dimarts, 19 d’agost del 2008

EL PORTAVEU OFICIÓS DEL TRIO ANUNCIA NOVETATS PER A LA SETMANA QUE VE

El portaveu oficiós del Trio, el general Mc Arthur, va pel poble fent saber per tot arreu que la setmana que ve es produiran anuncis importants del nou govern local, encara que no ha aprofundit. Mc Arthur sembla preocupat per una possible inactivitat del Trio, que fa vacances, i està esforçant-se per trasmetre calma, i fer saber que la inactivitat és aparent, i que la setmana que ve es donaran a conéixer "importants novetats".
D'altra banda, el portaveu oficiós del Trio ha fet saber a un bon grapat de veïns de Simat que tirar a Sebastián li ha costat personalment cinc milions de pessetes. Arc Iris insta al Trio a pronunciar-se sobre la veracitat del cost que el general diu que li ha reportat tirar a Sebastián, i en el seu cas, esbrinar en concepte de què s'ha generat eixa despesa de cinc milions de pessetes a la que el general diu que ha fet front.
Arc Iris ha recollit el testimoni de diverses persones a les que el general els ha comunicat el preu que diu que ha pagat per tirar a Sebastián, i se n'ha assegurat de que en el seu cas, aporten el seu testimoni allà on calga.