divendres, 23 d’abril del 2010

EL DISCURS DE VÍCTOR MANSANET HA CAUSAT URTICÀRIA EN EL BLOCiU

Víctor Mansanet va dir el que havia de dir en el seu discurs al ple d'elecció de l'alcaldessa del Bloc, i ha rebut felicitacions certament inesperades. No obstant, el dirigents del BLOCiU, que sí van aplaudir amb entusiasme el discurs del PP, han patit un atac d'urticària. Víctor Mansanet va tindre la valentia política de dirigir-se al màxim dirigent del BLOCiU, Enric Morera, present al saló de plens a la primera fila reservada, per dir-li allò que calia dir-li: en primer lloc que ha promogut el transfuguisme donant suport a dos ex diputades d'EU per arrebatar a EU el grup parlamentari, que ell mateix ha traït a EU fomentant l'operació trànsfuga, que no sap per on va ni per on portar el partit, que menja sopes amb Rafael Blasco, que mai arriba enlloc per mèrits propis sinó fent el paràsit, i que per tant, no podia donar suport a cap alcalde del BLOCiU, es diga Sirerol o Tur.
D'altra banda, Víctor Mansanet va posar en dubte la dedicació de la nova alcaldessa a l'Ajuntament, i tant EU com Arc Iris reiteren que els tretze mesos del BLOCiU al capdavant de l'Ajuntament seran contraproduents per a l'interès general per manca de dedicació, per manca de suports al mateix ajuntament, i per manca de suports a altres institucions. A més, la dificultat de compatibilitzar el càrrec amb el lloc que l'alcaldessa ocupa a l'Ajuntament de Burjassot fruit del pacte del PSPV i el BLOCiU en aquest ajuntament de l'Horta, deixarà l'Ajuntament de Simat en mans del líder planetari Joan Serra, el que pot resultar encara més catastròfic.
Resulta si més no una paradoxa, d'altra banda, que els seguidors i dirigents del partit catòlic, neoblavero i conservador que ocupa l'alcaldia (com també van fer els seguidors d'Esquerra (Republicana)) aplaudiren amb entusiasme el minidiscurs del portaveu del PP, Sebastián Mahiques, senzillament perquè no va dir res, i això és el que vol el BLOCiU, que no es diga res. Tot un contrasentit amb la tàctica del BLOCiU de pretendre vincular a EU-Arc Iris amb el PP.

23 comentaris:

Anònim ha dit...

Els trigos no van poder baixar del cel dels totpoderosos per vore el discurs de Víctor. Pero el subdits allí estaven, amb la lliçó apresa i la corda donada.

Anònim ha dit...

Els discursos no es veuen, s'escolten, burro. Iaaaaa, iaaaaaaaaa, iaaaaaaaaaa.

Anònim ha dit...

La política es un acto de equilibrio entre la gente que quiere entrar y aquellos que no quieren salir.

Anònim ha dit...

com es pot contestar a algo que encara no estava publicat?(comentaris 1 i 2), ai..ai..ai...

mamamamama yo quiero..

Anònim ha dit...

Tu saps que Gerardo, quan deixa publicar els comentaris de la contra, no pot aguantar-se contestar-los en l'acte.

Anònim ha dit...

Jo propose a Víctor per a que participe als varietets d'enguany. Segur que la cúpula del Bloc torna a vindre per a vore-lo.

Anònim ha dit...

Pues jo a l'altra aniré a aplaudir a Víctor.

Anònim ha dit...

ale ale... i tu no

Anònim ha dit...

Aneu, aneu que al pobre no va anar a vore'l quasi ningú.

Anònim ha dit...

Parlant de súbdits: Quin nom li posem als del BLOC que no donen una patada sense el "visto bueno" de Juanma?
Lo de sempre, cadascú sols es dona compte d'allò que l'interessa o li convé, i això simplement és fanatisme.

Anònim ha dit...

Sentir a l'Alcaldessa declarar-se hereva del "valencianisme" dels AMICS DE LA VALLDIGNA, en causa, si més no, vomitera.. si els alguns difunts AMICS DE LA VALLDIGNA, ixiren de les seves tombes l'arraparien de dalt a baix, fent-li la quatribarrada a tot el cos amb llurs grapes, a Simat i a LA VALLDIGNA, no volem "valencianismes" corromputs i emborratxats de poder, VOLEM CATALANISMES ARA I SEMPRE ... l'alcaldessa és hereva de les tesis NEOBLAVERES de JOAN Mª MANSANET, no dels nacinalistes de bona fé, per l què és carecteritza aquesta terra.

asisten al gran ple ha dit...

mare meua!! el del comentari 1 es molt bó, com que estavem els subdits allí amb la lliçó apresa? joer!! pues no parlaràs pels del bloc que la majoria no sabem on esta l'ajuntament i bé que van anar a alçar-li la bufa a la seua alcaldesa!! vinga aplaudir-li totes les cosetes que deia com: "VULL DONAR LES GRACIES A LA MEUA FAMILIA EN PRIMER LLOC QUE ES LA QUE SOFRIX DIRECTAMENT LA MEUA DEDICACIÓ A LA POLITICA (pausa de la alcaldesa y tots els bloquets a aplaudir-li)". ah per cert la utilització de paraules con "esta terreta nostra" les concideres moltissim més adients que el discurs de Victor?. Pensateu un poc abans descriure que només vos faltava la donçaina y el tambalet per acabar de fer el pita!!

Anònim ha dit...

"Asisten": Em pareix que ací es pot criticar el que es vullga de la política, pero crec que tant la família de Agus com la de qualsevol regidor o alcalde es mereixen un respecte.

Anònim ha dit...

Als del BLOC tots els coneixem i ja no enganyen a ningú.
La sort que tenim és que Morera no se´n va i Pere Mayor torna, per tant no podran arreplegar ni un vot més dels que tenien ara fa 20 anys.
Seguiu així BLOQUERS I voreu que prompte alcem el País gràcies a la vostra inestimable ajuda.
Un consell: poseu a Joanma de cap de llista per Simat i voreu quina alegria ens donareu.

Anònim ha dit...

La família de qualsevol regidor mereix un respecte: uns tenen cadira reservada a primera fila i els altres al galliner.

Anònim ha dit...

Efectivament, sembla que "respectar" no significa lo mateix per a tots.
Per a uns el respecte es tindre la cadira reservada a primera fila.
Per a altres el respecte és ni tans sols preguntar on volen sentar-se.
Eixes les noves formes d'esta gent que vol canviar les coses.

Assistent al gran ple ha dit...

perdona! el meu comertari no anava dirigit a faltar-li al respecte a la familia de l'alcaldessa!! (veig que quan es tenen ganes de malinterpretar les paraules ho fas molt bé) sino més bé, el que volia dir es que el discurs de la alcaldessa va voler arreplegar aplaudiments, no per el seu nivell sino més bé per la seua suposta tendresa. així que no li falte al respecte a ningú, si em permets!. I per cert, estic d'acord amb el que diu que poseu a Joanma de cap de llista per Simat, encara que em sona que en les ultimes municipals a València anava amb Carmen Alborch no?

Anònim ha dit...

Estos en València ciutat van amb l'Arborch, en altres pobles amb el PP, en Catalunya amb les dretes del CIU, en Euskadi amb les dretes del PNV....
I per a que no falte on agarrar-se també s'ajunten amb el PSM de les Balears per tal de poder dir som d'esquerres.
I dos vegades que s'han ajuntat amb EU, dos vegades que els han enganyat.
La questió és estar en tots els llocs, per a no estar en cap lloc.

Anònim ha dit...

Em diras tu que EU no anirà junt amb qui es presente arreu d'Espanya. Per cert, si havera vingut Anguita tindria cadira reserva i una mamà de Víctor si es que fa falta.

Anònim ha dit...

De moment la cadira i la mamà que dius, ha sigut per a un tal Morera i companya, lladres de escons i refugi de trànsfugues.

Anònim ha dit...

Al maleducat homòfob anterior... ARC IRIS deuria vigilar els IPS dels simaters com tú, per tal de si se'n passeu molt tirar-vos a judici

assistent al gran ple ha dit...

al del comentari de Anguita, si el problema no es que vingues Morera y el sentareu a primera fila, el problema es que es burleu dels aplaudiments i els adoctrinaments dels demés quan vosaltres ho fereu molt més exagerat. I ara vas i ixes amb "lo" de Anguita. dona la sensació que els arguments que teniu son un poc pobres.

Anònim ha dit...

Que te que vore l'homofobia amb el comentari de les 8:26? Si et pareix dis-li pederasta, machista i racista ara que estas.