dimecres, 14 d’octubre del 2015

LA NOVA EDICIÓ DE LES RUTES DE LA XARA ESTARÀ DEDICADA AL PODER I EL CONTROL DE LA SOCIETAT

La Casa de la música de Simat de la Valldigna acollirà el proper mes de novembre l´edició d´enguany d´aquesta cita acadèmica. La matricula està oberta des de hui i fins el 3 de novembre.
Sota el lema “Poder i control social” arranca el pròxim dimecres 4 de novembre una nova edició de les Rutes de la xara, el cicle de conferències que des de fa deu anys organitzen Edicions La Xara i el centre de Gandia de la Universitat de València i que tenen lloc a Simat de la Valldigna.
L’edició d’enguany busca endinsar-se en l’estat de la societat espanyola i els seus problemes per tal de poder realitzar una reflexió al seu voltant. La primera conferència serà el dimecres 4 de novembre i serà a càrrec del Catedràtic de Teologia i religions en la Universidad Calos III Madrid, Juan José Tamayo. La següent setmana les conferències seran dimarts 10 i dijous 12 i intervindran Carlos Taibo, Professor de Ciència política de la Universidad Autónoma de Madrid, i Jorge Ramos, doctor en Història per la UV, respectivament.
La quarta sessió d’aquesta dècima edició estarà a càrrec del director d’Infolibre, Jesús Maraña. La intervenció d’aquest analista polític serà el dimarts dia 17 de novembre. El dijous següent, el dia 19, intervindrà el professor de periodisme de la UV i coeditor de “La Página Definitiva”, Guillermo López.
Les últimes sessions seran el 24 i el 25 de novembre i en elles intervindran Jaime Pastor, professor de Ciència Política de la UNED, i Ismael Saz Catedràtic d’Història Contemporània de la UV.
L’edició d’enguany compta amb el reconeixement de dos crèdits de lliure elecció i la matrícula, que té un preu de 10 euros, es pot formalitzar en la pàgina del CIG-UV www.uv.es/cig. Totes les sessions tindran lloc de 19 a 21h en la Casa de la Música de Simat de la Valldigna.