dissabte, 17 de maig del 2008

ROBATORI A CA SAGASTA

Un o més desconeguts van forçar la matinada de dilluns passat una de les persianes del bar Sagasta, a la Font Gran, i en van endur monedes de les màquines escurabutxaques, i algun aparell electrodomèstic. La Guàrdia Civil investiga per poder determinar el o els autors. Les primeres ullades apunten que els delinqüents eren uns "aficionats", perquè bona part de les monedes de les màquines escurabutxaques, les més fàcils d'aconseguir, no les van poder traure. Són les que s'hi troben al tambor que dóna els premis. Només van poder aconseguir les monedes que hi eren al calaix de les màquines, la qual cosa indica que el o els autors dels fets no estan familiaritzats amb eixe tipus d'aparell,i que més bé es va improvisar el robatori.
Els productes del bar, com botelles de licor, no van ser de la preferència del o dels delinqüents.
Els fets van coincidir en una nit de molt soroll al carrer, ja que es van sentir disparar diverses boletes al llarg de la nit i la matinada. Això pogué contribuir a que cap veí se n'adonara de cap soroll en el moment del robatori, o que no donara importància.
Ningú no s'explica com uns delinqüents poden haver actuat amb total tranquilitat gairebé al centre del poble, i ningú no s'explica tampoc com una matinada d'un dia laborable algú es dedique a disparar boletes per dins del poble.