divendres, 14 de maig del 2010

M7: UNA OPORTUNITAT PER ALS LLAURADORS DE SIMAT

A la vista de que la Regidoria d'Agricultura de Simat no ens va a treure de pobres, Arc Iris es fa ressò d'una oportunitat que se li presenta als llauradors locals. Una associació dedicada a la investigació de noves varietats, i que obté els seus beneficis de la propietat intel.lectual de les noves taronges, busca mil cinc-centes hectàrees per al conreu limitat d'una nova varietat. Una de les condicions de les parcel.les beneficiàries és que estiguen ubicades als millors microclimes i reunisquen les millors condicions, aspectes en els que Simat i la Valldigna juguen en avantatge.
A partir del pròxim 20 de maig, els agricultors interessats a explotar la Varietat M7 podran sol·licitar-ho a través del Club de Varietats VegetalsProtegides (CVVP). La diferenciació de la M7, respecte d'altres varietats, no està només en la seua qualitat organolèptica i moment de collita, sinó que cal destacar que esta és l'única taronja que des de l'inici serà cultivada seleccionant les parcel·les amb els millors microclimes i condicions per al cultiu d'esta varietat i valorant, especialment, el saber fer dels agricultors.
Una vegada finalitzat el període de preinscripció, es triaran aquelles finques que més garanties de qualitat oferisquen, fins a completar la superfície de 1.500 hectàrees establida en les condicions de llicència. El model d'identificació, gestió i control de la varietat M-7 garantirà la qualitat, la traçabilitat i la seguretat alimentària i serà presentada a través d'una exclusiva campanya de màrqueting als principals distribuïdors europeus. Estarà disponible en els mercats a través dels principals marquistes espanyols, en botigues especialitzades i grans distribuïdors europeus que premien la qualitat i la selecció, aconseguint així la diferenciació esperada per a la varietat. Per a major informació pot consultar la secció de la varietat M7 de la web http://www.clubvvp.com/ .

7 comentaris:

Anònim ha dit...

Cocemfe no ha demanat a Simat l'execució del Pla de Mobilitat, ha sigut l'alcaldessa la que li ha demanat a COCEMFE eixa reunió, cumplimt en el seu deure,i en el seu compromís de fer de Simat un model d'accessibilitat per a tota la Valldigna.
Sols em resta arquers, dir-vos que si un és honest, ho será en tot el que es trobe en la vida i en tot el que faça , vosaltres no ho sou ,en molts articles i declaracions, heu intentat manipular l'informació, fent-li el llit a la dreta més reaccionaria i espanyolista i aixó no és étic ni constuctiu, ni li feu cap favor al poble que tots tant estimem.
Simater de la Font Menor

Anònim ha dit...

Estima el teu poble i tragat sense xistar la font menor que t'han fet, simater de la font menor. L'alcaldessa no ha demanat cap reunió, les reunions s'estan fent a tots els pobles. Nyas.

Anònim ha dit...

A tots els pobles on les demanen, els de COCEMfe no es presenten com l'espirit SanT guapet desinformat!
Simater de la Font Menor

Anònim ha dit...

Que a Simat guanyara la dreta l'any 2007, ha sigut consequència de les polítiques de dretes dutes a terme pel PSOE de Palomares y companya.
Ara resulta que es Arc Iris el culpable que manara la dreta.
On estava el simater de la Font Menor, quan Colom "campava por sus anchas"?.

Anònim ha dit...

El simater de la Font Menor, estava on ha estat sempre, fent oposició com podia a les polítiques espanyolistes i de dretes, igual que estic ara. Mai he sigut amiguet de Colom i companyia o és qué tots els de la font Menor som del PSOE? nooooooo mai en la vida.

Anònim ha dit...

Estima el teu poble i tragat sense xistar la font menor que t'han fet, simater de la font menor.

Que bon comentari. si jo fora de la font menor tindria vergonya de vorela.

VERGONYA CAVALLERS

Anònim ha dit...

Estaries fent oposició, però resulta que Arc Iris que mai ha manat un pepino, ja li dius que "li fa el llit a la dreta"
En canvi crec que això mai li ho digueres a Palomares, que ha estat manant 16 anys, i que es el que veritablement li ha fet el llit a la dreta.
Es que hi han oposicions i oposicions.