divendres, 19 de febrer del 2010

L'AJUNTAMENT REBUTJA TOTES LES AL.LEGACIONS DE LES FOIES

La totalitat de les al.legacions que van presentar 83 propietaris de les Foies contra la decisió d'imposar contribucions especials per a completar una subvenció destinada a reparar danys de pluges, més la que va presentar EU-Arc Iris, han estat rebutjades. El multigovern local porta a la comissió de dilluns l'escrit de contestació a les al.legacions en el que amb uns raonaments que sentaran jurisprudència, diu que no procedeix acceptar cap al.legació, i proposa per tant l'aprovació definitiva de les contribucions especials.
El geni que ha redactat les respostes, que a hores d'ara no sabem qui és però ens assabentarem, se les deu haver vist per a rebuscar arguments en contra de les al.legacions. Fins i tot arriba a dir que el greuge comparatiu cap als veïns de les Foies respecte dels del Pla de Corrals no és una al.legació de caràcter tècnic. Així les coses, l'ajuntament pot cobrar-li la taxa de fem a un veí sí i a altre no, i estarà legalment emparat perquè la decisió no és tècnica.
L'informe és per a expulsar a l'autor del col.legi d'advocats, i difícilment es sostindran els raonaments en un contenciós-administratiu, on en tota probabilitat acabarà el litigi.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

"Tres regidors hay en el año
que relucen más que el sol:
D.Eladio ,Agustineta i Serra alcalde mayor

Anònim ha dit...

Sempre igual: L'ordeno y mando.
Que passa?
No hi havia cap al.legacio bona?
En lloc de fer un estudi tècnic i riguros de les al.legacions, totes al fem perque ho dic jo.

Ah si les al.legacions les haguera presentades Serra¡¡¡
Ja sentirieu els bramits.