dilluns, 28 de març del 2011

VÍCTOR MANSANET CALFA LA CAMPANYA


A dos mesos de les eleccions i enmig d'una sorprenent inactivitat política, el candidat d'EU a l'alcaldia de Simat, Víctor Mansanet, va pegar dissabte el primer tret en criticar en un acte públic l'actitud del tripartit al capdavant del govern municipal, al que acusa d'haver rebutjat de forma sistemàtica totes les mocions presentades per EU-Arc Iris, només pel fet d'haver estat presentades per esta formació. Les declaracions les fa ver a un acte celebrat a la casa de la cultura amb motiu del 80 eniversari de la proclamació de la República, organitzat per les Joventuts Comunistes del País Valencià. Mansanet no va perdre l'oportunitat de rematar el seu discurs en clau local en referir-se al caràcter gregari dels partits que governen ara Simat. La precampanya, però, està sorprenentment paralitzada. El PP sembla estar assegut plàcidament esperant vore passar el cadàver del tripartit, i només s'ha limitat a regalar unes misteres de propaganda. A Serra Republicana els seus socis li han fet burla de la seua proposta de fer una llista unitària per impedir el que és inevitable: la desparició del seu partit de l'àmbit institucional simater. El PSOE guarda silenci, i el Bloc va portar divendres a un devaluat Ferran Torrent, acompanyat del no menys devaluat Pere Mayor, promotor de negocis a Hongria, en un acte en el que va fer figa, tot i tindre l'alcaldia ara mateix.

7 comentaris:

Anònim ha dit...

Sereu j. f. que sen tindra que anar, al igual que al Raimon i al Ovidi?.http://es.wikipedia.org/wiki/Ferran_Torrent Vosaltres izquierda unida seguiu portant a la Rosita Amores. que va com va.I al pobre Torrent, ja leu fet una merda, en tant bo que es.

Anònim ha dit...

I tant bo que es ferran torrent.
Una vegada davant de mi es va cagar en tots el que feien carreres populars a peu a València, perque tallaven el transit.
Es va referir a ells com "eixos domingueros que es posen pantaló curt ..."
Eixe es el personatge.

Anònim ha dit...

iiiii?

Anònim ha dit...

Com que iiii?
Pues això.
Que hi ha gent que es presenta com es (tipo Rosita amores) i no enganyen a ningú, i altres que pareixen una cosa i ne son un altra (tipo ferran torrent).

Anònim ha dit...

La paraula domingueros no entra en el vocabulari de Ferran, aixina es que aixo es mentira. I que sen vaixa a Barcelona, es el que tu vols Gerardo?.

Anònim ha dit...

Una persona es cabreja perque no pot passar per una carrera.iiii?

Anònim ha dit...

OOOOOOOOOO que es mes redo.