diumenge, 22 de febrer del 2015

L'AJUNTAMENT DE SIMAT CANVIA ELS DIES DE LES FESTES PATRONALS PER FER-LOS COINCIDIR EN CAP DE SETMANA


El govern local del PP ha pres la decisió de canviar les dates de les festes patronals per fer-les coincidir en cap de setmana. La mesura, que s'aplica enguany de forma experimental per comprovar el resultat i la valoració dels veïns, es convertirà en perpètua, de forma que els tres dies de festes i el del gos cauran sempre de dijous a diumenge entre el 4 i l'11 d'agost.
Enguany el nou calendari de festes farà que el primer dia, Santets de la Pedra, es celebre el dijous 6 d'agost, la Mare de Déu divendres 7, el Crist dissabte 8, i el dia del gos diumenge 9. Fins ara les festes eren inamovibles els dies 4, 5 i 6 d'agost.
En l'origen d'aquesta decisió està l'escassa afluència de públic detectada els anys que els dies de les festes patronals queien entre setmana, i les queixes del secot hostaler. 

5 comentaris:

Anònim ha dit...

Redéu!!!!!!! Arc iris infomant d'una notícia de l'ajuntament sense fer cap posicionamet en contra. Vaja, que cosa més rara. Ai! que el que mana és el PP.

Anònim ha dit...

Este d'abans no s'ha quexat que PSOE i BLOC canviaren la Font Gran i la Font Menor sense preguntar res a ningú.
Vaja cosa més rara.
Ah es que será dels que manaven quan es feren esl canvis.

Anònim ha dit...

Almenys això dels dies de festes és una decisió reversible.

Anònim ha dit...

En el 2016 tornem a la tradició 4,5,6 d'agost. I tindrem dos anys per a valorar el canvi.Què serà millor? Almenys es podrà valorar amb coneiximent de causa. Crec que tots tenim clar que les festes entre setmana són molt fruixes a tots els nivells.I com diu el comentari anterir això no ens costa diners. Al meu parer eixe canvi havera estat més propi dels "partits progres" de les esquerres.La meua opinió és de donar un vot de confiança a la gent que a hores d'ara està fent una bona tasca a Simat.

Un simater adoptat ha dit...

Tota la rao. Es poden fer les coses, parlanse, sense ofendre i si no agraen el canvien que no pasa res. Aixi han votat 53 persones, uns a favor, altres en contra i altres no s'han difinit. Ara avore que pasa.