dimecres, 3 de febrer del 2010

MALESTAR ENTRE ELS TRANSPORTISTES, SATISFACCIÓ ENTRE ELS VEÏNS


L'objectiu era impedir l'estacionament de camions, no eliminar cent places de cotxe.
.
Els transportistes de Simat no han acollit de bon grat la decisió de l'Ajuntament de prohibir l'aparcament de camions a l'avinguda de la Valldigna, i així ho han expressat en diverses reunions, la darrera celebrada aquest dilluns.
Per contra, els veïns estan encantats amb la iniciativa, encara que no entenen que la prohibició d'aparcar s'haja estès als cotxes, i que s'haja eliminat vora un centenar de places d'estacionament a un municipi que per la seua configuració urbana no va sobrat de llocs per a aparcar.
Finalment l'ajuntament no ha habilitat cap zona per a estacionar camions, com va anunciar al seu dia el regidor d'Urbanisme i quatre coses més, tot i que s'han produït moviments de terra al solar de darrere de la Cosiva, no sabem a càrrec de qui ni amb quin objectiu. L'alternativa que se'ls ha donat als transportistes és el solar llogat per l'Ajuntament al carrer dels Brolls.
Transportistes consultats per Arc Iris han amenaçat fins i tot en pagar els impostos de circulació dels seus vehicles a altres municipis.
És evident que els camions no podien estacionar a una via urbana, i en eixe sentit la decisió de l'Ajuntament ha estat valenta, però no és menys evident que la mesura s'ha pres sense el consens necessari, a la vista de la reacció dels transportistes.
Per a Arc Iris, la mesura que s'ha pres sobre l'avinguda de la Valldigna no ha estat suficientmente explicada. No s'entén que s'haja prohibit estacionar cotxes, i no es coneixen les intencions del govern local sobre aquest vial. La vorada que s'hi han instal.lat sembla provisional.
En qualsevol cas, per a Arc Iris el conflicte només té una causa: la manca de sòl industrial i terciari que deuria estar disponible des de fa vint anys, i que no sembla que vaja a estar disponible a curt ni a mitjà termini.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

"Els veïns estan encantats amb la iniciativa".
Voldras dir els veins del carrer de l'alcalde,ja que els demes hara timdrem els camions que ja teniem i els que tenia l'alcalde.

I crec que tots som veïns,ho a lo millor uns són més veïns que altres.

Anònim ha dit...

Jo crec què lo unic que s'havía de fer era respectar les plaques de prohibit estacionar els camions, per això està la Policía Municipal.......... no llevar cent places d'aparcament de cotxes què fan molta falta.

Un altra cosa és on déuen o poden estacionar els camions.

P.D. Pues sí, com bé diuen per ací, hi han "clases" de veïns..... Els de l'Avinguda La Valldigna no volen els camions a la porta de sa casa?? No pasa rés, al Ravalet.............


Salut i força.

Anònim ha dit...

Jo també vull rastells a la porta de ma casa Sr.Eladi i Sr Serra.
L´Alcalde socialiste fent ús dels seus poders els lleva els camions del seu carrer i es posa un cavalló a la porta per que no córreguen ben forts.
Visca l´Alcalde!
Visca el Regidor d´Urbanisme i el seu Assessor!