dimecres, 30 de setembre del 2009

SIMAT ESTRENA EL ROYAL SERRA HALL


El mercat municipal de Simat s'estrena la vespra del Nou d'Octubre com a espai cultural amb un concert de dos cantautors, després de la remodelació finançada amb els fons del Pla Zapatero.
L'ús del mercat com a espai cultural posa en evidència tres fracassos: el primer és l'evident pèrdua de la funció comercial del recinte amb tot el que comporta, i la incapacitat de l'Ajuntament per reactivar eixa funció, que a més és la pròpia i original. El segon és el reconeixement implícit de que Simat no disposa d'un saló d'actes municipal en condicions, ni l'ajuntament té capacitat inversora ni capacitat de convéncer a altres administracions per dotar al municipi d'un saló d'actes o d'una casa de la cultura en condicions, de manera que s'ha hagut d'utilitzar el mercat a temps parcial, un pegat. I el tercer fracàs és la renúncia definitiva i la incapacitat financera per reubicar el mercat i tornar la plaça del Colomer al seu estat original.
En qualsevol cas, benvingut siga el particular Mercat de Colón de Simat. La Regidoria de Cultura ha organitzat la segona edició del cicle Cantautors i aprofitarà l'avinentesa per a inaugurar el Royal Serra Hall.
La Regidoria de Cultura anuncia l'actuació de dos cantautors; Lluís Vicent, descendent de família simatera i afincat al Pla de Corrals com a segona residència i Sergi Contrí, cantautor veí de Dénia. Serà el dijous 8 d'octubre a les 20 hores.

14 comentaris:

Anònim ha dit...

Eixe racó de Simat, guanyaria molt si es recuperara la plaça.
Més ample, més llum, més jardins, més sol, ...
Però sembla que les coses (de moment), no van per ahi.

Anònim ha dit...

ELS QUE HAN VISCUT TOTA LA VIDA EN LA PLACETA SEMPRE HO HAN DIT:
Ens han destruÏt la placeta del Colomer.
Abans els bous del poble es feien ahí, fins que a un alcalde li se va ocorrer fer el mercat.

Anònim ha dit...

Tot son pedaços. Un auditori al mercat, un solar per a camions, un barracó a l'escoleta que ara tanca a migdia i ara no, un escenari a la vaca que s'inunda, una barra al discomovil de quita y pon, cavalló fet, desfet i tornat a fer, un safarranxo a les foes, golf ara si ara no, nixos si nixos no, desfile sorpresa de moros, estudi del poligon a la basura, agenda 21 a la basura,etc, etc. . .

Anònim ha dit...

Cuanta raó tens.
Però pareix que tots au veuen menos els qui tocaria donar-se compte.
Sempre igual.
T'has deixat el trinquet, que ara el compren, que ara no.

Anònim ha dit...

EL QUE SI ÉS SEGUR I NO FALLA MAI SÓN ELS SOUS DE L´ALCALDE, REGIDORS I ASSESSORS.
i ELS DEMÉS A PAGAR I A CALLAR, QUE PER AIXÒ TENIM GENT QUE ENS GUÍA.

Anònim ha dit...

Encara no he pogut saber en el agost de 2.008 quans sous d'alcalde es pagaren 1,2 ó 3.

Anònim ha dit...

Arquers ,feu critiques constructives i no el que sempre feu.Destruïr sense contemplacions encara que siguen coses en les que esteu d'acord i no les manifesteu per vindre de l'equip de govern.Si les havera fet Seba seria igual?

Anònim ha dit...

jo voldria saber totes les dietes i facturacions diverses, VICTOR ja no demanes les dietes ?

i han alguns que pel seu pes polític igual dupliquen la nomina, no ?

també diuen que hi han fórmules de facturar coses inexistents, s'aproven en ple i ale, ximpum catacupum, masa amos per un sol caixó i alguns avarisiocets.

Anònim ha dit...

Qui és el que diu quines coses estan ben fetes i quines mal? El capità moro? Per exemple, el safarranxo de les foies està bé o mal? Les barres de Juli estan bé o mal? Això del carrer Al Tall està be o mal? Una cosa que estava bé, comprar el trinquet, nunca más se supo, per lo tant, mal.

Anònim ha dit...

Crítiques constructives????
Com si no més hi haguera una manera de fer les cose !!!!.

S'haguera pogut fer el que s'ha fet.
S'haguera pogut tirar el mercat i deixar la plaça liure.
S'haguera pogut fer una casa de la cultura com cal, amb saló d'actes.
S'hagueran pogut no fer res.
S'haguera......

Tot és criticable.
Lo que passa és que alguns entenen que la critica constructiva és donar-los sempre la raó.

Anònim ha dit...

Dietes¡¡¡¡¡¡
CONSORCIO DEL PLAN ZONAL DE RESIDUOS ZONAS X, XI Y XII. Área de Gestión 1.
MANCUMUNITAT VALLDIGNA ETC.....

SUPER-REGIDOR EXPLICA AL POBLE LES DIETES

Anònim ha dit...

Crítica constructiva és no anar sempre a contracorrent,no criticar l'acte de la senyera de l'any passat perquè vosaltres sou més quatribarrers que la mare que m'ha parit,no criticar que no es fa bou embolat perquè vosaltres sou més antitaurins que la mare que m'ha parit ,no criticar tantes coses que normalment estarieu d'acord i no ho manifesteu per vindre d'on ve.Ara que posar-vos com es posareu per la moció ja ho podeu criticar tots.
PERÒ SI SOU MÉS ANTIPEPERS QUE LA MARE QUE M'HA PARIT!!!

Anònim ha dit...

El que som és antiinútils, tant fa si del pepé que del pipí. De vegades o sempre confoneu informar amb criticar, i el bou no el vau llevar per antitaurins. Això és el que volieu fer creure. El vau llevar perquè no teniu un clau i heu de pujar impostos. Que s'heu cregut que ens xuclem el dit?

Anònim ha dit...

Jo voldria saber, del pressupost de festes, quin és el cost de les vaquetes.
Tal volta en els temps que corren, es podria veure si es poden gastar els diners en alguna altra cosa.