dijous, 16 de juny del 2011

CAPRITXOS DE CAMPS

Mentre les escoles cauen, mentre els dependents no cobren, mentre l'agricultura ja no dóna per a viure, mentre la gent no troba treball, mentre els bancs li lleven la casa a la gent per no poder pagar, mentre “els experts” demanen que es cobre per l'assistència sanitària….

Camps es gastarà altres 108 milions per a mantenir la F-1 a València.
Açò és el que costa l'ampliació del contracte que unirà a València amb la Fórmula1 fins a 2020. Per a açò pagarà 18 milions a l'any. Total 108 milions des de 2014 fins al 2020.
La Generalitat ja ha pagat uns 131 milions d'euros (110 milions en la construcció i adaptació del circuit; 8 milions en un préstec a *Valmor *Sport ; 18 milions fins avui, en el cànon; i altres 3 milions en despeses de muntatge i desmuntatge més una aportació a l'Agència de Turisme de València). A esta xifra cal sumar altres 72 'quilos' pactats de cànon fins a 2014 (incloent el del present campionat) i els 108 més amb l'ampliació.

Resumint, per la Fórmula1 ( un capritx de Camps, una carrera a l'any) la ciutadania ja hem pagat un total de 311 milions.

18 comentaris:

Anònim ha dit...

EL CAPITÀ MORO ESTÀ INDIGNAT :

No als sous desorbitats :


SUELDOS POLÍTICOS:

CONGRESO DIPUTADOS

President del Congrés
Sueldo base.............2.812,87
Complemeto mesa.........3.064,57
Despeses representació..3.327,69
de lliure disposició....2.728,57
Alllotjament............1.823,86

TOTAL..................13.758,86
EN PESSETES....2.289.232 MENSUALS

Billats d´avió i tren....gratis
Ordinadors i telèfon.....gratis
cotxe oficial............gratis
guardaespatlles..........gratis
secretaria...............gratis

Anònim ha dit...

EL CAPITÀ MORO CONTINUA INDIGNAT


SOUS DELS DIPUTATS (350 DIPUTATS)

Sou base...........2.813
Allotjament.........1.823
Taxi(sens cotxe oficial) 250
dIETES................¿?

TOTAL...............4.887,43 €
EN PESSETES.......813.249 mesuals

Anònim ha dit...

SI CAPITÀ, QUANTA RAO HI HA A LES TEUES PARAULES I EM SUME A LA TEUA INDIGNACIO SI SUPRIMEREM TOTS EIXOS PRIVILEGIS SEGUR EIXIEM DE LA CRISI.

Iskierda dessunida ha dit...

caprici (i derivats) → CAPRITXO (i derivats)

capritxo; capritxos m.

Anònim ha dit...

I ara Que!

La corriente Nacionalistes d'Esquerres de la Safor anuncia su separación de EUPV
Valoramos que no tiene sentido hacer entender a la ciudadanía lo que no es", han comentado las mismas fuentes, quienes han asegurado que consideran que "la mayoría de la dirección actual" del partido de EUPV "no impulsa la apertura plural de EUPV ni interna ni externa". Además, también consideran que los municipios donde son "mayoritarios" han sido "marginados deliberadamente por la dirección autonómica de la campaña electoral",.

No obstante, han asegurado que el detonante para la toma de esta decisión ha sido las "presiones" ejercidas a la concejala de Tavernes de la Valldigna por EUPV, Karina Vercher, para "obligarle a aceptar un acuerdo sin condiciones cerrado en Valencia por la dirección" del partido, "sin atender al programa electoral y de gobierno de la formación".

Según Nacionalistas d'Esquerres, las medidas "de presión" ejercidas a Vercher han llegado incluso a la "amenaza de retenerle el acta de concejal" si no efectuaba pacto con el Bloc y el PSOE locales.

La tendencia izquierdista ha manifestado que miembros destacados de esta corriente "ecosocialista y fusteriana" han lamentado "el fracaso del proceso de renovación y apertura que EUPV quiso comenzar después de romper con Compromís" hace poco más de tres años.

Han explicado que estos miembros son el coordinador comarcal de EUPV en la comarca de la Safor-Valldigna y concejal de Simat de la Valldigna, Víctor Mansanet; el periodista Pere Alberola; el coordinador de Esquerra Unida de Gandia, Xavier López; el futbolista y militante ecologista, Eloi Pomar; la edil de EUPV en Tavernes de la Valldigna, Karina Vercher; el coordinador de EUPV de Almoines, Miquel Àngel Tormo, y el coordinador de EUPV de Benifairó de la Valldigna, Toni Vercher.

Han indicado que desde la corriente se vincula "el fracaso del proceso de refundación de EUPV" a la "pretensión monopolizadora de sectores del PCPV". Una situación que "se plasmó" en el proceso asambleario de la elección de la dirección de Jóvenes de EUPV, así como en la decisión impulsada por la mayoría de la dirección de EUPV de que el partido "no llegara a coaliciones municipales preelectorales con otras fuerzas políticas", han reflejado.

"A nivel comarcal este cambio de rumbo comenzó con la desautorización explícita y antiestatuaria de las gestiones efectuadas" por Mansanet durante el proceso de renovación de la dirección del colectivo de Tavernes de la Valldigna en septiembre, han señalado.

Además, durante la campaña electoral, la dirección de EUPV "decidió no hacer prácticamente ningún mailing electoral en Gandia desautorizando al coordinador comarcal de campaña en repetidas ocasiones a la hora de programar actos", han criticado.

Anònim ha dit...

http://www.diariocriticocv.com/noticias/marga-sanz/eupv/nacionalistes-desquerres/not360758.html

Anònim ha dit...

Ara vorem lo que diu Tània la sabuda, referent al comentàri de les 19:48h. a mi em va cuestionar que Karina no havía estat coaccionada i em va remetre un article de la cotorra de la Vall.

TÀNIA LA LLIBERTÀRIA ha dit...

No havia estat coaccionada per qui vosaltres dieu, si no recorde mal Victor Mansanet, i com molt bé tu hauràs llegit en aquest article, els que vàren coaccionar fóren els de la direcció del partit a València, igual no vaig ser prou clara, però el que dieu tampoc s'ajustava a la realitat i si hem conegueres sabries que no hem considere gens sabuda, no tinc ni hem pense que tinc "la veritat suprema", això no existeix tot és del color amb que cadascú mira la vida, sols dóne la meua húmil opinió, vosaltres sóu els que hem dóneu una importància que jo no tinc

Anònim ha dit...

Sí, jo el vaig dir que estàva coaccionada per la directíva de València. A vore si ho trobe...

Anònim ha dit...

TÀNIA, tot açò és lo que ens vam escriure;


Anònim ha dit...
Sí TANIA " Karina ha fet el que deu fer una persona íntegra d'esquerres i és dónar l'alcaldia a un partit d'esquerres sense ninguna compensació sols la de llevar l'alcaldia de Tavernes al PP." Però, s'ha posat a plorar i ha dit davant de tot hom que ha votat COACCIONADA, això no ho dius tat????

" El meu escrit era bàsicament per a contestar a l'altre comentari, que per el que he vist no sap res i pareix que ho sap tot, bó més o menys com tots els que són blavets. Gràcies."

TÚ ho saps tot Tania.......

12 de juny de 2011 0:19

Anònim ha dit...
Vixca TANIA LA SABUDA!!!!!!!!!!!!!!

12 de juny de 2011 0:20

TÀNIA LA REVOLUCIONÀRIA ha dit...
Coaccionada per qui? Qui duia la pistola? ...

12 de juny de 2011 0:23

TÀNIA LA LLIBERTÀRIA ha dit...
Karina Vercher, d'EU, es va emocionar en el seu parlament segurament a causa de la tensió nerviosa viscuda els darrers dies i va obligar a fer un recés. La regidora va assenyalar que ella havia apostat pel canvi en la campanya i el seu vot estava d'acord amb el que havia proclamat. LA COTORRA DE LA VALL.

12 de juny de 2011 0:27

Anònim ha dit...
Me l'anvaine, m'havíen comentat que ha plorat i ha demant perdó als seus votants perquè dèsde València l'havíen coaccionada per a que li donara el seu vot al bloc, també m'han comentat que les simpatitzants del bloc xiulàven als del PP a l'eixida.

12 de juny de 2011 0:31

Anònim ha dit...
Cuantes Tànies hi han????

12 de juny de 2011 0:32

TÀNIA LA REVOLUCIONÀRIA I LLIBERTÀRIA ha dit...
Sols hi ha una però algunes vegades revolucionària i algunes llibertària que en el fons és el mateix. No es teniu que fiar mai del que vos diuen, aneu sempre a les fonts fidedignes d'informació, sobretot si hem teniu que posar de mentidera

12 de juny de 2011 0:35


P.D. Soc el mateix anònim de la convèrsa i no el vaig tractar de mentidera si acàs, la cotorra vallera que va omitir alguna cosa.

TÀNIA LA LLIBERTÀRIA ha dit...

Tens raó, ara me la tinc que envainar jo, en aquells moments els únic que posaven alguna cosa eren els de la Cotorra, per a que et dones compter, que ni tinc informació de primera mà ni contacte amb ningú d'aquesta pàgina. Ja t'havia dit que no era tan sabuda.

Anònim ha dit...

Ok, no passa rés. Jo havía parlat amb un que si que havía estat, lo que no era del mateix partit que Karina i ho vaig posar en cuarenténa fins que ho comentàrem ací.
L'altre día, al mercat, li vaig preguntar a una amiga si era TÀNIA......(hem va dir que no).

Anònim ha dit...

No digues Tània, digues GerardO

“Valorem que no té sentit fer
entendre a la ciutadania el que no és”, han comentat les mateixes fonts, els qui han assegurat que consideren que “la majoria de la direcció actual” del partit de EUPV “no impulsa l’obertura plural d’EUPV ni interna ni externa”. A més, també consideren que els municipis on són “majoritaris” han estat “marginats deliberadament per la direcció autonòmica de la campanya electoral”. No obstant això, han assegurat que el detonant per a la presa d’aquesta decisió ha estat les “pressions” exercides a la regidora de Tavernes de la Valldigna per EUPV, Karina Vercher, per “obligar-li a acceptar un acord sense condicions tancat a València per la direcció” del partit, “sense atendre al programa electoral i de govern de la formació”

Tània, la refinitiva ha dit...

Ja està bé, m'heu caçat. Soc una afiliada del PP en Simat, I que passa? Visca Camps, Sebastian el Rei i la mare que els ha parit. A fer la mà tots els de esquerres i visca Franco....

Español de Pro ha dit...

Joder, cuanto descerevrado tiene que aguantar una persona decente como yo cuando entra en este tipo de páginas¿pocilgas? Bueno, la verdad es que siempre he creido en mis amigos de izquierda unida, creo que cuando apoyaron a nuestro alcalde sebas ya apuntaron algo bueno. Ahora creo que despues de que los de su partido no los quieren en valencia, ya seguro que vienen a pedirnos el ingreso en nuestro Pp. Pero no estoy demasiado entusiasmado en ese tal Gerardo. Me han dicho, porque yo no estoy ahora en Simat, que es un socialista, que ha estado engañando muchos años a los catalanistas con sus mentiras y formando partidos para luego desacerlos. A ese yo no lo quiero aqui, o el o yo. Ya le presentaré a mi gran alcalde sebas mi rogativa. yo sin ir en listas soy un gran apollo moral y economico para el pP DE sIMAT. Iros con cuidado mis intrepidos maleantes

Anònim ha dit...

mas que un gran"APOLLO"per a simat, tu deus de ser la polla pa la resta del mon,perque pareixes el tipic que no cap en els trajes que porta de lo gran que es veu.lo mes segur es que els catalanistes en gent com tu estarien mes tranquils,pero per la part de darrere.desde fora de simat?nomes faltaria que et donem les gracies a tu per donarmos de menjar por el gran"APOLLO"economico tuyo.NINOT,FANTASMA...!!!!!

Anònim ha dit...

"APOLLO" i "descereVrado" mare meua ensenyat a escriure i després parla, tú si que ho eres un descerebrat, mamarraxo!!!!!

Anònim ha dit...

Ja ja ja ara diu este "ya le presentare a Sebas mi rogativa" sera Sebas el NOSTRESENYOR. Estas poc grillat tu.