dilluns, 18 d’agost del 2008

ALCALDE ACCIDENTAL O PER ACCIDENT?

Joan Serra viu els seus cinc minuts de glòria: és alcalde accidental, accidentat, o per accident.
Un decret de l'alcalde de Simat, Eladi Mainar, ha deixat al tinent d'alcalde, Joan Serra, com a alcalde accidental durant bona part del mes d'agost, amb la qual cosa Serra ha vist complerts els seus cinc minuts de glòria.
L'adjectiu d'accidental no pot ser més apropiat per les circumstàncies en les que Serra ha pogut satisfer el seu desig. Regidor per la gràcia de 207 vots, catorze mesos de negociacions frustrades, una moció censura injustificada i injustificable, i una esbroncada a les portes de l'ajuntament, però ha pagat la pena: Serra ja és alcalde, però accidental. Mai millor dit, els cinc minuts de glòria de Serra es podrien qualificar d'accident si atenem a les circumstàncies amb les que s'ha produït.
Ara Serra ha dit a la premsa que aquests dies s'encarregarà del dia a dia i de planificar. Doncs des d'Arc Iris li desitgem, almenys, èxit. Al preu que ha pagat els seus cinc minuts de glòria, almenys que siguen productius.

7 comentaris:

Anònim ha dit...

Aixina m'agrada.Que feu opocisió al govern municipal i no com feieu fins ara a l'anterior equip de govern.

Anònim ha dit...

Aixina m'agrada, que us sàpiga mal que s'hi practique oposició. Estarieu millor amb les boques enmordassades, colla de feixistoides.

Anònim ha dit...

L'unic feixista ets tu,que vols enmordassar-me la boca.Jo a tu no t'he insultat anonim.Ai,volia dir arc iris.

Anònim ha dit...

No m'has entés, dic que estaríeu millor amb les nostres boques enmordassades, oi que sí anònim?

Anònim ha dit...

Estarieu millor amb les boques enmordassades, colla de feixistoides.



Crec que ho dius prou clar,a més d'insultar com sempre feu des d'aquest bloc-planfet potxoner.

Anònim ha dit...

Repetisc: el que volia dir és que estaríeu millor amb les NOSTRES boques enmordassades. No vullgues agafar-te a un ferro calent. I pel que fa al bloc-pamflet potxoner, sembla que us molesta, colla de truhanes.

Anònim ha dit...

Segueixes insultant,maleducat.