant que l’ajuntament facilite la participació ciutadana en els assumptes locals.
Seguirem demanant la racionalització en el cost i gestió dels impostos.
Seguirem reclamant el compliment del Codi Ètic aprovat en el seu dia.
Seguirem reclamant una atenció adequada a les persones necessitades, bé siga per causes físiques o per causes econòmiques.
Seguirem atents al “pebre i tomaca” en el tracte al veïnat.
Seguirem demanant austeritat en cert tipus de despeses (soparots, mòbils, assessors, ....).
Seguirem insistint en més implicació de l’ajuntament en la recerca de possibles fonts de treball.
Nosaltres anem a seguir la mateixa marxa, criticant allò que al nostre parer no siga correcte.
I per suposat, seguirem demanant la reposició del carrer d’Al Tall, per ser un dels màxims exponents de la música en valencià, i encara que estiguen en la oposició, seguirem demanant a la trioposició que ens diga qui va manar llevar el nom del carrer.

42 comentaris:

la republica ha dit...

El resultats estan marcats per un fet.
El del fracàs espectacular del assessor del Psoe i del Arc Iris.
Que en el seu moment ha intentat destrosar el Bloc," fundador del BLOC". a anat a per totes contra Esquerra i els seus dirigents, a nivll personal i de amagat amb l'anonimat.Estil barriobaixer de de treballar, "FUNDADOR D'ESQUERRA" i ara com a treballador a sou del Psoe destructor del seu nou partit.
No hi prou Girau.
Victor quan pararàs. comencem amb tu, familia pares , dones etc.
No estarà be. Comença a treballar ja d'una.Seguirà.

Anònim ha dit...

El resultats estan marcats per un fet.
El del fracàs espectacular del assessor del Psoe i del Arc Iris.
Que en el seu moment ha intentat destrosar el Bloc," fundador del BLOC". a anat a per totes contra Esquerra i els seus dirigents, a nivll personal i de amagat amb l'anonimat.Estil barriobaixer de de treballar, "FUNDADOR D'ESQUERRA" i ara com a treballador a sou del Psoe destructor del seu nou partit.
No hi prou Girau.
Victor quan pararàs. comencem amb tu, familia pares , dones etc.
No estarà be. Comença a treballar ja d'una.Seguirà.

Anònim ha dit...

Que seguixca ja que mas deixat en quimera.

Anònim ha dit...

Au adéu, comence el meu comiat
a tot el temps passat.
Bon vent i barca nova!
No és clar, per tant també és obscur,
tinc davant un mur.
El riure se'm capgira.
L'atzucac em fa fer un atur:
Present, passat, futur...
i un mateix punt de mira.
Veig el blat més tendre que madur,
veig qui mana segur.
El món no avança: gira.

Anònim ha dit...

El que està clar són varies coses:

-Que a Serra no el volen ni pintat en la paret.
-Que Agustina no pinta res.
-Que l´assesor sobra
-Que el poble s´enrecorda del colp d´estat
-Que les coses es fan d´una altra manera
-Que a l´Ajuntament no queda ni un duro
-Que els deutes s´han de pagar

Anònim ha dit...

El comentari anterior el que diu com ho demostra?
Paraules barates.

Anònim ha dit...

Esteu mecs....
Partits amb centenars o milers d'afiliats, amb maquinaries de propaganda poderoses, amb diners a la caixa,etc, etc, ...... i ara va i resulta que la culpa dels mals resultats es d'esta web.

Seguiu aixina i acabareu desapareguent del tot.

Anònim ha dit...

Jo crec que de nou periode, res de res.
El vicis estan molt agarrats i mane qui mane, les formes de manar i administrar no crec que canvien molt.
I amb majoria absoluta pitjor.

Anònim ha dit...

això es diu metaoposició. enhorabona gerardo!
Eso se llama metaoposicion. enhorabuena gerardo!
hablo como el pp
parle com el pp

Anònim ha dit...

L'exadministrador d'aquesta pàgina, el senyor Gerardo, efectivament ha complit les expectativens que sostitaven molts valencianistes de Simat. S'ha dedicat a atacar al Bloc i Esquerra, deixant de banda "su estimado PsoE". Atacs brutals a Juli, al que anomenava Juli Bes. Després denunciants que hi havien presions per part del Bloc per que Julio exBes anara en la llista. Òstia, el odiat Juli, ara que es Julio ja era bo. Quina farsa més regran a resultat ser el Gerardo este, el anomenat Gerard, vergonya de valencià, fundador d'un milió de partits que després vol desfer. A què juga este tio? Ara ,si tens ous, matxaca a l'arc, intenta destruir-lo. No tindràs collons... per què no t'interessa, veus una manera de llevar-li vots al valencianisme. Ja feres Esquerra per desactivar al Bloc. El que s'ha desactivat és la sucursal del PsoE al País Valencià, el fals valencianisme. Ara toca Valencià, la llengua sempre s'ha reactivat al mateix temps que el valencianisme polític, ara esperem que a més es reactive la economia i els drets socials.

Anònim ha dit...

Xe sempre igual.
En lloc de comentar l'articul, de debatre, de opinar sobre el tema, comencen a parlar del cel i de la terra.

Anònim ha dit...

gerard lleveu la opcio de anonim i coses rares i a vore si escomensen a donar la cara,antes de que este blog es convertixca(que ja li falta molt poc)en un verteder putrefacte de ments mamalaltes i covards.

Anònim ha dit...

Si esta web esta pudenta, perque entres a llegir-la?
Jo un lloc que esta pudent no vaig.

Anònim ha dit...

bueno voldras dir no anaves...

Anònim ha dit...

Bo, però algú opina algo sobre
la gestió urbanística, o sobre la participació ciutadana, o sobre els impostos, o sobre atendre als necessitats, o sobre l'austeritat en els gastos .....

O és que açó no vos interessa?

Anònim ha dit...

si home si,i qui som?,d´on venim?,una canaleta a partir de quina grosor li podem dir ciri?,i un ciri a partir de quina grosor li podem dir ciri pascual?...esta vida es tan complica.com per anar complicantmola mes encara.

Anònim ha dit...

Pues això parlem de ciris mentre uns poquets (politics, banquers) van arreglant-se la vida i tots els altres anem al desastre i la ruina.

Anònim ha dit...

El de les 11:40 li diuen Anònim? eixe nom em sona de algo hahahahahahahahahahahahhaahhahahahahahahahhahahahahhahahahhahahahahhahahaa

Anònim ha dit...

ostia tu es veritat!!!! li diuen com al de les 15:10!!!!!...xe mira i a mi tameeeeeee.

Anònim ha dit...

A mi tambe i que pasa.

Anònim ha dit...

uy,uy callem, callem que acaba de entrar un pistolero(10:29).

Anònim ha dit...

Las manos arriba esto es un atraco jajajajaja.

Anònim ha dit...

David ja no es veu per Simat. M'han dit que vol expulsar del PSOE a Gerar cabanilles per que la influenciat mal durant la campanya de ara. Li vol demanar responsabilitats per que ha fet que pergera els socialistes, durant tot el temps ha anat contra el govern(PSOE-BLOC-ERPV).Gerar te carnet del PSOE, es asesor d'una diputada de les corts valencianes i alguna cosa mes? es diu que el seu mestre es victor mansanet que juava en la ma dreta i l'esquerra a la mateixa hora. ell es asesor i critica,, critica, critica... David, ¿li demanaras la baixa o dimitiras tu? ¿i vicotr mansanet fara d'amant del PP com a fet sempre?

Anònim ha dit...

Xe tot el que dius es deveres?? Hi ha pa agarrarlos i cantarlos les quaranta ben cantades.

Anònim ha dit...

Ací els únics "amants" son els amants del poder (eladis, serres ,agustines, davids...) que per la seua gola de manar i tocar poder, ja vegeu on mos han dut.

Anònim ha dit...

aqui s'esborren comentaris ... suponc que tots som ja conscients d'això

Anònim ha dit...

Es pot ser més ruc?
Per culpa de quatre golafres heu dut al PP a l´Alcaldia.
I ara li tiren la culpa de tot a Arc Iris per informar.
Aneu darrere de Serra, Eladi, Agustina i David, aneu.
Golafreeeeeeeeeeeeeeeeeees !!!

Anònim ha dit...

ARC-IRIS = CENSURA.

ARC-IRIS = PEBRE I TOMACA.

Anònim ha dit...

Intenta posar BLOC = CENSURA en la web del BLoc.

O posa PSOE = PEBRE I TOMACA en la web del PSoe.

ahi sabràs lo que es censura.

Jijijijiji.

Anònim ha dit...

tant de pebre i tomaca,parleu un poc del pepino tame i li fem algo de propaganda que en la que esta caigenli...

Anònim ha dit...

ARC-IRIS = PEPINO....

Anònim ha dit...

tu veus home com encara que parega un xicoteta aportacio...el pepino ja es comercialment bo.tota pedra fa paret.

Anònim ha dit...

TRIPARTIT = PEBRE + TOMACA + PEPINO

O siga un GAZPACHO

Anònim ha dit...

sì, pero andaluz.

Anònim ha dit...

Andaluz no, éstos son Simat.CAT son Catalans.......

Anònim ha dit...

Es diu GASPAXO

Anònim ha dit...

home ja ha eixit el listo!!!

Anònim ha dit...

No es menester ser listo pa saber escriureu be. O a tu no tan esenyat en l'escola?.

Anònim ha dit...

No, som més durets i, Doña María i el Coto, parlàven en Castellà.............

P.D. No soc el del listo. I a un producte Andaluz, no ens agrada Valencianitzar-lo ó, com a lo millor dius tú, Catalalinitzra-lo.........

Anònim ha dit...

Si eixos mestres son els de la transisio. Si que eres duret si.

Anònim ha dit...

Eiiiii.. Jo vldría tindre la teua edat...... Encàra m'enrrecòrde en el "recreo"; Jose María Vilaaaaa, a comer!!!!!!!

Anònim ha dit...

Jajajaja a la meua clase deia: RECOJER. Que tiempos aquellos.