dimarts, 7 de maig del 2013

EL GOVERN LOCAL DE TAVERNES TRONTOLLA


L’alcalde de Tavernes, Jordi Juan, de Compromís, devia pensar que el Govern Local era compacte i sense badalls quan ahir va acudir al ple amb una proposta de pressupostos a la cartera, però ni ell mateix devia conèixar la intenció de la regidora d’EUPV, Karina Vercher, de votar en contra, perquè en el cas contrari no haguera portat els pressupostos al ple.
És el que va passar ahir a l’Ajuntament de Tavernes. Karina Vercher, per un desacord valorat en 30.000 euros (quantitat que exigeix la regidora per a un àrea de la seua competència), li va tombar els pressupostos als, en teoria, socis de govern.
No ha passat encara una setmana des que es va conéixer la resolució judicial de reposar a Karina Vercher en el grup municipal d’EUPV, de la que va ser treta amb els vots de Compromís i PSPV, i la regidora ja ha donat una mostra de que aquella decisió no els anava a eixir gratis als seus socis.
Potser si la resolució es torna definitiva i Karina Vercher torna a disfrutar dels drets plens de regidora i grup municipal, Tavernes serà definitivament ingovernable, i l’única eixida de l’alcalde serà sotmetre’s a una moció de confiança amb els pressupostos pel mig.

6 comentaris:

Anònim ha dit...

una lectura abrbitraria, partidista ? i desficaciada, davant l'esquizofrènia de la Sra. Vercher, acusada pel seu pròpi col·lectiu d'amiguisme amb el PP valler. Molt en la línea de la redacció d'aquest mitjà.

Sembla que el tripartit simater PP-EU-ACAIS no torontolla. El tio Baldomero n'estarà ben content d'aquests pactes baix la camilla.

Anònim ha dit...

Si, lo que m'agradaria saber a mi és quin són els interessos del senyor Bononadet, que ací per ser d'esquerres no es prou tindre el carné d'esquerra unida.

Anònim ha dit...

De moment, a Simat l´únic tripartit que ha hi hagut (i no de baix camilla, sino signat) és el del PSOE-BLOC-ER, i que gràcies a la seua bona actuació ens ha portat ls majoria absoluta del PP.
Tot lo demés, bla, bla, bla....

Anònim ha dit...

Home, pegant una miradeta rapida a esta pàgina s'endevina rapid qui es el regidor de comunicacio institucional de l'ajuntament i azote de la oposicion.
Vos falta l'ai per traures el carnet del PP.

Anònim ha dit...

Pues aixina serà eixa oposició...

Anònim ha dit...

Pues aixina serà eixe govern....