dilluns, 17 de setembre del 2012

ARC IRIS INSTA AL PP A PROMOURE L'ÚS DEL TRANSPORT PÚBLIC

Amb motiu del Dia Mundial de la Mobilitat, Arc Iris instarà el debat d'una moció en la que es demanarà al govern local la promoció de l'ús del transport públic, sobretot del servei recentment instaurat d'autobús a l'estació de tren de Tavernes, que corre perill de desaparéixer si no es promou la seua utilització. 
Arc Iris considera imprescindible portar endavant una campanya de promoció de la línia de bus a l'estació de tren mitjançant bans, reunions amb col.lectius de potencials usuaris, i publicitat per tal de prendre consciència de la importància de que Simat estiga connectat amb el servei ferroviari. La connexió en autobús a l'estació és vital per a Simat perquè dóna opció de viatjar en tren tant a Gandia com a València i altres municipis d'esta línia, així com fer trasbordaments per viatjar a altres línies, com ara la de Silla, Castelló, Llíria, Bunyol o Sogorb, a més de les línies de llarg trajecte o AVE. El fet, a més, de que ara siga possible, a la inversa, vitjar en tren fins a Simat hauria de ser motiu de promoció institucional en altres comarques de potencials visitants.
No obstant, l'Ajuntamnet no s'ha mogut encara en este sentit, bé perquè no ha pres consciència de la importància del servei, o per simple deixadesa. 

1 comentari:

Anònim ha dit...

També podrien fer alguna cosa pels alumnes de l'IES, ja que l'autobús resulta carissim i molts s'han fer enrere. Els horaris del bus de línia son insuficients per a les necessitats dels alumnes ja que han d'eixir de Simat abans de les 7 del matí i esperar-se almenys 1 hora a les portes de l'IES.