dilluns, 19 d’abril del 2010

ARC IRIS DEMANA AL BLOCiU QUE REPOSE EL CARRER AL TALL ABANS DEL CONCERT DE DIUMENGE


Per dignitat col.lectiva, i per respecte als acords del ple, Arc Iris demana a la nova alcaldessa Sirerol que ordene reposar el carrer Al Tall abans del concert que el grup donarà a Simat diumenge vinent. A més a més, Arc Iris exigeix a la nova alcaldessa que faça un gest i delate a la persona del govern local que va ordenar d'amagat a l'agost de 2008 la retirada del carrer, i que ha estat protegit durant els di-nou mesos de l'alcaldia de Mainar. Ara la nova alcaldessa té l'oportunitat de demostrar el que pregona als seus discursos. Per contra, si segueix encobrint l'autoria de l'atemptat contra la democràcia que va suposar la retirada del carrer, Arc Iris s'encarregarà de que el poble no ho oblide a les eleccions de 2011.
És greu que es retire de forma arbitrària un carrer que es va dedicar al grup musical per un acord del ple, però més greu encara és que ningú del govern local assolisca l'autoria, ni s'haja donat cap explicació sobre els motius de la decisió.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

El valent/a que donnà l'ordre de llevar el carrer encarra no ha tingut el que s'ha de tindre per ha dir que va ser ell/a.
Hi ha ha que ser covard/a

Anònim ha dit...

Si Agustina ha estat 19 mesos callada, esperant la vara, perquè ho havia de dir ara.
¡¡ Il.lusos !!