dijous, 16 de maig del 2013

EL MÓN A L'INREVÉS ?


Mentre el passat 8 de maig, mitja Europa commemorava la capitulació dels nazis hitlerians i la fi de la Segona Guerra Mundial, la Delegada del Govern a Catalunya (PP), durant l'acte de celebració del 163 aniversari de la Guàrdia Civil, retia homenatge a la Hermandad de Combatientes de la División Azul, que va lluitar al costat d'Hitler.

La División Azul va ser una unitat espanyola de voluntaris de 18.000 homes que va servir entre l'any 1941 i 1943 en l'Exèrcit alemany, exclusivament en el front oriental contra la Unió Soviètica.
Així són les coses en aquest maltractat territori en què vivim.
Mentre milers de republicans segueixen enterrats en cunetes o en fosses comunes, el PP organitza homenatges als qui no tenint prou amb un colp d'estat i una guerra de tres anys, se'n van anar a matar russos.
O que la Cospedal, secretària general del PP, acuse de nazis als qui protesten en el carrer contra uns bancs corruptes que els lleven les vivendes.
Alguns pensaran que tot açò és "el món a l'inrevés", però s'equivoquen.
El món no està a l'inrevés. Açò simplement és una de les formes en què el PP agraeix a la ultra dreta feixista, el seu recolzament en les urnes i en el carrer.

1 comentari:

Anònim ha dit...

de l'inreves,res.son ells donantse premis entre ells.