dimecres, 2 de setembre del 2009

NOVA ENQUESTA

Arc Iris proposa als lectors una nova consulta sobre l'oportunitat de dotar a Simat d'una màquina d'agranar en la que s'han invertit més de cinquanta mil euros. És evident que el pentapartit està convençut de l'oportunitat de la inversió perquè ha volcat ahí tota la capacitat inversora del municipi, mentre que per a altres projectes ha obligat els veïns a rascar-se la butxaca amb contribucions especials.
Els detractors, però, mantenen que Simat no té les dimensions ni l'estructura urbana per a rendibilitzar un aparell d'aquestes característiques i d'aquest cost. Els detractors afirmen que la major part dels carrers permet l'estacionament de vehicles, el que impedeix treballar a la màquina, i d'altra banda, no s'ha estalviat en personal, perquè abans era una persona la que agranava els carrers, i ara és una persona la que fa de conductor de la màquina, i a més caldrà afegir les despeses de manteniment de l'aparell. A més, llevat de festes, no hi ha grans concentracions de públic que requerisquen una neteja automatitzada.

43 comentaris:

Anònim ha dit...

La màquina eixa sembla un Vespino amb carenat. Us han pres el pèl.

Anònim ha dit...

la maquina agranadora:

serà per agranar els patis dels regirdors ?

o la merda d'escoleta que mansanet i palomares van pactar ?

Anònim ha dit...

Però com sou tan cansinos? No vegeu que la broma de posar l'opció "me la bufa", després de gastar-la 30 o 40 vegades al final pert la gràcia? No teniu un poquet més d'imaginació i sentit de l'humor?

Anònim ha dit...

Sols cal fer un xicotet càlcul.
54.000 + Reparacions + gasolina, en 3 anys segur que sumaran més de 65.000 euros.
Amb 65.000 euros, hi ha per a pagar 600 euros al mes a 3 persones durant 3 anys.
Hi haurien 3 families de Simat amb uns mínims ingresos durant 3 anys, i el carrer més net, perque eixa màquina on hi han cotxes aparcats no pot netejar.
I estos parlen de solidaritat i polítiques d'esquerres.

Anònim ha dit...

Seria més solidari en temps de crisis, donar feina a 3 families durant 3 anys, pero per al tripartit és mes "modern i lluidor" que la maquineta passetje pel carrer.

Anònim ha dit...

Al de me la bufa. Si t'empreny la fòrmula, això té cura, sempre pots substituir-la mentalment per altres: Me s'en fot, tant em fa, no sé no conteste, em dóna igual, me la porta al pairo....
Encara que em sembla que no és una qüestió de semàntica, sinó de que et molesta que Arc Iris prenga la iniciativa d'obrir debats. Això no té cura.

Anònim ha dit...

Lo que em molesta realment és que obriu debats i quan és perdeu (qüasi sempre), ni ho comenteu ni reconegueu res. No parleu dels resultats de l'enquesta de la política de comunicació? o és que no vos interessa recordar el ridícul que heu fet? Ara, si guanyeu (que ho vec difícil, perque sempre vos ix el tir per la culata) ho tragueu a bombo i platillo per tota la web.

Anònim ha dit...

I això que té a vore amb lo de me la bufa?? I quina enquesta ha perdut Arc Iris? Arc Iris no perd enquestes. Ací s'ha preguntat si Serra hauria de dimitir i el 90% va dir que sí. S'ha preguntat per qui creus que va llevar el carrer Al Tall. S'ha preguntat l'opinió sobre una piscina coberta, s'ha preguntat que qui creus que serà el pròxim cap de llista del PSPV, etc.

Anònim ha dit...

ja ha parlat victoret BES ? o és alguna altra amigueta/amiguet contractat ? i agraït

Anònim ha dit...

I dale amb la mania de perdre o guanyar enquestes.
Arc Iris ni perd ni guanya.
Sols pregunta.
Els que aixína parlen ja demostren el seu "talante", o siga, no farien mai una enquesta si pensen que no va a eixir el resultat que ells volen.
Està clar, pues.

Anònim ha dit...

Eixos que els pareix bé la maquineta, deurien quedar-se en el paro i anar a demanar feina d'agranadors a l'ajuntament.
A vore la gracia que els fa quan els diguen que ja neteja la maquineta.

Anònim ha dit...

Els d'arc Iris no perden o guanyen enquestes
Sols fan el ridícul

Anònim ha dit...

Alerta que arriben els progressos tecnològics!!! Cuidao amb ells!!! Si vos pareix, quan es trenque el tractor de l'Ajuntament no fa falta comprar-ne altre. Lloguem a 10 ex-peons d'obra amb llegons per a cavar i bon llom per a carregar. Així acabarem amb l'atur de Simat jejejeje
Com sempre venen els enginyers d'arc Iris (com amb la gran idea de la piscina coberta) a dir-nos els resultats dels seus megaestudis sobre inversions rentables, quan la màquineta eixa ja l'han comprada un fum de pobles i no passa res.

Anònim ha dit...

Si, també hi han un fum de pobles que han dit ja que NO al camp de golf i tampoc passa res.
Ací encara estem esperant que parle l'espiritu santo.

Anònim ha dit...

Ja tenim un altre demòcrata a la vista.
Ara resulta que preguntar l'opinió de la gent, és fer el ridicul.
Mantin-te en l'anonimat, no siga cosa que el ridicul el faces tu, rei bonico.

Anònim ha dit...

Es pot preguntar l'opinió de la gent, és més, crec es DEU preguntar l'opinió de la gent. Però vosaltres pregunteu sempre la primera tonteria que vos passa pel cap i es quedeu tan panxos. Així feu el ridícul.

Anònim ha dit...

I què preguntaria vostè, senyor?

Anònim ha dit...

La maquina durarà més de 3 anys, no? Durará almenys 8 o 10 anys. Feu ara els calculs.
La seqüencia és esta:
A Arc Iris se li ocurreix una nova manera d'atacar a l'ajuntament amb qualsevol mosca que bola. La presenta ben adornadeta de manera que creu que com tots son borregos, "colarà". Com la plebe també pensa els eu diuen ben clar. Aleshores, com creuen en la seua extraordinaria capacitat de convicció fan una enquesta per que "segur que la enquesta ens dona raó". I els ilusos s'estampen una i altra volta contra la realitat.
I això que van per ahí buscant a gent per a que vote la seua opció, que me ho han dit, pillins. Si que teniu poca capacitat de mobilització!
I despues resulta que Juli vota desde ací, o desde alla (te a la seua disposició 180 ordinadors?). Si no els agrada la realitat, se la inventen.
Si hem censureu el comentari el posaré una i altra vegada, o a la cotorra o a on faça falta

Anònim ha dit...

El que pregunta no fa mai el ridicul.
Ridicul és omplir-se la boca de tansparència i voler amagar-ho tot.
Ridicul és comprar una maquineta de 60.000 euros (10 milions de pessetes), en lloc de donar-li feina a varies perones durant varios anys.
Ridicul és dir que vols la participació ciutadana i posar els plenaris cada 2 mesos.
I més coses que no dic per no fer-ho més llarg.

Anònim ha dit...

Al de la 1:25: La mosca no BOLA. La mosca VOLA. Els que no volen són els VURROS.

Anònim ha dit...

al de les 10´´14 tu si que eres burro, voles o boles, burro eres.

Anònim ha dit...

Jo, jo, jo.

Anònim ha dit...

Al VURRO del 8 anys de maquineta.
Jo lo que vull és que la gent tinga treball, i més en temps de crisi, i pagar 10 milions de pessetes per a poder arreplegar quatre paperets i quatre fulles del carrer, mentre hi ha gent al paro, a mi en pareix una inmoralitat.
Serà molt modern i vistós, però és una inmoralitat.

Anònim ha dit...

Els que han decidit comprar la maquineta, segur que no estan al paro, ni pensen estar.
Listos que són, mare.

Anònim ha dit...

Si els d'Arc Iris tenen poc poder de convocatòria, com li diguem a que als plenaris que convoca l'alcalde sols acudeixen 8 persones.
Serà que tampoc tenen poder de convocatoria o serà que voldrien que ningú apareguera pels plenaris?

Que serà, serà, serà....

Anònim ha dit...

Ale ja estan ací els "deus" trigos que mai s'equivoquen de tecla.

Si Sebastian lloga maquinetes conduïdes per gent de fora per a netejar en festes, els arquers calladets. Compra la màquina el tripartit, a lapidar-lo. Sempre igual.

Anònim ha dit...

Molt bé, seguiu clavant la pata. Podeu dir que no vos agrada la màquina per moltes raons, però per donar faena a més gent... patineu molt. Per eixa regla de tres, quan es trenque el tractor no cal un altre, lloguem 5 o 6 persones per a que estiren i així tenim jornals a mansalva. O la policia local podria tindre un xino corrent amb un remolquet per a fer la ronda. També es podria arreplegar la basura amb carretilles, portar l'aigua a poals i quan es trenque una canonada, res de una retro, pic i pala i un llom ben sa. Amb la vostra visió de futur i modernitat tornarem a l'antic egipte i vosaltres sereu els faraons. Faraons que saben escriure de llibre i que no dubtaran en castigar qualsevol obrer que canvie una "v" per una "b". Mà dura amb el vostre ramat, que per algo sou els pastors.
M'alegre d'aver-me equivocat, aixina mostreu qui sou.

Anònim ha dit...

Per cert, em dona totalment igual que l'alcalde siga quasi igual d'incompetent que vosaltres, no soc de l'ajuntament ni ganes, encara que en el vostre món tot el qui no està a favor vostre és del tripartit.

Anònim ha dit...

Si, igual que tot el que està contra la maquineta és d'Arc Iris, no et fot. Arc Iris no ha dit res contra la maquineta, només ha obert un debat.

Anònim ha dit...

Molta demagògia és el que hi ha.
El tractor i la policia fan algo més que arreplegar paperets de terra per 10 milions de pessetes.

Anònim ha dit...

Al menos ací, algú ha donat raons per a no comprar la maquineta (donar feina).
Altres soles despotriquen a l'aire sense explicar les grans ventages de tidre la puta maquineta (Bla, bla, bla, bla....)

Anònim ha dit...

Com que t'has equivocat i ja sap Arc Iris "com son".
I en 16 anys no tingueres temps de donar-te compter de com era Colom?
Curios.
Perquè serà?

Anònim ha dit...

Si home, si.
Si compren o si deixen de comprar maquinetes, els culpables "els Trigos".
Ací ningú és responsable de res, ni tripartit ni oposició.
Que poc trellat i que mires més curtes.

Anònim ha dit...

Algú dona raons per a no comprar la maquineta? Sustituir maquinaria per jornals és una raó? O és una barbaritat? Per que no heu demanat que els camins de les foies s'esfalten amb unes quantes pasteres, calderetes i 300 obrers? Moltes families menjarien d'ahí, no? Segur que no ho direu per que això dispararia els costos i ja no podrieu rascar politicament.
Arc Iris no ha obert un debat. Heu mostrat una posició clara respecte al tema. Un debat no s'obri exposant només l'opinió dels detractors.
Si, m'alegre haverme equivocat escrivint per que aixina demostreu que per a vosaltres, qui no escriu de llibre no te dret a opinar. I els insults dient-me burro no els censureu? Que curiós. Serà per que els heu posat vosaltres? Segur que no!
Podeu clavar a Colom tot el que vullgueu, ni el volia a ell ni vos vull a vosaltres.
Per favor, insulteu-me per les faltes que puga tindre. Se que és el vostre estil.

Anònim ha dit...

No sigues tan ploron, home.
Fins ara crec que has dit lo que has volgut.

Anònim ha dit...

No t'han dit burro, t'han dit vurro, que no és cap insult.

Anònim ha dit...

Fem un altra cosa.
Como que este estiu he vist a varies persones agranant, propose que l'ajuntament compre un altra maquineta, i ja ens des-fem de tots els agranadors.
Yupiiiiiiiiiiiiiiii.

Anònim ha dit...

Torne a dir lo mateix.
No és igual un tractor per a carregar coses o els mitjans que necessita la policia o asfaltar un camí, que ja ningú s'ho plantja fer-ho a mà....
Però pagar 10 milions de pessetes per arreplegar paperets de terra i sols per on no hi hajen cotxes....

Anònim ha dit...

Si dieu que la maquineta tindrà dificultats per a agranar on hi han cotxes si que és una raó. Però deixeu de defendre lo dels jornals per que podent quedar be, claveu la pota. I deurieu deixar de burlar-se de qui no escriu perfectament, ja que no beneficia en absolut la vostra imatge.

Anònim ha dit...

Un apunt: atribuir a Arc Iris tots els arguments que s'exposen ací a favor o en contra de determinades opcions, o les burles als qui no saben escriure, és injust. Això és coartar la llibertat dels qui, no sent d'Arc Iris, tenen càrrec de conciència cada vegada que se li carrega la responsabilitat dels seus comentaris a Arc Iris.
Gràcies.

Anònim ha dit...

Pues jo també vull proposar, que collons.
Propose que d'ara endavant, els camins s'asfalten amb els avions d'apagar foc: En lloc d'aigua que amollen alquitrà.
Aixina ens estalviariem camions, pales, xofers, peons, etc. etc.

Anònim ha dit...

Asfaltar el camí de les Foies amb 300 peons i a carretilles, efectivaments, dipararia els costos.
Però posar a 2 ó 3 persones a netejar els carrers, a més de donar feina en estos temps de crisis, també permetria a dia d'avui, disposar de vora 60.000 euros per a coses més prioritaries.
No és ninguna barbaritat.
Quan tornen els temps de vaques grosses, es podria plantejar lo de la maquineta.

Anònim ha dit...

Eixe que diu que ni volia a Colom ni vol a Arc Iris, li pregunte si en el muntó d'anys que va ser alcalde, li enviares algun escrit diguent-li que no el volies.
És més fàcil clavar-se amb els d'Arc Iris, que no pinten res ni tenen cap poder.
Valents que sou, xe.