dissabte, 3 de setembre del 2011

ARC IRIS LAMENTA QUE EL BLOC DE TAVERNES ES PRESTE A MANTINDRE EL FIASCO DE LA MANCOMUNITAT

No ens ha sorprés a Arc Iris que el Bloc de Tavernes haja accedit a mantindre amb respiració assistida el fiasco de la Mancomunitat de la Valldigna, tot i que acolliem alguna esperança de que l'alcalde valler del Bloc mostrara més sentit comú. Lluny d'això, no només ha permés perllongar la vida d'una institució inútil, sinó que a més ha accedit a presidir-la, tot compartint la presidència amb el PP per trams. Només que Tavernes, el municipi que més aporta, haguera decidit eixir-se'n de l'ógan, s'haguera hagut de liquidar.
En temps de crisi i de retallades de despesa pública, haguera estat tot un detall amb la ciutadania de la Valldigna liquidar una Mancomunitat que no té cap activitat útil, i que no presta cap servei. Que ens diga l'alcale Juan un servei que preste la Mancomunitat de la Valldigna, i després que justifique la seua absurda continuïtat. Netejar barrancs i editar un calendari anual no justifica l'existència d'una institució que costa milers i mileres d'uros als valldignencs només per mantindre càrrecs i generar despesa corrent.
Arc Iris demana la dissolució de la Mancomunitat, i recomanaal Bloc de Tavernes que recapacite i liquide la institució.
L'única funció útil de la Mancomunitat, que seria coordinar serveis comuns als tres municipis per abaratir costos, no la presta. Així que, barca nova.

4 comentaris:

Anònim ha dit...

... i Carineta, no entra a la Manco?

Anònim ha dit...

Si home i que Agustinet es tinga que pagar el Cardus.

J. Lluís Alberola CUP ha dit...

Falsos i absurds, ansia de poder, repartim el sou, paxoxaes pagades, una poca vergonya!! Hipòcrites pesseteros pagareu car tot el que esteu fent. Vaig veure en directe l'acte de possessió i rabia i desesperament sentia dins de mí de veure l'instint de poder i traure d'on siga per omplir-se la butxaca.Ho pagarem els ciudatans i ells.... Fora del meu pais gentola com aquesta!!! Però és clar que tots ens caguem i ho deixem passar. Manifestació i unitat popular ja!!!!!!!!!!!!!

Anònim ha dit...

Estan tocant per telèfon desde la Cosiva per a que el divendres de matÍ anem a pagar els 2000 eur. i si no ho paguem ens borren de ser socis,NO FIRMEU NINGUN PAPER!!.

1-en la reunió tot van ser paraules i no ens van donar ni un sol document.
2-no fan una segona reuniÓ per a pagar els 2000 euros,NI VOTAR, tenen por de que estem tots els socis junts recordeu esta frase "la union hace la fuerza", volen que anem de un en un.
3-en els estatuts de la coperativa, ¿on posa que ells poden pendre eixa decisió?

NO OBLIDEU QUE ELLS SON IGUAL SOCIS QUE NOSALTRES.