dilluns, 22 de febrer del 2010

SERRA ES PERMET DE DESAFIAR AL PSPV

El regidor d'Esquerra (Republicana) a l'Ajuntament de Simat, la persona de més pes al multigovern, i l'únic integrant del govern amb personal eventual al seu servei, Joan Serra, ha llançat un desafiament al PSPV. Ha quedat reflectit a la premsa del cap de setmana, on en un article sobre la diversitat d'opinions al voltant de l'urbanisme, Serra ha dit al PSPV que si té clar que vol golf i urbanització residencial "ho té fàcil, que pacte amb el PP".
La primera pregunta, llavors, és perquè Serra va pactar amb el PSPV, coneixent com coneixia el seu programa urbanístic. I la segona pregunta és, si tan clar té Serra la negativa a cap transformació de la partida de Mig l'Horta, perquè ha consentit la seua clasificació com a sòl no urbanitzable comú, que deixa la porta oberta a qualsevol intervenció, sense atorgar avantatges a la proposta d'Àtica, que és la que està pressionant per a incloure al PGOU la proposta que ella té projectatada. I entre uns i altres, el Bloc jugant a la indefinició.
El desafiament de Serra deixa una cosa en evidència: la feblesa i la incongruència del Pacte de Progrés. Si Joan Serra fóra coherent deuria abandonar immediatament el govern local, i si el PSPV tinguera sentit de la coherència, hauria de prescindir de forma immediata de Joan Serra al govern local.

5 comentaris:

Anònim ha dit...

Juan Serra Folguera
Puntual cumplidor
del tercer mandamiento
algún desliz inconexo
buen padre y esposo
de educación religiosa
Si por el fuera seria
el novio en la boda
el niño en el bautizo
el muerto en el entierro
con tal de dejar su sello

Anònim ha dit...

A Serra podeu preguntar-li lo que vos done la gana.
Ell va a la d'ell, sin cap mirament.
Volia pintar algo, i no li va importar pactar amb le PSOE quan ja sabia que eran partidaris del golf.
Aixina que ja podeu preguntar-li.
Ja ha contestat per lo del carrer d'Al Tall?

Anònim ha dit...

A tot això que ens costà la
Serra-acampada dels països catalans

Anònim ha dit...

Juanito Sierra cuando fuiste martillo no tuviste clemencia,ahora que eres yunque ten paciencia.

El guerrer de Moixent ha dit...

Vosaltres ... oportunistes ... que treballeu per als socialistes i aneu pel món de patriotistes... ja era hora que donareu la cara...ja tenim la bandera de l'estat opresor a la web

Espanya ... no ens apanya... ni monárquica ni republicana.