dimarts, 5 de març del 2013

EUPV NO ACUDIRÀ AL SOPAR DE GALA DEL DIA DE LA VALLDIGNA


Esquerra Unida malgrat estar d’acord amb algunes de les activitats programades, vol manifestar el seu rebuig a que, en un context de crisi i atur, i de descrèdit i rebuig de la política com el que estem patint, els representants en la Mancomunitat repetesquen algunes de les caduques i esgotades fòrmules de programació d’actes per al dia de la Valldigna, a les que el  nostre col·lectiu sistemàticament ha vingut oposant-se i denunciant:
Es recupera el SOPAR DE GALA per fer el lliurament del Premis Valldigna del divendres 8 de març . No bastava, com s’ha fet alguna anterior edició, i amb millor criteri, amb fer un acte modest i auster per tancar un acte de lliurament. No, calia recuperar el sopar de gala, possiblement per recuperar el “glamour” de l’acte que alguns/es tiren a faltar; molt més costós, desbalafiador i elitista, al qual es convida a polítics i associacions afins sense cap criteri. Esquerra Unida rebutja este acte i no assistirà, tal i com ho ha vingut fent des de sempre, per considerar-lo  un acte elitista, excloent i desbalafiador, proc apropiat de normal, però menys encara en el temps que corren si cap.
Es reitera l’errada de confondre els actes del Dia de la Valldigna amb un acte religiós, al programar, una vegada més, una SANTA MISSA. Un missa que reiteradament, els nostres regidors a la Mancomunitat de la Valldigna han sol·licitat que no es celebrara, respectant el caràcter aconfesional i no religiós de les celebracions.