dilluns, 25 de juny del 2012

FORMULA1: MÉS LLENYA AL FOC


Ja ha acabat una nova edició de la Fórmula 1.
Un any més, els mitjans de comunicació, amb Canal 9 al capdavant, ens volen fer creure que tot és pa i glòria.

I eixa no és la realitat.
La realitat és que el públic ha donat l'esquena a la fórmula 1 a València i ben lluny queda el “gran esdeveniment”  que posava a València “en el mapa”, que omplia hotels i que no anava a costar “res” als valencians.
La realitat és que el nombre d'espectadors del Gran Premi d'Europa de Fórmula 1 disputat al circuit urbà de València ha descendit més d'un 70% d’ençà la primera edició (2008), això sí, els costos segueixen sent els mateixos.
La prova ha passat estos quatre anys d’un aforament de 112.000 localitats el primer any a les 45.000 que, segons els organitzadors, s’oferiren ahir. No obstant, EL PAÍS assegura que els seients disponibles del circuit no passaren de 22.000.
La realitat es que no té cap sentit  aïllar una zona sencera de la ciutat i és un gran desficaci, tallar més de 100 carrers per a un espectacle del que solament gaudeix una èlit de la societat.
La realitat és que la Fórmula 1 és un capritx que ha costat més de 551 milions, l'equivalent a 137 escoles o 8.200 investigadors, entre altres exemples.
Les instal.lacions han costat més de 200 milions, mentre hi ha més de 26.000 dependents que segueixen sense cobrar la seua pensió, més de 200.000 famílies que no perceben cap tipus de prestació ni subsidi, i els pensionistes i malalts crònics van a haver de pagar part dels seus medicaments.
Com tenim els governats que tenim, i  com ja s'han adonat que ho aguantem tot: L'any que ve, més.

4 comentaris:

Anònim ha dit...

vergonyos!!

Anònim ha dit...

Aloooooooooooooooonsoooooooo!!!!!!

Anònim ha dit...

Ara falta saber els dines que an pagat per que guanye Alonso per que molta casualitat o sort lo que li va pasar als rivals.

Anònim ha dit...

Jajajajajajajajajajaja!!!!! Què burra eres....