dijous, 14 de juny del 2012

ACTE DE SÁNCHEZ GORDILLO A XÀTIVA


El divendres 15 de juny, a partir de les 20:00 hores, en el jardí de la Glorieta de Xàtiva (al costat de l'Ajuntament, i amb el permís de Rus) Juan Manuel Sánchez Gordillo, alcalde de Marinaleda i diputat en la Junta d'Andalusia per IU, parlarà sobre la situació internacional i el municipalisme.
Seguidament acturarà el grup Rojo Cancionero y Banderas Rotas, que interpretarà cançons del seu darrer disc "Rojo y Directo".
Després el col·lectiu d'EU ha organitzat un sopar de sotabraç.

7 comentaris:

Anònim ha dit...

Juan Manuel Sánchez Gordillo, alias el "xenòfob". Comunisme i treball per a tots, pero després de tirar tots el immigrants en una patada fora... així jo també faig comunisme, espere que els demes no fagen el mateix amb nosaltres si ens vegem obligats a eixir de les nostres fronteres

QUIQUET EL TRAMUSSER ha dit...

Això de xenòfob és una bona mentira, i ja voldrien molts anticomunistes com l'anterior anònim arribar-li a la sola de les sabates a esta persona que ha fet de Marinaleda una cosa molt important: que és pot arribar al socialisme sense enganyar a ningú. Jo aniré a vore'l i a felicitar-lo.

Anònim ha dit...

14 de juny de 2012 20:28,tranqui home que si vols ja pots anarten a" la france"que el teu ben volgut amic sarkozi ja no esta manant,i de pas li preguntes de aon collons a heretat el cognom perque molt frances no pareix.

Anònim ha dit...

15 de juny de 2012 18:40 Pues eixa sort hauran tingut els antepasats de Sarkozy, no com a Marinaleda, on si tens la mala sort d'haver naixcut a Africa te'n vas fora a patades abans que canta un gall

Anònim ha dit...

Al feixista que escriu per ací ni cas.
He comprovat que "la noticia" que diu, l'ha treta de Libertad Digital, una web controlada per Intereconomia, una emisora feixista, al més pur estil nazi.
L'altra font de calumnies ve d'ASAJA, un pseudosindicat groc, format per llauradors-empresaris que no poden tolerar que el camperols de Marinaleda no traguen amb les seues exigències.
Ara més que mai hem d'estar vigilants: en època de crisi, el feixisme reviscola.

Anònim ha dit...

16 de juny de 2012 9:53els seus avantpasats la unica sort que tigeren es que no estava manant ell ni ningu com ell,ja que lo primer que va fer per atacar la crisis ve ser enviarne un bon grapat de inmigrants cap a casa.

Anònim ha dit...

he tingut la oportunitat de escoltar a J.M Sanchez Gordillo a la universitat de València i la veritat es que es un personatge molt curiós es interesant el que diu