dimarts, 1 de setembre del 2009

NOVA ERA DIGITAL PER A SEGUIR SEGRESTANT INFORMACIÓ

Ni via telemàtica ni amb paper i boli. Resulta una incongruència que una persona del pentapartit de Simat s'haja reunit amb la consellera de Justícia per tal d'implantar la plataforma electrònica als municipis de la Safor, i no s'haja informat del resultat de la reunió.
La consellera Paula Sánchez de León va reunir la setmana passada als alcaldes de la Safor per tal de presentar la plataforma electrònica que possibilitarà als ajuntaments superar la bretxa digital i aconseguir un nou model d'administració al servei del ciutadà.
La nova ferramenta que la Generalitat posa a disposició dels ajuntaments permet que els ens locals puguen prestar servei als ciutadans per via telemàtica i botar a l'era digital.
Això, però, es contradiu amb la política del pentapartit, que no ha informat ni per via telemàtica ni amb la trompeta del Tio Carmelo del contingut de la reunió. Ni tan sols sabem si algú del pentapartit hi va acudir, ni qui va acudir, ni s'ha informat del resultat de la reunió i de les seues repercusions a Simat.

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Arc Iris és el primer censor. Que aneu dient de segrestar informació? Que bonic és ara que publiqueu el que voleu, eh!

Anònim ha dit...

És més bonic insultar de forma anònima.
En sembla que no ho publiquen.
El que vullga insultar que s'obriga la seua web.
És lliure de fer ho.

Anònim ha dit...

Els simaters pioners en el tema digital, però el referit als dits, ja que tot funciona "a dit".

Anònim ha dit...

Parlant de censors, a tu el molesta que ací no es puga insultar, però no el molesta que el tripartit pose els plenaris cada dos mesos i que ni els anuncie pel band o que s'envie el PGOU sense que el poble puga opinar.
Graduat la vista per a poder detectar censors.