dijous, 22 de novembre del 2012

LA GROSSA


El Govern considerarà blancs als negres que porten més de 95.000 euros


A partir del pròxim mes de gener, la Guàrdia Civil registrarà com a turistes de raça blanca a tots aquells immigrants subsaharians que arriben a Espanya amb una quantitat de diners superiors a 95.000 euros. Segons informen des del ministeri d'Economia, els bitllets hauran de ser xicotets, de no més de 50 euros, de sèries no consecutives i sense marcar, encara que es permetrà que tinguen xicotetes taques de gasoil o oli provinents de les "pateres". 

Aquesta mesura es pren com a complementària a la que permetrà concedir el permís de residència als estrangers que adquirisquen un habitatge a Espanya per valor de més de 160.000 euros. El Govern està estudiant, a més, donar 20.000 euros als russos que es casen amb espanyoles pobres i lletges, i “posar-los els ulls bé” als xinesos que lloguen a més de cinquanta aturats en condicions laborals lamentables però permanents.
Per a abans que finalitze 2013, Rajoy vol que un 30% del narcotràfic colombià s'instal·le a Espanya, i que la màfia japonesa compre la totalitat del sistema universitari espanyol.

1 comentari:

Anònim ha dit...

pues ben mirat es molt bon preu,segur que els ix mes barat del que li va costar a michael jakson.