dijous, 20 de desembre del 2012

EL COMERÇ LOCAL PARTICIPA PER PRIMER COP EN UN MERCAT AL CARRER

El Mercat Nadalenc que ha organitzat l'Ajuntament de Simat amb els artesans de Rastro Amigo traurà per primer cop al carrer establiments comercials de Simat. Només hi ha antecedents de papereries locals que van participar en la darrer fira del llibre. 
El Mercat Nadalenc es celebra este cap de setmana al Passeig Nou d'Octubre, amb la intenció per part del govern local de dinamitzar el municipi en l'inici de les vacances escolars. Hi haurà parades, animació i conta contes. A més, diumenge 23 a les 18:00 està previst un concert de Nadal inclòs en la campanya solidària del kilo. Actuaran a la Casa de la Música les corals polifòniques Sagrada Família de Gandia i Santa Maria de Valldigna de Simat, sota la direcció de Telmo Gadea. El preu de l'entrada és una aportació voluntària d'aliments. 
El mercat d'associacions solidàries celebrat el passat dissabte al carrer Convent va coincidir amb l'arribada a Simat de dos excursions organitzades des de Gandia i Xàbia. Els visitants van coincidir amb el mercat solidari, amb la qual cosa es van trobar alguna cosa més a fer que visitar l'antic monestir. 
Implicar al comerç local en la tasca d'oferir alternatives als visitants del monestir és una opció per consolidar Simat com a destinació turística. 

1 comentari:

Anònim ha dit...

És una bona iniciativa.La implicació del comerç local serà molt important,esperem que estes inicitives tinguen un bon resultat.Enhorabona a l'equip de govern.