diumenge, 10 de novembre del 2013

COETER ES PROCLAMA CAMPIÓ DE L'INDIVIDUAL DE RASPALL


El mitger Coeter II s’ha proclamat campió de l’edició número 27 del Campionat Individual de raspall, “Trofeu President de la Generalitat”, en véncer a Moncho al trinquet de Piles, per un resultat de 25 per 10.
Un ambient de luxe, amb una trinquetà, ha caracteritzat la partida de hui, i sobretot, amb moltíssima gent jove com a espectadors, que pren el relleu dels aficionats de sempre.
Paco Brines “Coeter” afrontava la seua cinquena final individual, i amb aquesta suma ja dos títols manomanistes. L’any passat, fins i tot, va pensar en l’adéu a aquesta competició, al perdre contra Waldo, però res més lluny de la realitat.
Des d’aquell moment s’ha convertit en el millor jugador de la temporada 2012/2013, aconseguint esl quatre títols oficials de la temporada: campió del Trofeu d’Hivern, Campió del Màster de Raspall, Campió de la Lliga per equips, i des de hui, campió Individual. No debades la Federació de Pilota Valenciana el va premiar con el millor jugador de la temporada durant el Día de la Pilota 2013.
Per la seua banda, Moncho de Manuel afrontava per primera volta una final mà a mà, després d’haver patit una greu lesió fa prop de 5 anys. Eixa constància l’han fet poder recuperar-se, competir, i classificar-se per a disputar una partida com la de hui, un premi que el motiva a seguir endavant i continuar millorant el seu joc.
La partida ha estat pràcticament dominada pel de Simat, que s’ha anotat un 10-5, 15-5, i fins i tot un 20-5. Ha hagut una lleugera reacció de Moncho, que ha aconseguit anotar-se el primer joc (20 per 10), però després, des de dau, Coeter II ha fet ràpiament l’últim joc que li ha donat la partida.
Destacar el gran nombre d’alcaldes i regidors que han estat presenciant la final: Simat de Valldigna, Manuel, Piles, com a amfitrió, Oliva, Bellreguard, Castelló de Rugat, La Llosa de Ranes, representants de Xeraco …  També es trobaven presents els vicepresidents de la FPV, Saoro Oliver (responsable de raspall), i Conrado Ferrando, així com el gerent de Frediesport, Alfredo Hernando. Per banda de totes les autoritats, han lliurat els premis el president de la Federació de Pilota Valenciana, José Daniel Sanjuán, el representant de la Fundació Bancaixa, José María Cataluña, i la Subsecretària de Governació i Justícia, Juana María Forés.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Enhorabona Paco, a cuidarse i a seguir donan-nos alegries.