dimecres, 10 d’octubre del 2012

ES PRESENTA A SIMAT EL LLIBRE 'LA PRIMERA REPÚBLICA A TAVERNES DE LA VALLDIGNA', DE L'HISTORIADOR JOSEP CISCAR


El professor Josep Ciscar impartirà demà dijous, 11 d'octubre, una xarrada sobre el seu llibre La Primera República a Tavernes de la Valldigna (Edicions de la Xara) en la Casa de la Cultura de Simat (planta baixa), a les 7.30 de la vesprada. L'acte serà presentat per l'escriptor Víctor Mansanet, qui ha qualificat Ciscar com "un brillant historiador i pedagog que amb el llibre que presentarem demà analitza una de les etapes potser menys conegudes de la història del nostre país, i en especial, de la Valldigna: la primera República".
   Josep Ciscar és llicenciat en Geografia i Història i exerceix com a professor de l'IES la Valldigna. Ha impartit classes a la Universitat de València i la seua activitat s'adreça en gran part a l'elaboració de material didàctic. Autor del llibre El castell de la Reina Mora i la Valldigna dels segles XV al XVI, publicat per La Xara. Ha rebut diversos premis, com ara el Premi 2002 de la Comunitat Valenciana a la Innovació Educativa pel treball Viatge en el temps al poblat ibèric de la Bastida de les Alcusses, i en el camp de la geografia, el medi ambient i el seu aprofitament didàctic, ha estat guardonat amb el XX Premi Francisco Giner de los Ríos a la Mejora de la Calidad Educativa, 2003; i el premi de l'Àrea d'Humanitats i Ciències Socials pel treball Itinerari geogràfic-medioambiental i dos breus apunts històrics.
   Comparteix la seua activitat docent amb la participació en el grup Gea-Clío, l'objectiu primordial del qual és la reflexió i la innovació educativa. Ha signat nombrosos articles publicats en diverses revistes, com Iber, de Didàctica de les Ciències Socials, Geografia i Història.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Una pregunta: Com és que no teniu facebook? Jo pense que seria interessant. Gràcies