dijous, 24 de març del 2011

PACTE TÀCIT ENTRE PSPV I BLOC PER GOVERNAR SENSE SERRA

En el cas improbable de que Joan Serra torne a ser regidor després del 22 de maig, no tindrà possibilitat de formar part del govern si PSPV i Bloc tenen suficients regidors per governar en solitari. Hi ha un pacte tàcit entre ambdós partits en el cas de que els números quadren per tal de deixar de banda a qui durant este mandat ha tractat de monopolitzar i capitalitzar l'acció de govern amb només un regidor, segons ha pogut saber Arc Iris.
L'objectiu del PSPV i del Bloc és sumar sis regidors per fer govern en solitari i no haver de dependre ni d'EU ni d'Esquerra (Republicana). No obstant, i en funció del que ens estan dient els sondatges, seria tasca més fàcil escalar l'Annapurna.
Tot i això, l'actual regidor d'EU-Arc Iris i de nou candidat d'EU a l'alcaldia de Simat, Víctor Mansanet, ha deixat ja clar que en cap cas ni circumstància pactarà amb el Bloc, per la qual cosa la decisió del PSPV i Bloc de deixar al marge a Mansanet no és voluntària, sinó imposada per les circumstàncies. Així que, socialistes i convergents ja poden espavilar si la seua intenció és governar al marge de tots.
En la línia d'aquest pacte tàcit caldria emmarcar una falsa enquesta difosa els darrers dies que, casualment, dóna la suma de sis regidors al PSPV i BloCiU, i curiosament deixa sense representació tant a EU com a Esquerra (Republicana). Això vol dir que els cervells d'aquest pacte tàcit s'han posat per feina per tal de predisposar a l'opinió pública amb una estratègia tan grollera com pueril, i que va a tindre l'efecte contrari, per irreal.
No han caigut en el compte, però, que potser siga EU qui obtinga els regidors necessaris per formar govern amb el PSPV sense necessitar al Bloc. No obstant, amb el pacte tàcit desvelat ara entre socialistes i convergents, el més probable és que Mansanet es vote a ell mateix en l'elecció d'alcalde siga quin siga el resultat.
A falta d'obtindre el resultat dels darrers sondatges independents abans de les eleccions, les enquestes insisteixen en que Esquerra (Republicana) perdrà la seua representació, i que el PSPV no té garantit el quart regidor. El PP està més prop del cinqué tot i la penosa tasca d'oposició que ha fet des del 4 d'agost de 2008, i tant EU com el BloCiU es mouen en la forqueta 1/2.

16 comentaris:

Anònim ha dit...

Aleluia...aleluia...aleeeeeeeeluiaaa.
Una mínima crítica al PP.
Atenció, atenció. Es fa saber al poble que Arc Iris de Simat a dit que el PP no ha sabut fer oposició...

Espanyol de pro, ara que fem?

Anònim ha dit...

El més penós de tot és que amb la penosa tasca d'oposició vaja a tindre cinc regidors. A qui cal agrair això?

Hola español de pro ha dit...

A Arc Iris, no? per què per ells no serà.

En tot cas donar-li la enhorabona a Serra per la tasca feta al front,sobretot de la regiduria de Medi. Persona molt treballadora i responsable. En altres qüestions no sé com serà, però per a regidor serveix, i prou. No com altres.

Anònim ha dit...

jo crec que a Zapatero¡ell té la culpa de tot, no!

Anònim ha dit...

asdfkjhjklasbdfuioh
A l'espanyol, m'ha agafat un atac de riure que m'impedeix utilitzar el teclat. añngajkashjasdg

Anònim ha dit...

Quina pena de poble
Que pena de gent
Pasen el anys i sempre en mans dels mateixos imcopetens.

Anònim ha dit...

Xe ja anem,llenya al mono que és de goma.
Però tu Super fer que eres el nostre espill,far en la nit i lider espiritual.
Ells són els que no en trauran cap,tu arrasarassssssss....

Visca Nostramo! visca el patró!
que de l'Ajuntament porta el timó vostre altruïsme no serà en va
Déu algun día us ho pagarà
Insigne llumenera del marqueting seguint vostre genial pla d'expansió
La vostra habilitat ens meravella
la vostra audàcia ens té bocabadats
Encara que els roïns i els envejosos diran que sou un
xupla sang i un incompetent
que Déu perdoni a tots aquests canalles que de malagraïts l'infern n'és plè.

Anònim ha dit...

Un dia , un reguidor de EU, ens va convocar, als veins de les Foies, per a informar-nos de que teniem que negar-mos a pagar la taxa dels camins de les Foies, i a dia de hui, sols sabem, que tenim que pagar eixa taxa amb recàrrec. Em pregunte , si eixos que recolliren firmes, per a que no pagarem, ara voldran ferse càrrec del recàrrec que tenim que pagar.Un flac fafor ens an fet, els que dien que no pagarem, per que lo que es clar ,es que diputació si que farà el possible per a cobrar-mos els camins.

Anònim ha dit...

Home imagine que no vos obligaria a no pagar.
Si pagueu enseguida s'ha acabat la lluita, i no cal parlar més.
Si es recurrix i la cosa no is bé, pues mira, mala sort.
Al menys s'ha intentat.

Anònim ha dit...

A l'altra quan vos diguen de pagar lo que siga, baixeu el cap i pagueu sense rexistar i així s'estalvieu el recàrrec.
Vosaltres contents i l'ajuntament també.

Anònim ha dit...

EL CAPITA MORO DIU

Que si us pareix torneu a votar als mateixos.
A vore si hi ha un poquet se cervell !!!!!!

Anònim ha dit...

Al primer de la aleluia.
En faltaria a mi saber quantes vegades has criticat tu al PSOE al llarg de 30 anys de tindre l'alcaldia i actuar moltes vegades com si foren caciques del segle XIX.

Anònim ha dit...

Un regidor, cap de llista de EU, el que no pot fer, per donar-se protagonisme, es confiar amb la sort, per a que tot isca be i no paguem la taxa, la sort es per a la loteria,no per a jugar amb els diners dels altres.
--Quan es tornen a dir de pagar algo, abans de negar-me, m'informare be, i no em deixare embaucar per un politic amb ganes de protagonisme.
--Votar, no se a qui votare,pero si se a qui no votare.
I criticar, critique de manera constructiva, i sense insultar, a qui crec convenient.

Anònim ha dit...

Hi ha coses pitjors que confiar an la sort.
I es confiar en gent que no està disposada a fer ni un brot i que eu vol tot solucionat i sense menejar-se de casa.

Anònim ha dit...

Ni cas, eixe que diu que ha pagat no és ni propietari. Lo de les Foies és una injustícia a totes totes, es vullga o no. S'ha fet un tracte discriminatori. Tot veí té dret a camins en condicions sense necessitat de pagar contribucions especials. És com si Serra, a qui tant li agraden els impostos i les taxes, ens posara ara una contribució especial per pagar els contenidors nous. A que ningú pagaría?

Anònim ha dit...

Açò es Rimat de la Risa