dijous, 3 de març del 2011

COMENCEN LES OBRES DE RESTAURACIÓ DE L'INTERIOR DE L'ESGLÉSIA


L'interior de l'església de Sant Miquel va a ser restaurada amb una subvenció de la Diputació de València de 40.000 euros. Esta setmana s'hi estan instal.lant les bastides. Arc Iris desconeix el projecte, tot i que amb eixa quantitat, encara que semble una paradoxa, pocs miracles s'hi podran fer. Probablement les obres són de consolidació, perquè la restauració artística és prou més costosa. D'altra banda, com que a Arc Iris no som seguidors de l'església catòlica ni de cap altra església, tampoc sabem si les obres impediran seguir celebrant les sessions d'esperitisme al temple, o els rites s'hauran de celebrar provisionalment a la capelleta. El que sí cal reconéixer és la millora que ha experimentat el monument, del qual fa pocs mesos es va pintar la façana i el campanar.

11 comentaris:

Anònim ha dit...

La diputació jo en pensava que ho pagava el CAPITA MORO.

Anònim ha dit...

merda al clero i a l`esglesia deixar-la caure.... si mes que millor i així farem un parc per als xiquets ( amb una senyal de prohibida l´entrada als retors )..... jejejejeje

Anònim ha dit...

merda per al de dalt, coxino!!!
a tu que t´importa lo que fan els demes i aon van. jijijji

Anònim ha dit...

EL CAPITÀ MORO DIU
... Que no vol saber res de l´esglèsia. Ja s´apanyareu els catòlics

Anònim ha dit...

SEMBLA MENTIDA LA POCA EDUCACIÓ QUE HI HA, LA POCA TOLERÀNCIA I LA FALTA DE RESPÈCTE.
AIXÍ VA AQUEST POBLE...........

Simpatizant del BLOC ha dit...

En pareix una macnifica noticia que es restaure l'esglesia, i això que no soc catolic

Anònim ha dit...

ay arqueros, yo que me pensaba que estabais del lado de la razón y cada dia me decepcionais mas.¿PERO VOSOTROS NO NOS APOYAIS A NOSOTROS? yo no me aclaro, sois el principal bastión de nuestro alcalde Sebastian en la lucha contra el enemigo catalanista que se a atricherado en el ayuntamiento y de vez en cuando vais dando de diez. No espereis luego que os dejemos un sitio en nuestras listas para colocaros en el ayuntamiento. Como osais a meteros con el templo sagrado de Dios. Madre mia, si vosotros sois nuestros aliados no hace falta enemigos. Tendra que venir nuestro querido Camps a Simat a daros un tiron de orejas. No podeis estar del lado del PP y decir sandeces de estas. Espero que recapaciteis y volvais por el camino que habiais enprendido con el apoyo a nuestro querido Sebas y su gran partido el PP.

Anònim ha dit...

El de dalt va en serio o de catxondeo, els comentaris d'aci , al menys per a mi no tenen que ser tant directes, jo entenc aquest foro com una finestra per comentar el que passa sense malicsies i ja esta. Ale!!!!

Anònim ha dit...

Esta clar que no hi ha que insultar.
Però també es un insult que amb diners de tots, timgam que pagar les obres, els sous i les cerimonies de la sect catòlica.
A vore lo que tarden jueus, ortodoxos, mussulmans, protestants, budistes.... a demanar la seua part.

Anònim ha dit...

i ara en mayuscula !!! MERDA AL CLERO !!!!

Anònim ha dit...

Al de les Majúscules; segur que estàs batejat i vares pendre la comunió i ni tan sixquera has anat, ara que ja sabs lo del es majúscules, a excomulgar-te.....