dijous, 15 de setembre del 2011

L'URBANISME, EN PUNT MORT

Al marge de que el nou govern local tampoc dóna notícies del PGOU, l'única actuació urbanística activa, la de la Font Menor, està en punt mort. L'anterior regidor d'Urbanisme, Joan Serra, va tractar de tirar-la endavant de forma precipitada i a pocs dies de les eleccions, sense el consens dels propietaris, tal com va quedar demostrat en la reunió d'afectats, en la que van mostrar la seua disconformitat, sobretot amb les quotes d'urbanització, d'uns 150 euros per metre quadrat. Serra va voler tirar endavant actuacions de pressa i corrent a tocar el final del mandat, com va fer també amb la remodelació del carrer del Monestir, on la manca de permisos va provocar la paralització de les obres.
No obstant, el nou govern, tot i que té temps i majoria al ple, tampoc troba solució per tirar endavant l'actuació de la Font Menor, que segueix en punt mort.

31 comentaris:

Anònim ha dit...

No es el moment adequat, la majoría dels propietaris no tenim diners per a pagar-ho i els que estem o estavem treballant o els socis de les coperatives ja veus com estem. Sembla mentira que en estos moments i més hui ens retragues este asunt. Vorem si podem passar l'hivern i tu pensant en trauremos ara els diners.

Anònim ha dit...

Si, i torna-li al mateix tema, no sabem quina mania té Arc Iris amb l'urbanisme... pero si la gent casi no té diners per a lo necessari, i més ara amb tot el que ens ve damunt amb lo de les cooperatives...com anem a empastrar-mos en coses d'estes??? Deu ser que els trigos tenen algun interés relacionat amb això perque sino no m'ho explique

Anònim ha dit...

Ara que ja em acabat en lo del carrer de Al tall.............

Anònim ha dit...

El poble ha parlat però ,no té raó ha deixat anar a un il.lustre veí de les tasques de govern i mai sabrà el poble el que ha perdut amb això, ja que el nostre guía far en la foscor, presenta un currículum envejable:

- EX-SUPER-REGIDOR
-EX-Membre de la Comissió de Govern de la Mancomunitat de municipis de la Safor.
- EX-Conseller en la Mancomunitat de la Valldigna.
-EX- Representant de l’Ajuntament de Simat en el Consorci de la Ribera-Valldigna.
-EX-GERENT COOPERATIVA.
-EX MILITAT PSPV.
-EX-REGIDOR ARC IRIS.

Ex..Ex....etc.

Però que no t'acovardisquen, tu ferm, que el furtur és teu

Visca Nostramo! visca el patró!
que de l'Ajuntament portava el timó vostre altruïsme no serà en va
Déu algun día us ho pagarà
Insigne llumenera del marqueting seguint vostre genial pla d'expansió
La vostra habilitat ens meravella
la vostra audàcia ens té bocabadats
Encara que els roïns i els envejosos diran que sou un
xupla sang i un incompetent
que Déu perdoni a tots aquests canalles que de malagraïts l'infern n'és plè.

Anònim ha dit...

I torna-li la pilota al xic....
Els trigos son els culpables de tot, tant si es para l'urbanisme com si mou de nou.
Després de no se quants alcaldes, de un fum de regidors, de no se quantes eleccions, ja tenim culpables.
Que falta de llum, redeu.

Anònim ha dit...

Ací de l'únic que s'ha acusat als trigos es de pegar la vara en el tema de l'urbanisme quan menys li fa falta al poble, ja que no hi ha un duro. I com en el tema del Carrer Al Tall (favor per a Víctor) suposem que també tindreu algun interes personal o d'algun amic, perque per lo vist vos la bufa que les families simateres s'arruinen urbanitzant. No vos conec molt, pero supose que algu dels de Arc Iris o molt proper a vosaltres s'ha gastat un pastó especulant i ara s'ha quedat ben xafadet, veritat?? NO A L'ESPECULACIÓ!!!!

Anònim ha dit...

Estudiant la situació, he descubert que els trigos son els culpables de lo del bou de Tordesillas.
Algún interés tindran.

Anònim ha dit...

"pero supose que algu dels de Arc Iris o molt proper a vosaltres s'ha gastat un pastó especulant"

Gran afirmació.
Abans de parlar ves a l'ajuntament i averigua de qui son les terres, Sherlok Holmes.
Tu lo que eres és un impresentable per suposar sense saber.
Si tots comencen a posar coses que suposem, hi ha per a tots.

Anònim ha dit...

Les terres on teniu el xalet ilegal????

Anònim ha dit...

Supose que parles del xalet de la excaldaldessa fet de pedres del convent?
Això si que es ilegal.

simat de la risa ha dit...

mare meua quina manera de soltar mentires.
Açò es de risa

les pedres del xalet les van agafar quan el monestir era privat. de ilegal res. si la generalitat volguera eixes pedres supose q haurien de fer com en les arcades q portaren de madrid. deurien canviarles per unes de noves, q aixo seria fer-los un xalet nou.
alomillor encara ixirien guanyant.

Anònim ha dit...

Aixína es.

Anònim ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.
Anònim ha dit...

Lo que es de risa, es que posen una noticia sobre la urbanització de la font menor, i venen els dos o tres rebentadors de sempre a traure el tema dels xalets ilegals, que no te res que vore.
Ademes tots sabem que a Simat, xalets ilegals, n'hi han casa si casa no.
Senyors administradors, jo els demane que borren els missatges que no tenen res a vore amb la noticia.
Ja està bé rebentar els debats.

Anònim ha dit...

Lo que es de risa es el pebre i tomaca de este blog.

Anònim ha dit...

"Suposem" que tindran algun interés personal perque es nota que poseu les notícies que vos interessen a vosaltres i no al poble. Quanta vara heu pegat amb lo de Al Tall (sols l'interessava a Víctor) i amb lo de l'urbanisme (no li interessa al poble, la gent té les butxaques buides)??? Ara, per lo que respecta al tema de les cooperatives (pot ser el tema de més transcendència a Simat en els últims anys)la cobertura informativa que heu oferit a sigut de risa i heu cedit al final un poc perque la demanda d'informació que la gent vos exigia als comentaris era ja massa exagerada. Pero encara no s'heu adonat de que el poble està "quebrant" literalment???

Pues per si encara no esteu enterats, per culpa d'eixa actitud acabeu de perdre el liderat dels mitjos de comunicació simaters. Heu fet molta faena en estos anys, es veritat, pero sense ser imparcials i sempre agranant capa a casa. "La Cotorra de Simat" en 4 dies de vida ja té més visites/dia que vosaltres...

Anònim ha dit...

Ara li ve la rescladà a Gerard de l´urbanisme,ara que va per ahi l´escola i veu el percal, ara es un bon moment rei ara, ara que la gent va plorant pel carrer perque no te faena.Tu no tens atra faena que dir que es hora d´urbanisar?mira, no entre mai aci, perque les coses que lligc no m´agraden pero este tema crec que no es un bon moment per a debatre , el que hem de fer es buscar solucions "entre tots "i deixar estar les idees politiques i intentar fer alguna cosa per a que la gent trobe faena encara que siga a un altre lloc.Esta no es una bona noticia, busca un altre tema rei.Temes que interesen a la gent i siguen realment preocupants,l´altre dia, el primer dia de anar els xiquets a l´institut, els van deixar penjats els autobusos i van estar més d´hora i mitja sense saber si anaven a la vall o no.van tindre que anar els pares, i l´any passat els va passar m´es de un dia, això em preocupa mes a mi aixo, no si urbanisen o no, la urbanisasio me la clave jo saps aon?eixes noticies no les traus no o no interesen perque es un fallo de la regiduria de educacio que ara porta el pp,eh?

Anònim ha dit...

i que diu la regidoria d´educació al respecte?

Anònim ha dit...

Este Blog ja no té raó d'existir. Ferits políticament en Simat, Serra i el Bloc, el Blog este ja no té arguments. Ara!! que encara van pegant-li voltetes i anomenen a Serra i Agus de tant en tant. No ho sé, trobe patètic este Blog. Vaig a la Cotorra de l'ex BES i l'exlider PSOE.

Anònim ha dit...

Victor Mansanet te terra en la Font Menor.

Anònim ha dit...

La veritat que si que trobe millor la Cotorra, els Trigos estàven de Vacànces mentre a Simat bullia per culpa de les Cooperatíves

L'Arc-Iris fa més Vacances que els mestres d'escòla

Anònim ha dit...

Pues res,aneu-se'n a la cotorra i que vos vaja bé.

Anònim ha dit...

Pues vas i liu preguntes tu a la regidora de educacio rei a vore si el contesta o en un ascarduso de eixos que fa ella tenvia a fer la ma.

Anònim ha dit...

es deveres, l´any passat es quedaren molts dies els xiquets sense anar a l´institut per culpa de l´autobus.Molts dies es quedaven a Simat o anaven amb els pares

Anònim ha dit...

"Liderat dels mitjans de comunicació de simat".
No crec que ací busquen cap liderat.
Els que fan una web (o un diari) publiquen lo que volen i si no vos agrada no entreu. Sou lliures.
A mi si no m'agrada EL Pais o La Razón, pues no me'l compre.
I si m'agrada un diari, me´l compre, siga lider o no.
No és tan dificil d'entendre

Anònim ha dit...

home dir que l'arc apoya al PP perque no han dit res del fallo de l'autobus.
Jo visc a Simat, i com no tinc crios a l'institut, tampoc sabía lo de l'autobus.
Pero això no vol dir que jo siga del PP.
No se si sou extremistes o curtets, però les dos coses son males.

Anònim ha dit...

Jo també men vaig a la cotorra, así cuant es parla del Sr. SERRA els entra el cangelo i eliminen el comentari

Anònim ha dit...

Al de les 18:46. Quan Arc Iris liderava els mitjans de comunicació simaters se'ls omplia la boca de dir-ho i ho anuncaven a bombo i platillo (20.000, 30.000.40.000...) ara que l'han perdut per culpa del pebre i tomaca que fan, toca dir que es un diari independent que no busca el liderat i al que no li agarde que no el mire, no??? cuuuuuuuuccccc

Anònim ha dit...

Per cert, que informació més necessària i transcendent per a Simat esteu publicant ultimament, com es nota que no sou un partit del poble... O SI????

Anònim ha dit...

Gerard deus estar en encara en depresió post-vacacional, últimament ja no lladres quan et sents al.ludit...

Anònim ha dit...

Gerard no lladra, pero vosaltres ausaes que si que lladreu.
Esteu escaldats i no sabem de que.
O SI???