diumenge, 12 de juny del 2011

"UN INCÍS": HI HA QUI NO ES DÓNA PER ENTERAT

Presa de possessió de la nova corporació de Simat ahir dissabte. Torn d'intervencions. Pren la paraula l'exalcaldessa i ara única regidora del Bloc, Agustina B. Sirerol, i diu: "Abans de començar un incís...", i carrega contra el regidor d'EU-Arc Iris, Víctor Mansanet. Per la seua banda, Joan Serra, regidor pels pèls d'Esquerra (Republicana), va insistir en defendre en la seua intervenció la "bona" gestió del tripartit els darrers tres anys. El missatge de Serra es pot resumir de la següent manera: el poble s'ha equivocat, la gestió del tripartit ha estat excel.lent, però el poble, injustament, no l'ha valorada. Tot menys assolir que el poble de Simat democràticament ha castigat als signants de la moció de censura i els ha fet fora del govern local, i resulta d'allò més insòlit que no circule cap valoració del Bloc i ERPV de les seues devallades a les darreres eleccions. L'únic que va reconéixer ahir humilment la derrota va ser el nou portaveu socialista, David Mogort.
El Bloc i Serra no s'han donat per enterats. Pensen que estan enmig d'un malson, i que quan desperten tornaran a estar fent i desfent als despatxos municipals com si els resultats electorals hagueren estat fruit d'un delirius tremens provocat per una indigestió de musclos en mal estat.
Llevat d'això, l'acte va transcórrer amb total normalitat i va haver un ambient prou respectuós, però la nota, com no!, la volien posar Serra i Sirerol. El primer, insinuant que Víctor Mansanet havia criticat la "magnífica, extraordinària i excel·lent" gestió del tripartit, i Agustina va dir textualment: "...i el regidor d'Esquerra Unida no ha estat a l'altura de les circumstàncies". Encara sort que Agustina sí ha estat a l'altura de les circumstàncies. Però el que ella vol és que estiguem a l'altura de les seues circumstàncies, i les seues circumstàncies són, per eixemple, fer-se amb l'alcaldia de Burjassot només amb dos regidors. 
És a dir, que inclús al començament d'una nova legislatura i sense donar cap treva, tornen a carregar contra EU-Arc Iris (¿creurien que anaven a investir alcalde a Víctor Mansanet?) En fi, l'enveja és mala companyera i la raó era verda i un burro se la va menjar. Una llàstima. Amb aquestes actituds serà impossible reconstruir relacions.

22 comentaris:

el mundo es asul. ha dit...

YEEEEP QUE GOVERNA EL PP PER MAJORIA ABSOLUTA!

Anònim ha dit...

Agustineta dimiteix !

Anònim ha dit...

Serra què va dir que el PP no era el més votat però sí que tenía la majoria absoluta???? o algo així, no??

Anònim ha dit...

Segons la "rumorología" Agustineta ja a comentat que per 200€ no va a vindre als plenaris desde el Cap i Casal.......

Ja es veu lo que volía treballar per el pobe on va naixer i pasa algunes de les seues vacances...

Agustineta dimiteix ja!!!!!

Anònim ha dit...

ostia tu,el del primer comentari ja se qui es!!!! es,"DON PIO"el famos contador de xistes valencià.
-el mundo es aSul.
-el Sielo es aSul.
-xe ramonet que Mos quieren pegar nano.
-un avionSito iba por el mar...
i un grapat de xarrades mè que no em venen el cap,pero gastava una gerga per a fer risa, burlantse de lo que eren els pobres valencians fa ja un grapat d`anys.pues bè ja els tenim aci altra vegada(sempre liu podrem agrair al pp i els seus plans educatius).pero bueno a lo millor tambe gracies a pp resulta que en xines si que escriu de categoria...

Anònim ha dit...

Ja que a Simat no sabem reconèixer la meravellosa persona que és Joan Serra, ni la seva meravellosa i democràtica gestió, (amb l'ajuda d'un assessor professional),
opino que es podria anar a provar sort a Benifairó, poble de la seva dona, i on segur que reconeixeran els seus mèrits

Anònim ha dit...

Pues no es mala idea..... A Benifairó!!!!

TIO NORIO ha dit...

Ay mare, a quanta gent enviaria jo a Benifairo.

Anònim ha dit...

Victor = egòlatra.
M'han dit que vas fer un miting, impresentable, vergonyós, t'has equivocat de lloc i de data, ja no es campanya electoral.

Anònim ha dit...

Sempre igual: És que a mi m'han dit...
Tu t'has llegit el discurs o l'has escoltat?
Saps quin és el problema que hi ha masa politics que es pensen que quan s'acaba la campanya electoral, tot s'oblida i que el poble ja no compta fins passat 4 anys.
Està clar que tu eres d'eixos, i per tant, millor n parles fins que el pregunten d'aci a 4 anys.

Anònim ha dit...

Ara si que dic que eres un impresentable, a mi no em fa callar ningú i més vosaltres arquers i els de izquierda unida. El problema es que tenim politics com Victor, que enganya a la gent amb la seua verborrea facilona i barata, que deixa a la gent amb la boca oberta i fa el contrari del que diu. Tant d'atacar als partits governants i resulta que ell i el seu partit porta 8 anys governant en Benifairó. I esta setmana ha estat en la boca del volcà intentant que la seua titella, Karina, fera un pacte amb Manolo Vidal(PP). Vergonya cavallers, vergonya. Ni calle ni oblide.

Anònim ha dit...

Clar els que enganyen sempre son els de la oposició.
Els pobrets que governen, eixos no enganyen a ningú.
Ah i posats a parlar de vergonyes y d'oblidar, vergonya tinc jo de vore les polítiques que fan els que es mal diuen d'esquerres, fent pols tot el que s'ha aconseguit en anys de lluitar.
Aixina que ni tu oblides ni jo tampoc.
Au.

Anònim ha dit...

Em fa gràcia això de "Amb aquestes actituds serà impossible reconstruir relacions". Visca la falsetat. Porten 4 anys insultant i mentint i ara volen reconciliació? pagueu vosaltres l'hotel i els llençols nets? Butifarra.

Anònim ha dit...

BUTIFARRA DE PAGES.
ACÍ LA ÚNICA FALSETAT ES LA DE DIR-SE D'ÉSQUERRES I FER POLÍTIQUES DE DRETES.
I CLAR, AL FINAL EL POBLE S'ESTIMA MÉS L'ORIGINAL (PP) QUE UNA MALA CÒPIA (tripatit)

Anònim ha dit...

acabe de arribar i avore si ue entes be.els que esteu tirantse els trastos al cap desde
13:57 a 20:32 sou tots de esquerres? i el problema es qui de tots es menos de dretes?...
aso no es com si dos borregos es barallaren per vore quin dels dos es mes amic del llop que esta morantols i descollonantse derre del vallat?...una situacio algo "kafkania"no?

Anònim ha dit...

perdò "kafkiana

Anònim ha dit...

Si tu tens tota la raó però al ramat ú acaba fartant-se de que en nom de l'esquerra es facen autèntiques perreries,i damunt les tingues que recoltzar perquè diuen que les a fetes "l'esquerra".
Ja està bé home, ja està bé.

Anònim ha dit...

Perrero es el que guada "Perros" lladrao no fa res. Administradors ho anteneu. Perros.....

Anònim ha dit...

No entre quasi mai ací, però el que està clar és que este blog no ha parat d'insultar als altres partits des de la seua creació. Abans ho feia a base de panfletades i ara ho fa digitalment a través del blog(és més econòmic i no fa falta ni eixir de casa ni molestar ningú per anar casa per casa).
Ara que Gerard té el carnet del PSOE, no pot "clavar-se" amb el partit de la seua dona ni en el seu. Li queda per tant ERPV i COMPROMÍS, les dianes que dispararan ESQUERRA UNIDA i ARC IRIS. I mentrestant, el PP fregant-se les mans i dient-los, DISPARA, DISPARA QUE ALGUNA FERIDA QUEDA.
I açò és el resum, a Benifairó PP, EU i BLOC 4 + 4 anys governant(i a molts ajuntaments) i ací fent-se la guitza. No estarà bé la cosa? Ja n’hi ha prou!

Anònim ha dit...

al de 21:47.
-i tù? tù uentens???????????????

Anònim ha dit...

EL CAPITÀ MORO DIU :

Tenim el que mos mereixem.
Un poble com una xufa i tots barallant-se per manar.
Que si jo he fet açò, que si jo he fet lo altre, que si tu no has fet res....
Ja anem apanyats, ja !!!

Anònim ha dit...

Que si jo e fet aço, que si jo he fet lo altre. NOOOOOOOO jo he dit que fare aço, i jo e dit que fare lo altre, perque fer fer no ha fet ningu res, no mes que arruinar el poble i deixarmos a tots a la ralla del vetum, tots barrallant-se per la vareta de mando.