dijous, 29 d’octubre del 2015

UN PERIODISTA BELGA ESPECIALITZAT EN TURISME CULTURAL VISITA SIMAT

Simat va rebre dissabte 31 d'octubre la visita del periodista belga Jan Creten, redactor en cap de la revista VAB Magazine, publicació mensual flamenca d'informació turística que es distribueix als membres de l'Associació d'Automobilisme (equivalent al RACE), que té una tirada de 296.830 exemplars i uns 452.000 lectors estimats.
L'Oficina Espanyola de Turisme a Brussel•les, en col•laboració amb l'Agència Valenciana del Turisme, Turisme València, i el Patronat de Turisme València Terra i Mar, havia organitzat este viatge de premsa orientat al turisme cultural i a descobrir la ciutat de València, el Sant Calze i les petjades de la família de Borja a la província de València.
Aquest viatge de premsa individual forma part del Pla Operatiu 2015 acordat amb Turespaña per al present exercici.
El periodista va conèixer l'oferta cultural de València amb especial dedicació a l'oferta cultural i religiosa de la ciutat, i visità la Catedral de València, el Sant Grial i l'Església del Patriarca, sense oblidar el centre històric i la Ciutat de les Arts i Ciències.
Posteriorment visità la ciutat de Xàtiva, el Monestir de la Valldigna i la ciutat de Gandia, ducat de la influent família Borja, on el matí de dissabte va visitar el centre històric i per descomptat el Palau Ducal, indispensables tots dos dins d'un viatge de premsa centrat en seguir les petjades de la família Borja.
El cost de l'allotjament del periodista va anar a càrrec de l'Hotel RH Bayren, que cedeix gratuïtament l'habitació.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Una pregunta. Vaig anar al Palu Ducal i durant la visita guiada li viag preguntar al guia si hihavia alguna connexió entre la família Borja i el Monestir i em va dir que no, pero després he sentit que Roderic va ser Abad. Que sabeu sobre el tema?