dimarts, 24 de gener del 2012

EL PP PRESENTA ELS SEUS PRIMERS PRESSUPOSTOS

El PP presentarà el pròxim ple els seus primers pressupostos, amb un retard d'un mes respecte del termini per a la seua aprovació, i de tres mesos respecte de la presentació al ple. No obstant, el retard no ha estat advertit per cap partit de l'oposició llevat d'EU-Arc Iris, llògic d'altra banda si ens atenem al fet de que els darrers pressupostos del tripartit no es presentaren fins al mes de març de l'any en curs.
El detall dels pressupostos no ha trascendit a causa d'una "errada tècnica", segons el govern local, que ha impedit cedir-los als regidors. No obstant, es pot avançar que la seua xifra serà de 2'4 milions d'euros, amb un lleuger descens respecte del de l'any anterior en unes desenes de milers d'euros. Seran lleugerament restrictius, sobretot en educació, sanitat i benestar social, tot i que contemplen nous serveis com l'ampliació de l'horari de la biblioteca, un salt qualitatiu si es sap atraure usuaris. Caldrà estar atents al capítol d'inversions per si l'alcalde del PP pensa fer efectiva la part que correspon al municipi de la instal.lació de gespa artificial al camp de futbol, i la remodelació de la piscina.
Sembla que les variacions seran escasses i que no es destinaran excessius recursos al foment de l'ocupació i formació de treballadors acomiadats de les cooperatives.
D'altra banda, el PP ha admés per al pròxim ple quatre mocions d'EU-Arc Iris relatives a les retallades que ha decretat el Consell, als embargaments d'habitatges, a la modificació de la Llei Electoral, i contra la impantació dels minitreballs que Mariano Rajoy i les organitzacions empresarials tenen a la seua agenda.

43 comentaris:

Anònim ha dit...

El casal Jove de Simat, el qual tinc agregat com a "amic" al facebook, publica hui a través del diari de Tavernes, proPP, la intervenció del regidor Pepero Mario Enguix solidaritzant-se amb els treballadors del camps i amb els llauradors. Tot bé, però que pinta açò amb el Casal Jove de Simat? Serà perquè l'article parla d'un regidor del PP? Havera publicat el Casal alguna intervenció bona, que també en faran, dels altres grups de l'ajuntament de Tavernes?
Bé, per a què no em tornen a intoxicar vaig, ara mateix, a borrar com amic al tal Casal PP Simat, ai Casal Jove Simat.

Anònim ha dit...

T'extranya? però es que no veus canal 9? Això és saber utilitzar els recursos pel seu profit i lo demés son tonteries. Quèeeee PPPPPPPPPPPP

Simpatizant del BLOC ha dit...

evident ment els presupostos del tripartit com hrm vist van ser molt erronis, i si les coses no canvien els del PP crec k van per el mateix camí

simpatitzant de l´assessor de Isabel Escudero. ha dit...

No entenc perquè per fer una mínima crítica al PP heu de criticar a qui no governa.
No entenc perque uns presupostos que aumenten un 10% la contribució urbana sense cap contrapartida social no mereixen mes que una crònica que la podria firmar el mateix PP.
No entenc com votaveu en contra dels presupostos passats i a estos s´absteneu...(No enganyeu a ningú)

El casal jove publica de tots els partits i fa molt bona faena amb els joves. Altra cosa es que la regidora siga una inepta que no ha sabut aprofitar-la per fer res estos nadals.

Anònim ha dit...

Xe tu, llangonissa, fes-te la teua web i escriu lo que el done la gana.

Anònim ha dit...

ajunteu-se vosaltres amb el pp i ens estalviem un partit-badat

Simpatizant del BLOC ha dit...

No e criticat a ningú soles he dit una realitat o estic enganyat? els anteriors presupostos foren un fracas n? i estos al pas que van seràn un fracas no?

Anònim ha dit...

xe pero que osties es aixo de
EU-arc?jo li vaig votar a EU,EU,EU,EU,EU,avore si aclarim esta merda ja de una volta. que collons pinta en eixes sigles arc?en la papereta posava EU,EU,EU,ja esta be de tanta tonteriaz,pero que osties te que advertir l'arc de res en res de lo que espuga fer o no desde l'ajuntament de simat.estos tios san tornat locos i mos volen fer idiotes als demes.QUE L'ARC NO EXISTEIX EN CAP LLISTA NI OPOCICIÒ DE RES DE RES EN CAP PUESTO OSTIA!!

Anònim ha dit...

No sé de quin partidet eres tu, però segur que Arc Iris pinta prou més que el teu partidet. I tu no has votat EU en la teua vida, sanguango.

Anònim ha dit...

Al malparlat de les "osties"
A tu t'interessen els pressupostos o que?.
Que jo sapia, esta es la web més crítica i que més informació dona.

simpatitzant del simpatizant del bloc ha dit...

Els anteriors pressupostos foren un fracas? que vol dir això? et poden agradar o no. pero dir en que vas a gastar-te els diners no poden ser un fracàs? saps que són els pressupostos o critiquem per criticar?

Simpatizant del BLOC ha dit...

ELS PRESUPOSTOS HAN CREAT ALGUNA ALTERNATIVA AL GREU PROBLEMA DE ATUR QUE TENIM???? SI NO HO HAN FET SON UN FRACAS

Simpatitzant de les pinyetes del calvari. ha dit...

El Casal publica de tots els partits? Tu on vius? encara no ha publicat res de cap partit de Simat, que em pareix bé. Aleshores que collons pinta que el tal Mario, que és un profitós de la política, exUnió Valenciana, de Tavernes en la pàgina del Casal de Simat. Si això no és partidisme a favore del PP, que vinga el jurat de Camps i que ho veja.Ai... si ve el jurat de Camps ho tenim clar...

Anònim ha dit...

20:54 eres el tio mes imbecil que mares pugen parir,si jo dic que e votat a EU,es que he votat EU,tota la meua vida ,xarlot.i partidets el teu que no deu ni existir(per cert no existeig pero tù estas erre que erre)SANGUANGONOT DE L'ARC.(colla de gent que vol i no pot)

Anònim ha dit...

Si tots els votants d'EU son tan maleducats i fanàtics com tu, ara s'explica perque no manaran mai.

Anònim ha dit...

busca al diccionari que vol dir fanatic i despres parles,i com pugen estar de educats els de EU no crec que vinges tù a educar a ningu ja que de entrà, sols per el comentari de una persona que vota a EU,(JO)ja vols posar a milers de persnoes al mateix sac i aixo de que no manaran mai tambe eu se pero no sera per mi perque jo els votare asta que em muiga,i si et pareix mal no pasa res portem anys i anys resistint a gent com tù i mira per aon en la legislatura que mes vots ha tret la dreta en la seua historia,els meus EU an tret uns resultats fantastics.
P.D.i l'arc no te res a vore en EU,

simpatizant del simpatizant del bloc ha dit...

La generalitat li tira la culpa a zapatero i este a la crisi mundial i tu vols solucionar l´atur amb els presupostos municipals.
Si tots els parats de simat treballaren per el bollo els presupostos anteriors serien un exit?

Anònim ha dit...

Al que diu qie EU no té res a vore amb l'Arc.
Arc Iris es va presentar al 2003precisament perquè no hi havia llista d'EU, i formaven part gent de EU i ERC i altres sense partit.
Al 2007, EU i Arc Iris es presentaren en coalició (els d'ERC ja tenien la seua llista).
I ara al 2011, es veritat que no s'ha presentat Arc Iris, però en tots estos añys, han treballat junts, moltes mocions presentades les va parir l'Arc, i en esta web es publica tot el que fa, proposa i opina EU.
Es nota que no estàs enterat de les relacions que hi han. Pregunta-i a qui li has votat, o siga a Victor.

Anònim ha dit...

mira listo si el que vols es dirme que soc idiota ja teu dic jo que tu eres 1000 voltes mes idiota.en tots estos anys he deixat de votarlos precisament per aixo,i en 2011 que es presenten com a EU els vote i encara vols que em trage als de l'arc dels collons?
tu si que eres un enteraet/a els demes som tontos.estic fins els collons que en totes les decicions que es pugen o podrien donar a nivell d'ajuntament per part de EU sa apegen ells com una caparra que no vol soltar el mos.que paren ja redeu que no son mes que una colleta de familiars i amics que no an sabut mes i ara ens volen ensenyar a tots.
i jo no necesite preguntarli res a ningu pero a lo millor tu si que podries anar a l'ajuntament a preguntar per algun consegal de l'arc i que teu explique que tal els va estar en la opocicio i que pensen fer en lo de el retard dels presupostos,i de paso busques tambe un elefant i si trobes al consegal i al elefant ja pots comensar a montarte un circ,en dos espectacles el de magia i domador.

Víctor Mansanet ha dit...

Acabem amb esta polèmica absurda: EU i Arc Iris han anat en coalició tant a les eleccions de 2007 com les de 2011, en les que vam quedar a només uns pocs vots de tindre dos regidors. No obstant, la candidatura estava registrada a nom d'EU només a efectes de computar vots al partit judicial (Diputació), però ambdues campanyes es van fer conjuntament. Immediatament després el grup municipal es va registrar amb el nom d'EU-Arc Iris, i així consta. L'aportació d'Arc Iris ha estat fonamental, sobretot en 2003 quan a l'ajuntament només feien i desfeien PSOE i Bloc i no hi havia més opcions. Si algun votant d'EU no està d'acord amb aquesta coalició té dos vies: una fer-ho saber on s'ha de fer saber, és a dir, en les reunions, i la segona deixar de votar EU.

Anònim ha dit...

La solució es votar EU en les generals i en les municipals ens quedarem a casa.

Anònim ha dit...

moñt ben parlat 15.32 perque en estos moments em senc ESTAFAT i estic mes que segur que cuant eu comente a mes de cuatre que se jo que tambe li an votat EU pensaran el mateix,a mi je te he dit 14:44 que tot el que ages pogut fer desde el 2003 fins 2011 ME-LA-BU-FA.perque tambe se exactament perque no li vaig votar a EU.pero que el que fasa EU desde maig de 2011 si que em pica i vosaltres "arcs"no entraveu en els meus plans,si no mes be al contrari i per aixo si que els he tornat a votar.pero com pareix que tot era "segons la teua explicaciò"una trama encoberta,JA HELS HE TORNAT A VOTAR JO A ESTOS DE EU DE SIMAT,SAPS?PERO PER LA PART DE DARRERE,au sa acabat l'asunt,ESTAFADORS!!!!!!

Anònim ha dit...

mira, no se si seras de veres victor mansanet el de 14:44 pero si es veritat que ets tù,desde luego molt llest no ets,dones una explicaciò cuasi de estafa ,ja que el tema de la coaliciò la tenieu ben amagadeta en els papers legals del partit i cuan acabes recomanes no votar EU,en cuant aquestes ultimes eleccions eu tret mes vots que fa 10 anys i segurament perque molts dels votants no sabien lo de la coaliciò i pareixia que anaveu de EU pur i dur i sense aditius.be,tù mateix,el que va inventar aquesta formula de que si encuentra algo mejor comprelo va durar un meset en el seu carrec,aixina es que aplicat el compte,victoret"estafadoret"

Anònim ha dit...

Xe, dieu-li a eixe que vote a rosa díez i en pau.

Anònim ha dit...

Efectivamet, no cal sel molt listo per a voere la maleducat i malapatos que eres.
Com dia l'anterior, ves vota-li a rosa diez.

Anònim ha dit...

10:44 pues si fins i tot tù ten as donat de lo maleducat que es ,si que es veritat que no cal ser molt llest.i desde luego si jo fos ell abans li vote al partit i badat que a aquets estafadors.o a rosa diez si ve el cas,perque no?

Anònim ha dit...

Si estan diguent-te a tu, taruguet, que no t'enteres.

Anònim ha dit...

Si la bona relació EU-Arc Iris és una estafa, com li diguem als 16 anys de l'apoyo de la Esquerra Unida de Pep de l'ou al PSOE de Colom?.
16 anys de caciquisme, d'amisguisme, de pebre i tomaca, de nula informació al poble, d'especulació.
16 anys sense sentir-se estafat per una EU que apoyava o callava tot acò.
Ves, ves....

Anònim ha dit...

val,val,dema dilluns anire a buscar al consegal de l'arc i avore que em diu.
i de pas que m'explique com porta el tema dels presupostos.
al de 12:30 que es el mes anterat i listo de tots li contesta al de dal que a saber qui es"pero garcies home" i lo mes segur es que voldria dirme a mi pero com es el listo ell sabra.

Anònim ha dit...

El regidor de l'Arc, a tots els efectes, és Victor.

Anònim ha dit...

Com ja ha dit antes algú, l'estafa més gran per als que ens diguem socialistes, foren tots els anys de Palomares.
Pero curiosament tots callaren menos els de l'arc que han recibit mes palos que l'ex-alcalde.
I despues volen que tot siga perfecte. Tenim lo que mos merexem.

Anònim ha dit...

jo voldria saber en serio cuants de nosaltres(els que estem rulant per aci)sabiem que en le eleccions municipals de 2011encara que a la papereta posava EU,realment i per a efectes legals,tal com ha explicat victor per ahi dalt,eren encara EU-ARC.pero ara en serio si jo no ho sabia i per aixo he votat EU...?
jo crec que a vosaltres tambe vos avera peregut una estafa xe.

Anònim ha dit...

Pues mira, a mi em passa al revés, jo votaria soles Arc, i per a votar Arc tinc que votar a EU. Veus, no hi ha ningú content.

Anònim ha dit...

veus com a tu et pasa el mateix pero al reves,la diferencia es que tu si que ho sabries i ahi ja pots fer el que et done la gana pero eixe no ha segut el meu cas,i no vull dir res mes encara que un vot es una goteta en la mar,la meua li se ha evaporat a EU(de simat)per sempre i si puc arrastrar algu(que poc o molt sempre hi ha algu que et fa cas)ho fare.au.

Anònim ha dit...

Si també parle en serio.
Mentre ací ens calfem el cap en estes coses, quan no el PSOE, quan no el BLOC, quan no el PP, van a la seua, fent i desfent.
Ara l'alcaldia es meua, ara pa tu un any, ara mi 15 mesos, esta regidoria pa tu, este assesor pa l'altre.
I la realitat es que igual EU que Arc Iris, prou fan de preguntar, indagar i presentar mocions, perque poc més poden fer.

Anònim ha dit...

Home no teu agarres tant fort.
Si com dia algú en comentaris anteriors, lo de Colom han segut 16 anys d'estafa, i tu has seguit votant a EU que sempre l'apoyava.
Deuría saber-te més mal açò.

el guerrero de l´antifas. ha dit...

Bon dia senyor Víctor mansanet:
Voste o te molt poca memoria o és un mentider.
A les eleccions de 2011 EU es va presentar en solitari aixó ho deia la papereta i així ho va anunciar arc iris a la seua pàgina.
li recomane que deixe de mentir perque abans s´agafa a un mentider o que menge rabos de pansa.

http://arcirissimat.blogspot.com/2011_04_01_archive.html

Anònim ha dit...

Bé, a eixe enllaç, que m'he molestat en buscar, només diu que Arc Iris renuncia a presentar candidatura PRÒPIA en 2011, així doncs, el coix i el mentider eres tu. Aicò per davant. I ara, en realitat, el que està clar és que Arc Iris molesta a determinada gente que té por a la democràcia real, i tu eres un d'ells. Però com deia Cervante, "ladran, luego cabalgo". Endavant l'Arc.

Anònim ha dit...

primer això no ho va dir cervantes.
segon: arc iris a banda d´esta web poc mes hi ha..els falta gent per fer una partida de truc.
tercer: llig l´enllaç.

Anònim ha dit...

Guau, guau, guau, guauauau, grrrrrr!

Anònim ha dit...

Pues per a tindre esta web només, esteu tot el rato pendents d'ells com si tingueren la presidència del govern.
Podrieu ocupar-se de lo que fan o diuen els que manen ara (PP) o de lo que feren o digueren els que han estat manant fins fa poc (tripartit).

Anònim ha dit...

si home si 17:29 roda i torna a parar sempre a lo mateix encara que estagerem parlant de botifarres li pegarieu la bolta per a dir exactament el que acabes de dir,pero aci estem parlant de ESTAFA,tant si voleu com no.
que la va fer colm?.pues llenyeuli a colom si voleu tambe, pero aixo no exculpa el que han fet estes ultimes eleccions EU.que resulta que si que es EU-ARC.

Anònim ha dit...

Que el tornen els diners, jo, jo.