dimecres, 10 de febrer del 2010

L'AJUNTAMENT ESTUDIA ELIMINAR UN SENTIT DE CIRCULACIÓ A L'AVINGUDA DE LA VALLDIGNA


El govern local està considerant la possibilitat d'eliminar un dels dos actuals sentits de circulació a l'Avinguda de la Valldigna amb l'objectiu de recuperar els llocs d'estacionament de turismes a la vorera que recau a la circumval.lació, on ara s'ha aplicat la prohibició d'aparcar per a tot tipus de vehicles.
Arc Iris desconeix a hores d'ara si açò és una ocurrència o existeix un projecte de reordenació de l'avinguda. D'entrada, aquesta iniciativa es troba amb un inconvenient, atés que si se li dóna un únic sentit a aquest vial, altre vial ha d'absorbir el trànsit en el sentit contrari, i ara mateix no existeix eixe segon vial perquè l'avinguda paralel.la, la de la Safor, està inacabada a causa de la paràlisi del projecte d'urbanització del llavador de la Font Menor.
D'altra banda, no existeix cap estudi que indique les repercusions de la mesura, o el sentit que se li ha de donar a l'avinguda, d'eixida o d'entrada. Per contra, una decisió d'aquestes característiques pemetria guanyar espai per a vianants a l'avinguda i generaria vora un centenar de llocs d'estacionament, molts més si s'opta per l'aparcament en bateria exclusivament per a cotxes.
Els misteris es resoldran d'ací a poc, quan el multigovern tinga a bé compartir les seues idees amb la resta de veïns.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Jo faria un bon passeig amb banquets i arbres.
I respecte dels llocs d'aparcament, dir que ara hi han més llocs que mai: a l'avinguda Jaumme II es pot aparcar a les dos bandes, en tot al carrer major també, la plaça es tot un parking.
Al final es que anem a peu, ni podrem eixir de casa.

Anònim ha dit...

Amb eixa caseta que estan fent podriem aprofitar-ho per fer un fumador de brosses.