diumenge, 23 d’octubre del 2011

TRES EXEMPLES D'ON VA ELS DINERS (i n'hi han molts més)

Vuit presidents autonòmics es porten un sèquit de 56 persones a menjar a Brussel·les per a parlar amb Barroso, president de la Comissió Europea sobre el corredor ferroviari mediterrani.
Mig centenar llarg de càrrecs polítics, caps de gabinet i secretàries per a acompanyar als 8 caps dels executius regionals d'Extremadura, Balears, Navarra, Aragó, Murcia, Canàries, País Basc, Extremadura i Andalusia. Sense distinció de partits polítics, tots els presidents autonòmics es van fer acompanyar entre 5 i 13 persones de la seua confiança.
Fins i tot, el canari Paulino Rivero, que també es va apuntar a l'esmorzar malgrat el poc que li afecten a Canàries els corredors ferroviaris peninsulars, es va presentar a Brussel·les amb 7 funcionaris i informadors.

Diners públics per als partits
Els partits polítics amb representació parlamentària s'han repartit en el que va d'any, fins a la dissolució de les Corts, un total de 64,88 milions d'euros.
El PP ha rebut ja 25,85 milions de l'Estat per al seu funcionament ordinari més 1,32 milions per a despeses seguretat.
Per la seua banda, el PSOE ha rebut 24,47 milions i altres 1,25 milions per despeses de seguretat.
Esquerra Unida ha rebut 1,36 milions d'euros més 70.341,21 euros en concepte de seguretat.
La coalició CiU, que només té vots a Catalunya, ha rebut en aquests nou mesos 1,88 milions d'euros com a subvenció.

Diners públics per a fer callar als sindicats
La Conselleria d'Ocupació d'Andalusia ha obert una convocatòria amb la qual repartirà 164.000 euros per a finançar l'activitat dels sindicats, que podran destinar els diners a arrendament de seus, publicitat i propaganda i a despeses de transports.
Podran optar a aquestes ajudes les organitzacions sindicals que tinguen representació en almenys cinc províncies andaluses o que hagen obtingut almenys 50 delegats o membres de comitè d'empresa en la comunitat. La qual cosa deixa únicament dos candidats a rebre els diners: CC.OO i UGT.