dijous, 26 de febrer del 2015

SIS PARTITS DE SANCIÓ PER AL FUTBOLISTA JUVENIL DE SILLA QUE VA INICIAR LA BARALLA A SIMAT




L'ESPECTADOR QUE VA LLANÇAR ELS INSULTS RACISTES NO PODRÀ ACCEDIR AL POLIESPORTIU EN EL QUE RESTA DE TEMPORADA

El comité de competició de la Federació de Futbol ha resolt sancionar amb 30 euros al CF Simat per una agressió "confusa i tumultuària", 30 euros més per "actes lleus que inciten al racisme, la violència i la xenofòbia", 30 euros de multa a l'Esperanza CF per agressió "confusa i tumultuària", i sis partits de sanció al jugador de l'Esperanza CF que va iniciar la baralla. 
La resolució fa referència al partit de la tercera regional juvenil disputat diumenge a Simat, i en ella a més es dóna per conclós el partit amb el resultat que hi havia en el moment de la suspensió, 1-0 a favor del Simat. 
A més, la resolució reflexa que el CF Simat i l'Ajuntament han localitzat i identificat a l'espectador que va proferir els insults racistes i li ha estat prohibida l'entrada als recintes esportius durant tota la temporada.
L'escrit del comité de competició deixa ben clar que qui va iniciar la baralla va ser el jugador de l'Esperaza sancionat amb sis partits després d'una "brutal" entrada a un jugador local, al qui va començar a agredir amb colps de puny i patades. La resta de jugadors de l'Esperanza, en compte d'anar a tranquilitzar a l'agressor, van començar a agredir a tots els jugadors simaters fins que entrenadors i pares van poder separar-los, segons l'escrit del comité de competició, qui retrau a l'àrbritre que no anotara els dorsals dels jugadors de Silla que la van emprendre a colps. Els incidents, segons l'àrbitre, van estar originats per "l'agressivitat dels jugadors de l'Esperanza CF".
El CF Simat ha estat víctima d'un equip "que es va dedicar a provocar i insultar des del primer minut al CF Simat", afirma la resolució. 
Pel que fa als insults racistes, l'acta arbitral descriu que un jugador de l'equip de Silla va increpar uns espectadors, fet que es va produir per haver-li dificultat la recollida d'un baló que s'havia perdut per la banda, i un dels espectadors va reaccionar insultant al jugador, a qui va dir "moro" i "cucaracha", segons l'acta. Això va passar al minut 20, i el partit va continuar "amb normalitat" fins que al minut 42 es va produir l'agressió per part del jugador de Silla que va originar la baralla tumultuosa.

El CF Simat ha estat l'únic perjudicat amb els fets, tant per les provocacions dels jugadors de l'Esperanza, com per la incontinència d'un espectador. I el CF Simat no és un ens abstracte, són centenars de famílies que paguen quotes mensuals, en molts casos fent un esforç, i que l'única cosa que volen és que els seus fills es divertisquen practicant una disciplina esportiva. 


3 comentaris:

Anònim ha dit...

Jo ja fa temps que he deixat d'anar al futbol: En resulta molt desagradable vore a persones aparentment normals, transformar-se en autèntiques bèsties.
Total és tracta d'una piloteta que entra o no entra dins la portería.
De vegades fins i tot les cucaratxes demostren tindre més inteligència que algunes persones.

Anònim ha dit...

Xé que el Comité de Competició demane també disculpes per les sancions al C.F. Simat.
Redeu com estem bons !!

Anònim ha dit...

Sí que li ha eixit barat al jugador de Silla muntar la que va muntar. Sis partits i set euros. Això no és cap mesura disuasòria d'ací a no res l'està tornant a muntar. La sanció és ridícula.