dissabte, 2 d’agost del 2008

TANT DE DIR-NOS QUE PALOMARES JA NO ESTÀ, QUE HA DESAPAREGUT, QUE ÉS EL PASSAT, I ARA RESSUCITA A UNA ASSEMBLEA DEL TRIO

El PSOE de Simat i els seus acòlits no han parat de repetir les darreres setmanes que l'exalcalde Palomares, el responsable de l'actual situació penosa del PSOE de Simat, ja no estava, que era el passat, que el PSOE s'ha renovat. Ho repetien com un cant de sirena per provocar l'acostament de tota l'esquerra que ha fugit en desbandada del costat del PSOE. I ara va i Palomares ressucita en l'assamblea convocada hui pel Trio per explicar els motius de la moció de censura, i pren la paraula des de la primera fila per fer-se la víctima i criticar Arc Iris. I a més ho fa a duo amb el general Mc Arthur.
Tampoc ha estat un indicador de que Palomares és el passat el fet de que es dedicara a brindar amb cava a Ca Sagasta el dia que es va presentar la moció de censura.
Palomares i el general Mc Arthur, que ocupava la segona fila, han sigut els principals intervinents a l'assemblea del Trio per a dir que els mals del Planeta són culpa d'Arc Iris, el partit nascut ara fa cinc anys per combatre el feixisme colomista instal.lat al nostre ajuntament. I Joan Serra, que escoltava des de la taula presidencial i que ha sigut membre d'Arc Iris i regidor d'Arc Iris durant més de dos anys, no ha dit ni mu.
El PSOE havia fet un intent en va de la mà d'Eladi Mainar i de David Mogort de renovar-se i deixar enrere episodis i personatges funests que han portat el partit on l'han portat. Ara el PSOE simater torna a les catacumbes arrossegats per les mans de Palomares i Mc Arthur, l'ideòleg i instigador de la moció de censura.
A més, el PSOE simater ha difòs la passada matinada un pamflet el motiu principal del qual era desacreditar Arc Iris i Esquerra Unida. En un dels punts es lamenten que abans Esquerra Unida sempre havia fet costat al PSOE, i aixina li havia anat a Esquerra Unida. És clar, acostumats a no tindre contestació de cap banda, el PSOE simater s'havia instal.lat en la prepotència i la sobèrbia fins el punt d'hipotecar el terme sense consultar el poble. I eixa és la dinàmica que ara fan en falta.
Per això i més coses, Arc Iris se'n desdiu dels seus oferiments de bona voluntat al PSOE de Simat, i no li oferirà l'alcaldia, ni íntegra ni a trossos, mentre no es produeixa una renovació real i profunda dels seus dirigents locals i comarcals. Potser després del congrés nacional del PSPV de setembre es podrà tornar a parlar.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

La culpa deu ser del Transfuga de Denia no?

Anònim ha dit...

Serra presidint un acte amb tota la tropa rància del PSOE de Simat. M'havera agradat vore-ho.

Anònim ha dit...

A mi mavera agradat vore als que treballen i viuen d'un partit, el socialista i treballen per a altre, serietat i dignitat personal, ahi demostreu qui sou, lamentable, sou funcionarets agraits