dilluns, 3 de maig del 2010

PROPOSTES PER A L'ANTIGA CASERNA

L'assemblea d'Arc Iris ha decidit estampar en un document les seues propostes per al futur de l'antiga caserna de la Guàrdia Civil de Simat, tot condicionant les propostes a una acció conjunta i unànim per a negociar amb el Ministeri de l'Interior la cessió de l'immoble.
Arc Iris veu factibles dos usos en el cas de que es produeixa la cessió: ús escolar o seu de la policia municipal compartit amb una oficina d'atenció de la Guàrdia Civil, amb aquest ordre de prioritat. Si es produira la cessió al municipi, l'Ajuntment podria intercanviar l'immoble amb els terrenys privats annexes al col.legi per a l'ampliació del centre educatiu. Cal recordar que el govern local ha fracasat en la seua petició a la conselleria d'ampliar el col.legi perquè l'ajuntament no disposa dels terrenys.
Si es descarta aquesta opció, la qual cosa no seria estrany si ens atenem al tractament que han tingut fins ara les propostes d'Arc Iris, seria també factible demanar la cessió de l'immoble per a instal.lar la seu compartida de la Policia Municipal i altres serveis relacionats, habilitant una oficina per a l'atenció al públic de la Guàrdia Civil en l'horari ara establert.
Arc Iris insta al nou govern local a prendre en consideració aquestes propostes i a accelerar la petició de cessió al Ministeri de l'Interior promovent el màxim consens a la corporació per tal de remetre a la Delegació del Govern la corresponent sol.licitud amb la signatura de tots els partits polítics.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Heu fet malament en avançar propostes.
Ja sabeu que si ve de vosatros, no les tindran en compte.
Se'n buscaran unes altres con tal que no siguen les de vosatros.