diumenge, 11 de setembre del 2011

PRUDÈNCIA INFORMATIVA I MALIFETA ARQUITECTÒNICA


Avui diumenge, el Levante porta la següent noticia:
"Després de la consolidació de la seua església primitiva, la reconstrucció del refetor o de la seua sala capitular —espais recuperats en els últims anys—, l'últim a incorporar-se ha sigut un cridaner ascensor exterior adossat al monument històric per la seua banda posterior i que es complementa amb un element fals històric que ho suporta i dóna accés a una coberta/passarel•la, també construïda recentment.  L'ascensor es tracta d'un element rectangular metàl•lic de color marró fosc, que la seua estètica i ubicació sorprèn al visitant"

Amb data de 27 de març, teníem preparada la següent informació, que no publicarem per prudència informativa al no saber molt bé de que es tractava:
A la part de darrere de l'església, ha aparegut una torre de color negre, una escala metàl•lica també negra i un mirador amb la seua barana,...
No es tracta d'una torre de comunicacions, ni d'una escala d'incendis, simplement es tracta d'una nova construcció al costat de les restes originals.
Els arcs que originalment hi havia, es deixen sense acabar i el "pegote" es deixa totalment acabat (torre, escala i terrassa). No entenem molt de restauració, però algun expert hauria d'explicar els criteris que s'han seguit per a decidir fer el que s'ha fet.

8 comentaris:

Anònim ha dit...

En Valencià existéixen paraules amb dos accènts com ARQUITÈCTÒNICA

ARC IRIS SIMAT ha dit...

Moltes gràcies per la correcció.

Anònim ha dit...

I l'arquitecte que ha fet això, haurà estudiat història de l'art o sols sap posar rajoles una damunt de l'altra?
Estudiar no és cap garantia de no ser més "burro que tacó".

Anònim ha dit...

Pes sí, a Simat hi han prou de llicenciats que..........

Anònim ha dit...

El arquitecte estudia pa posar rajoles o pa dir com les tenen que posar??

Anònim ha dit...

Ni per a una cosa ni per a l'altra.

Anònim ha dit...

Pose rejoles o mane posar-les, els responsables d'eixe bodrio son l'arquiecte que la dissenyat i els polítics que l'han autoritzat.
A vore quins dels dos és més inútil.
El mal ja està fet.

Anònim ha dit...

Ahí si que el done la raó, Vila no mes asp que dissenyar i els politics aprovar o autoritzar.