dissabte, 15 d’octubre del 2011

LA COSIVA BUSCA LA FÒRMULA PER CEDIR LES INSTAL.LACIONS A UN COMERÇ PRIVAT

La Junta de la Cosiva va informar ahir als seus socis de que està tancant la fòrmula que permeta cedir les instal.lacions a un comerç privat, la qual cosa implica la desaparició de la societat cooperativa. D'altra banda, els socis no han volgut tancar el procés sense encarregar una auditoria a professionals diferents dels qui habitualment han auditat la societat. L'objectiu és determinar se s'han produït irregularitats en la gestió.
Segons s'hi va informar ahir duran l'assemblea de socis, hi ha si més no tres empreses privades, totes elles de gran volum, interessades en quedar-se les instal.lacions de la Cosiva. No obstant, hi ha un problema afegit: la venda no és possible perquè implicaria la devolució d'importants subvencions a la Unió Europea. Per tant, l'única eixida és el lloguer amb opció de compra, una opció que es materialitzaria quan haga finalitzat el termini després del qual ja no seria obligada la devolució de les subvencions. Si eixa fòrmula és viable, és la que amb tota probabilitat s'aplicarà.

10 comentaris:

Anònim ha dit...

Quina poca vergonya

Anònim ha dit...

La formula final es un XANXULLO per a que se la queden cuatre listos

Simpatizant del BLOC ha dit...

el que no entenc es com la gent que dirigia la cooperativa cobrava més de 4.000 euros al mes i els socis ho concentien

Anònim ha dit...

Lo que no espot permetre es que es degen 3.700.000 euros i ningu siga reponsable. Per menos crec que espot portar a algu devant de la justicia.Que mos aclarisquen qui a desbalafiat tans diners.

Anònim ha dit...

a parta del deute que cada volta que anem es mes gran la junta diu que no santerat de lo que niavia hasta julio que mos dijen que dimonis feen cada 15 dies cuant es reunien ahi nia tio qur fa mes de 10 añas que esta ahi y no demanen conters de res panar a sopar en dines de la cope si que sabien san fet auditories tots els añas y elles no santeraven la junta esta pa revisar tot lo que esfea mal fet y demanar conters a tots es que estan per bais de elles per lo que manterat niavia tio de la junta que espasava el dia alli y no santerava va que es socios em estat tontos per creure en esta xent

Anònim ha dit...

I els treballadors, tambe es quedaran en alquiler en opcio a compra????.

Anònim ha dit...

El de les 18'51 te molta rao.

Anònim ha dit...

ahara resulta que tenin un salvador de la cope el mateix que mos va vendre en el diari cuant encara no estava tan escampat el mateix que va anar a comprar taronja a andalucia y que era merda y que sabia molt be lo que entrava ahara mos ven la moto que esta a les 7 alli per que estas jubilat guapo y teu pos permitir tu pares la ma tos els dia 1 al deum taranjo pues com a mi soles que tambe endeum jornals materials en almacen pues si hasta latre dia anaven a treballar com vols treballar si no nia tirant balon fora pa que no mos hanterem de lo que vosatres au fet mal ai asentats tos el divendres fense cafenest per que dirmos que no santeraveu es fermos idiotes als socis

Anònim ha dit...

Si com dieu és veritat que els socis volen fer una auditoria, jo m'apunte, però cal arribar al final ,anar a denunciar per la via penal i demanar responsabilitats a l'antiga auditora i a tots els quals hagen prevaricat i s'hagen aprofitat de la Cope.

Ja diuen que el primer comprador Deo l’ha fitxat el Bollo, jo personalment crec que un senyor que ha dut suposadament, juntament amb uns altres a la Cope a la ruïna , si no duu amb si la llista de clients de la Cope, cosa penalitzada per la llei, el *Bollo no el vol ni regalat.¿ ha controlat la junta si el senyor *Deo i els seus compinxes s'han endut darrere la llista dels Clients?A quina companya s'ha encarregat l'auditoria?

Anònim ha dit...

Deo estàva a les oficines, no estàva de comprador.