dimarts, 8 de març del 2011

SERIETAT I RESPONSABILITAT

Tots sabem de l'atac a la llibertat d'expressió i al dret a la informació, que ha suposat el tancament de les emissions de TV3 al País Valencià.
També hem vist, i molts hem participat, en les protestes contra este tancament, la qual cosa és bon senyal de salut mental i política.
Ara bé, tota aquesta ona de rebel·lia i indignació, es veu entelada per la falta de respecte i poca serietat d'algunes organitzacions, obstinades a posar-se al capdavant de la protesta sense la suficient responsabilitat i planificació.
Ho diem perquè el passat 26 de febrer es va convocar una concentració enfront de l'ajuntament de Tavernes, a la qual va acudir molt poca gent. Després, ens assabentem que la concentració s'havia desconvocat, segons diuen, per no fer-la coincidir amb la cavalcada fallera “del ninot”. Van tenir molt interès a convocar, però no va passar el mateix per a desconvocar.
Doncs bé, el passat divendres va haver-hi una altra concentració en el mateix lloc, on també va acudir poca gent, la qual es queixava que s'havien assabentat a última hora, de casualitat per mitjà d'algun amic o simpleent no sabien res i passaven per alli.
En un tema tan sensible com aquest de TV3, i molts altres, no es pot jugar d'esta forma amb la gent, que amb bona voluntat i traient temps d'on poden, acudeix per a manifestar el seu rebuig i indignació.
Moltes vegades, no sabem d'on parteixen o qui són els fan les convocatòries (o desconvocatòries), aquestes últimes, improvisades i mal planificades, però amb esta forma d'actuar, només contribueixen a desmotivar al personal i a augmentar el cabreig que de per si, ja tenim amb la que està caent per altres costats (atur, pensions, reforma laboral, les enquestes que van eixint, ….).
Els qui volem que les coses canvien, ens juguem molt en cada cosa que fem. Així que per favor, serietat i responsabilitat.

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Tota la raó !

Anònim ha dit...

EL CAPITA MORO DIU :

... QUE ELS NINOTS JA ESTAN AL CARRER

Anònim ha dit...

Per desgracia lo que mes abunda es tot lo contrari: Poca serietat i menys responsabilitat.

Anònim ha dit...

Si el 26 de Febrer hi havia "molt poca gent" es senyal de que va ser tot un èxit de desconvocatòria, no? sempre estan els 4 que no s'enteren, pero això passa sempre...