dimecres, 8 de juny del 2011

PREOCUPACIÓ ENTRE ELS TREBALLADORS DE LA FINCA DE SOS

Els nou treballadors de la finca de Sos, dels quals set són simaters i dos de Tavernes, han expressat a Arc Iris la seua preocupació pel seu futur laboral en llegir en esta web les intencions d'urbanitzar la finca. S'han hagut d'assabentar de la notícia de que hi ha inversors petroàrabs disposats a executar el PAI del golf i la macrourbanització per la premsa, i la família Sos no els ha donat cap informació ni cap perspectiva de futur, tot i ser evident que la família Sos està decidida a tancar l'activitat agrícola i canviar-la per la rajola, els pals de golf, i els hotels de luxe.
D'altra banda, la primera moció que promourà Arc Iris a l'Ajuntament de Simat anirà destinada a demanar a la Conselleria de Territori que no permeta cap operació d'aquesta envergadura a la vora de la carretera d'Alzira, i en el cas de que siga inevitable, faça un estudi de la repercusió del moviment de vehicles per l'esmentada carretera, que hui en dia està ja saturada, sobretot al creuament del monestir d'Aigües Vives, on hi ha col.legis privats, residències, hospitals, urbanitzacions i el propi monestir, tot generant un seguit de perilloses eixides i entrades a la calçada.

13 comentaris:

Anònim ha dit...

No crec que Sos mire molt pels treballadors de la finca ni estiga preocupat pels seu futur.
Fara lo que més li convinga.

Anònim ha dit...

Pos clar, que vosaltres que farieu, renovarse o morir, la taronja ja no deixa, i els duros que li donaran li alegraran la vellea.

Anònim ha dit...

"sobretot al creuament del monestir d'Aigües Vives, on hi ha col.legis privats, residències, hospitals, urbanitzacions i el propi monestir, tot generant un seguit de perilloses eixides i entrades a la calçada."

D'això ja s'encarregarà l'Ajuntament d'Alzira o el de La Barraca, no???? O va ser tot per a Sebastià????

Anònim ha dit...

Ja que el PP mana per tots els llocs i com l'alcaldesa d'Alzira també és del PP, algo més podra fer Sebastian que jo.

Anònim ha dit...

Segur que sebastia fara tot el que pot i mes per deixarnos en bon lloc.

Anònim ha dit...

Que els del tripartit siguen uns inútils no vol dir que ara Sebastià siga ara un Deu de la política ni molt menys. Que demostre que els seus colegues de València no ens segueixen tractant com la ultima merda de poble

Anònim ha dit...

en q et bases per dir q els del tripartit son uns inutils en que eretu el gran inutil que veu inutilesa per tot arreu?? explicat un poc

Anònim ha dit...

Ja anireu veguent lo que pot fer Sebastià per Simat dèsde València. Si ens tractàven com una mèrda era per què li van fer un còlp d'estat uns TRITEJEROS. Élls (els colegues de València) li van fer al poble de Simat, lo que mosatros li hem fet ARA als TRITEJEROS, deixar-los de costat o a banda...

P.D. Mes clar AIGUA...

VIXCA SEBASTIÀ.

Anònim ha dit...

El que dóna un dia de gimnas...

Anònim ha dit...

hi ha un per aci que vol que sen ancarrege l`ajuntament de la barraca!!!!!!!.maxo deuries d`eixir una miqueta mès.jjjj

AIMPATIZANT DEL BLOC ha dit...

Sabeu qui mana a tavernes???

Anònim ha dit...

Sííííííííííííííííííííííííííííííííí!!!!! Uns TRITEJEROOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOS!!!!!!!!!

Anònim ha dit...

xeeeeee relaxat,home relaxat que ta agarrara algo...no eu vullges tot que el que tot eu vol tot eu pert.