dissabte, 5 de gener del 2013

EL PSPV QÜESTIONA EL PLA D'EFICIÈNCIA DE RUS PER A L'ENLLUMENAT PÚBLIC



El PSPV de Simat ha denunciat que el pla d'eficiència energètica de la Diputació de València que ha aplicat Simat, entre altres municipis, deixa els carrers foscos, és una forma de tornar favors a la corporació provincial, i beneficia a un empresari de Xàtiva, localitat de la que és alcalde el president de la Diputació, Alfonso Rus. 
El PSPV de Simat ha fet un seguiment des de l'estiu als municipis on s'ha adoptat aquest pla d'eficència energètica, que consisteix en substituir les bombetes de l'enllumentat públic par altres de menor consum i menor contaminació lumínica. Ara el pla s'ha aplicat a Simat, i segons el PSPV el resultat és un "poble fosc". Segons els socialistes simaters, no calia substitiur les bombetes per estalviar energia, sinó que només calia rebaixar la potència, entre altres motius perquè les noves bombetes són cares. 
Els socialistes han avançat que al pròxim ple preguntaran a l'alcalde perquè s'ha pres la decisió d'afegir-se al pla d'eficiència energètica, si era necessari, si s'havia fet un estudi previ de luinotècnia, i els motius pels quals les bombetes s'han de comprar a una empresa de Xàtiva, Inelcom, quan hi ha punts de venda més barats i amb productes de més qualitat. En conctet el PSPV s'ha referit a El Corte Inglés, on diu que estes mateixes bombetes es poden adquirir per un preu més reduït. 
El socialistes han recordat que molts municipis han rebujtat aplicar este pla per car i de dubtosa eficiència.
La mesura, però, té una subvenció de 48.000 euros, el 66% del cost. No obstant, el PSPV afirma que el 33% restant no hi figura als pressupostos municipals que s'han acabat d'aprovar. 
    

24 comentaris:

Anònim ha dit...

I per què tenen tancats els comentàris, tenen por a les potencials repòstes al seu anunci???

Anònim ha dit...

por a que???dient les veritats??? bé està que hi haja alguns que diguen el que passa a Simat,i eixos són els socialistes,ànims i endavant!!!

Anònim ha dit...

La gespa també la vaen criticar i després vaen dir que havia quedat bonico.

Anònim ha dit...

I utilitzen molt les pistes de Pàdel TAMBÉ!!!

Anònim ha dit...

Cri, cri, cri, cri, cri.......... Silènci sepulcral....

Anònim ha dit...

Ací, els únics que diuen sobre Simat son Arc-Iris perquè els TRITEJEROS han estat un any sense dir rés!!!!

Anònim ha dit...

Si.a arc iris publiquen el que denuncien els socialistes,que són els unics que diuen i denencien algo

Anònim ha dit...

això es de veres! jjojojojojojo arc iris replica l´oposició que fan els socialistes. son els unics que estan fent algo els demes on estan?

Anònim ha dit...

Fas com Juan Palomo, tú preguntes i tú el contestes... No es nota massa.

Anònim ha dit...

no savera pogut ahorrar un mogollò,simplement una ensesa,una apagà?

Anònim ha dit...

Perquè no us informeu a l'Ajuntament de les dades. Crec Que a ningú li sé han denegat AQUESTES I ALTRES Informacions. El Canvi d'enllumenat elèctric no va a
costar un cèntim a l'Ajuntament de Simat, gràcies de dues subvencions, punt primer. L'Estalvi energètic per aquests Any de será aproximadament 12.000 euros. I posteriorment al baixar la potència instal · lada, Es estalviaran 10,000 € Altres Aproximadament Però clar aixó no an Fet Socialistes , ni el Bloc, l'ha fet l' Ajuntament del Partit Popular i eixo és el que els fa mal a alguns. I Una altra cosa, la Il · luminació de Simat, estàvem tres vegades més alta del que Recomanat Per La Unió Europea, i si no mireur altres ciutats de qualsevol país europeu, i veureu com estan d'Il · luminades. Informat be Sr. Alvaro, i no retoques les fotos, que queda molt mal.

Anònim ha dit...

I enyoooooooooooooooor!!!!!!

Viva el Photoshop!!!!!!!

Jajajajajajajaja!!!!!

Anònim ha dit...

FOTOSHOOOOOOOOOP?MARE MEUA ASO SI QUE ES MASA PER A LA CARABASA!!!l'unic que sa de fer es anar a manhatan per la nit i comprovaro a vore si es fotoshop o la figa de ta mare.que tots els facistots sou iguals,fins i tot tingento devant dels nostres morros ens voldreu fer idiotes.

Anònim ha dit...

a les CAGADES del tripartit les posem blaves... a les CAGADES del PP són merda dolça ANEU A FER LA MA SECTARIS!! es una bona caguera del vostre alcaldet a vorem si pasa algo tan a fosques

Anònim ha dit...

Tots tan educats como de costum.

Anònim ha dit...

AH SIMAT SIMAT. Que us compre qui no us conega.

Anònim ha dit...

nosltres no necesitem que ens compre ningu TIO PALLASO.perque no estem en venda, cosa que segurament no sera el teu cas.

Anònim ha dit...

Eu que educaets sou.....

Anònim ha dit...

Ser PALLASSO és una professió molt honorable BONICO o BONICA i jo no t'he faltat el respecte però tu a mi si. Vens a la meua raó. QUE ET COMPRE QUI NO ET CONEGA

Anònim ha dit...

no que va tu faltes a ningu en concret.nomes a tot un poble.i molt honorablement teu torne a dir PA-LLA SOOOO!!

Anònim ha dit...

MALEDUCAT

Anònim ha dit...

I enyooooooooooooorrrrrr!!!!

Anònim ha dit...

17 de gener de 2013 -NINOT

Anònim ha dit...

No sabeu expresar-se sense faltar el respecte. O es mol demanar?