dijous, 14 de juny del 2012

MESQUINS

                                                                             Grècia.                                                foto: el país


Mesquins, miserables, desalmats, desgraciats, delinqüents, rates, roïns, sàtrapes, bavoses, feristeles... i no ens venen al cap més qualificatius per a tots aquells responsables d'haver provocat aquest desastre econòmic que ha portat al gruix de les famílies fins i tot a demanar almoina. Uns s'han enriquit sense escrúpols per a que ara li lleven el pa de la boca a gent que no ha fet més que treballar per sobreviure, i als seus fills. No són incompetents. Ells han fet la seua feina amb una eficàcia impecable. Sabien el que estaven fent i ho han fet a la perfecció. Han saquejat a consciència tot el que podien saquejar fins que la situació ha portat fam, eliminació de serveis públics i drets bàsics, amuntegament d'alumnes a les aules i malalts als hospitals, eradicació d'ajudes socials, empobriment generalitzat, desnonaments, famílies amb fills sense casa, sense menjar i sense lloc al que acudir, retallada de sous als qui menys cobren. Si tota aquesta gent demana comptes tots alhora, s'ha acabat el bròquil. Ànim.
I esta tirallonga de qualificatius ve en resposta als que ens van dedicar a tots els que al seu dia vam advertir de tot açò. 

9 comentaris:

Comcam Ot ha dit...

I els simaters gastant-nos 35.000 en padel 20.000 en estalviar aigua en la piscina i 500.000 en l'estoreta del futbol, tenim mes d'un 30% de simaters sense feina i 0 € gastats en politiques actives d'ocupació, Salut i profit!

Anònim ha dit...

ole ahi ben dit està això!!

Anònim ha dit...

Esta gentola es mereix algo més que eixos qualificatius.
No deurien eixir de buït.

Anònim ha dit...

Pàdel, gespa, piscina.....
I que costen els bous i la montecarlo?
Si ballarem amb el dúo "recuerda" i en lloc de bous, l'ajuntament pagara "cacau i tramús" per a tots, hi haurien diners per a donar treball.

Anònim ha dit...

I enoyoooooooooooooorrr!!!!!!!!!!!!!!!!!

Comcam Ot ha dit...

Afegeix-li al padel, l'estoreta i estalviar amb aigua gastant-nos 20.000 en ciment... els bous, la Montecarlo i el mercat del dia de la Valldigna. Pero el que ens governa no voldrà llevar-se el seu minut de glòria i fer-se la foto. politics de parar-li la ma a Rus per vore quina subvencio arreplegue hi han a patades, els que saben fer alguna cosa en un poble que no hi ha faena.

Comcam Ot ha dit...

Afegeix-li al padel, l'estoreta i estalviar amb aigua gastant-nos 20.000 en ciment... els bous, la Montecarlo i el mercat del dia de la Valldigna. Pero el que ens governa no voldrà llevar-se el seu minut de glòria i fer-se la foto. politics de parar-li la ma a Rus per vore quina subvencio arreplegue hi han a patades, Necessitem els que saben fer alguna cosa en un poble que no hi ha faena.

Anònim ha dit...

Que voleu si lñ'home no sap mes, anar a Rus a vore que cau, solucionar lo de les cooperatives anant a la directora, sense cap proposta, a vore que cau. No tindre cap pla de turisme a vore que cau en la fundació... No tindre PGOU i que mel facen en la diputació. res de res de res.

Anònim ha dit...

Simat de pendereta, ja som el cul d´el món,no hi ha cap lloc de treball, a vore que fa la majoria sense treball , però bé a festes ballarem amb la Montecarlo i bous que tidrem.