dimarts, 5 d’agost del 2008

UN CORREDOR DE FINQUES DE SIMAT REP ORDRES DE PARALITZAR INVERSIONS PER LA INCERTESA POLÍTICA A SIMAT

Un conegut corredor de finques de Simat ha rebut ordres dels seus inversors de paralitzar la compra de terrenys que havien encentat a la zona del futur polígon industrial, a causa de la incertesa política a Simat, on el nou escenari polític no dóna garanties de que el polígon vaja a desenvolupar-se amb celeritat, atés que a l'exalcalde del PP ja li posaven traves, segons ha pogut saber Arc Iris de l'entorn del corredor de finques.
Els inversors als que representa l'esmentat corredor tenien quatre projectes d'inversió per al futur polígon industrial de Simat. Un d'ells era un saló-restaurant per a esdeveniments socials amb zona d'oci, i els altres tres els desconeguem.
Ara, però, el corredor ha rebut l'ordre de paralitzart tots els temptetjos per a l'adquisició de terrenys perquè la nova coreografia política estrenada ahir a Simat no dóna garanties de que la Generalitat vaja a donar el vist-i-plau als projectes urbanístics dels nous governants locals, segons han confirmat fonts pròximes al corredor.
La decisió d'aquest grup inversor és només una mostra del que es desprendria d'un baròmetre de confiança empresarial

4 comentaris:

Anònim ha dit...

XE afilieu-se al PP,arquers.Vos veig una mica tristos.Tranquils, amb la coalició amb el PP a les pròximes sumant els 30 o 40 vots que vos quedaran a lo millor tragueu majoria absoluta.
Un exvotant d'Arc ,diga el que diga el filibustero.

ARC IRIS SIMAT ha dit...

Que nosaltres sapiguem, l'únic partit que ha tret 40 vots a Simat, llevat del Partit i Badat del Potxó (28 vots), ha sigut Esquerra Republicana a les darreres eleccions generals. Que ens rectifiquen si no és així.

Anònim ha dit...

Des de que conec a Baldu de corredor està diguent "això està parat ja no li interessa a ninguna empresa"
vosaltres no demaneu 20 anys de moratoria urbanistica a simat? pues aleshores de que patiu?

ARC IRIS SIMAT ha dit...

Una cosa és la moratòria urbanística, i altra no poder donar l'oportunitat a cap veí de Simat de que es guanye el pa al seu poble. Arc Iris sempre ha considerat una necessitat el polígon industrial.